Н У Х Т

Насичений день кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

25 травня 2022

Насичений день кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У рамках засідання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 24 травня 2022 року, гарантами Сергієм Токарчуком (освітній ступінь «бакалавр») і Костянтином Васильківським (освітній ступінь «магістр») були висвітлені питання щодо наповненості та підготовки освітньо-професійних програм «Прикладна механіка», галузі знань 13 Механічна інженерія за спеціальністю 131 Прикладна механіка.

Зокрема йшлося про результати громадського обговорення, особливості у підготовці фахівців, здатних до вирішення інженерно-технічних і наукових задач прикладної механіки в умовах сучасних підприємств, зауваження від стейкхолдерів та робочої групи.

Під час засідання також відбулося звітування про проходження стажування викладачами кафедри: професоркою Людмилою Кривопляс-Володіною, доцентами Олексієм Осьмаком і Анатолієм Баштою та обговорення відкритих лекцій викладачів кафедри. Зокрема, доцента Анатолія Башти з курсу «Основи міцності матеріалів» для групи ПМ-2-1, на тему «Основи міцності матеріалів в дії повторно змінних напружень» та професорки Людмили Кривопляс-Володіної з курсу «Виробнича логістика» для групи ПМ -1-1М «Використання логістичних ланцюгів для синтезу технологічного обладнання. Основи логістичного підходу у побудові технологічних процесів. Методика ОЕЕ». Стажування і лекції були підтримані кафедрою та отримали високу оцінку під час обговорення і голосування. 

Опублікований: 25-05-2022
Читайте також:
Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протяго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 19 квітня 2019

Визначені напрямки удосконалення освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії»

В університеті провели локальний моніторинг освітньо-наукової програми підготовки за освітнім ступенем «доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Завдяки залученню до керівництва аспірантами, підготовки програм навчальних дисциплін і проведення занять провідних фахівців технологічних кафедр, в нашому університеті є можливості дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені напрямки удосконалення освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії» 03 лютого 2023

Плідна співпраця з випускниками

Випускниця магістерської програми «Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Ольга Криволап в якості запрошеної гості приєдналася до обговорення тематики підсумкового практичного заняття з дисципліни «Технологія продуктів для дитячого та геродієтичного харчування», що для здобувачів освітньої програми «Харчові технології» про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця з випускниками 31 травня 2021

Відбулася зустріч кандидатки на посаду ректора Вікторії Романенко зі співробітниками університету

Підготовка до виборів ректора університету виходить на фінішну пряму. Списки виборців уже передані Організаційним комітетом до Головної виборчої комісії і регіональних виборчих комісій. Не раніше, як за 20 і не пізніше, як за 12 годин до початку виборів будуть виготовлені бюлетені для голосування у кількості, що відповідає кількості осіб, які мають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася зустріч кандидатки на посаду ректора Вікторії Романенко зі співробітниками університету 04 листопада 2020