Н У Х Т

Насичений день кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

25 травня 2022

Насичений день кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У рамках засідання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 24 травня 2022 року, гарантами Сергієм Токарчуком (освітній ступінь «бакалавр») і Костянтином Васильківським (освітній ступінь «магістр») були висвітлені питання щодо наповненості та підготовки освітньо-професійних програм «Прикладна механіка», галузі знань 13 Механічна інженерія за спеціальністю 131 Прикладна механіка.

Зокрема йшлося про результати громадського обговорення, особливості у підготовці фахівців, здатних до вирішення інженерно-технічних і наукових задач прикладної механіки в умовах сучасних підприємств, зауваження від стейкхолдерів та робочої групи.

Під час засідання також відбулося звітування про проходження стажування викладачами кафедри: професоркою Людмилою Кривопляс-Володіною, доцентами Олексієм Осьмаком і Анатолієм Баштою та обговорення відкритих лекцій викладачів кафедри. Зокрема, доцента Анатолія Башти з курсу «Основи міцності матеріалів» для групи ПМ-2-1, на тему «Основи міцності матеріалів в дії повторно змінних напружень» та професорки Людмили Кривопляс-Володіної з курсу «Виробнича логістика» для групи ПМ -1-1М «Використання логістичних ланцюгів для синтезу технологічного обладнання. Основи логістичного підходу у побудові технологічних процесів. Методика ОЕЕ». Стажування і лекції були підтримані кафедрою та отримали високу оцінку під час обговорення і голосування. 

Опублікований: 25-05-2022
Читайте також:
Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко організував виїзне заняття магістрантам кафедри в найкращому делікатес-маркеті України Le Silpo. Керуюча компанії Галина Дрейт особисто провела розширену екскурсію для наших студентів по всіх відділах і виробництвах маркету та ознайомила їх із ноу-хау, які впроваджені в останні роки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України 17 травня 2018

Санітарно-гігієнічна безпека підприємств гостинності: досвід мережі OPTIMA HOTELS&RESORTS

Третьокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у межах навчальної дисципліни «Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний та європейський досвід» прослухали гостьову лекцію на тему «Стандарти чистоти, запорука успіху готельного підприємства», яку на запрошення лекторки дисципліни, завідувачки кафедри готельно-ресторанної справ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Санітарно-гігієнічна безпека підприємств гостинності: досвід мережі OPTIMA HOTELS&RESORTS 27 жовтня 2025

Про традиції та здорове харчування – учням

Гостьове заняття для учнів першого класу СЗШ 243 м. Києва провела асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко. На занятті з предмету «Я досліджую світ» викладачка розповіла школярам про традиційну різдвяно-новорічну обрядовість, звичай готувати святкову вечерю з дванадцяти пісних страв, сировину та технологічні процеси. Аси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про традиції та здорове харчування – учням 12 грудня 2023

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт Порядку прийому до вишів у 2024 році

Міністерство освіти і науки оприлюднило та пропонує до громадського обговорення проєкт Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2024 році. У ньому міститься уся необхідна інформація про особливості вступу до закладів вищої освіти в цьому році, терміни та етапи проведення вступної кампанії для вступників для здобуття освітніх ступені...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт Порядку прийому до вишів у 2024 році 03 січня 2024