Н У Х Т

Наші успішні й талановиті випускники – пишаємося кожним!

18 серпня 2023

Наші успішні й талановиті випускники – пишаємося кожним!

У нашому університеті створені всі умови для гармонійного розвитку особистості. Здобувачі освіти НУХТ можуть знайти собі заняття до вподоби й досягти неабияких успіхів не тільки на професійному шляху, але й у науці, спорті, громадській діяльності, мистецтві. Випускники університету – яскраве тому підтвердження, і ми пишаємося ними та їх досягненнями!

Ось, наприклад, Любов Кокоєва, яка у 2018 році закінчила навчання на факультеті біотехнології та екологічного контролю за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія».

Вона завжди вважала, що для того, щоб впевнено дивитися у майбутнє та твердо стояти на ногах, необхідно мати серйозну професію, хоча сама – натура яскрава й творча. Жодний мистецький захід факультету чи університету не обходився без неповторних вокальних номерів Любові.

Нині вона – менеджерка з реєстрації лікарських засобів ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», чим дуже пишається, бо вірить в українського виробника. І свою професійну діяльність успішно поєднує з творчою – пише та виконує авторські пісні під псевдонімом LBAKONI. З творчістю нашої випускниці можна познайомитися на музичних майданчиках YouTube Music, Spotify, Amazon music, Apple music, Deezer, Tida. З останнього – трек "Наш Час".

Опублікований: 18-08-2023
Читайте також:
Дуальна освіта – від ідеї до диплома

28 січня 2025 р. професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та асистентка кафедри Марія Омельченко взяли участь у зустрічі спільноти освітян Tech Educators Community, присвяченій актуальним питанням дуальної освіти. Захід об’єднав представників закладів вищої освіти та бізнесу для обговорення ефективних моделей спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальна освіта – від ідеї до диплома 30 січня 2025

Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Незважаючи на умови сьогодення, здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» третього року навчання продовжують активно прокачувати свою кулінарну майстерність. Для участі в Кулінарному діджитал-конкурсі «Масниця-Fest 2023» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, за активної підтримки з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 15 березня 2023

Особливості дистанційного опанування студентами лабораторних робіт на прикладі дисципліни «Біологія клітин»

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології у період карантину підготували надзвичайно цікаві  та пізнавальні дистанційні лабораторні та практичні роботи на базі платформи MOODLE. Із безлічі яскравих дисциплін біотехнологів варто виділити особливо вражаючі для студентів лабораторні роботи з першої, надважливої профільної дисципліни, з якої і п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості дистанційного опанування студентами лабораторних робіт на прикладі дисципліни «Біологія клітин» 14 травня 2020

Вітаємо нових фахівців-екологів!

На кафедрі екології та екоменеджменту завершилися захисти здобувачів спеціальності 101 «Екологія», освітньо-професійної програми «Екологія та екоменеджмент» на здобуття освітнього ступеня «бакалавр». Екзаменаційна комісія працювала у складі гарантки освітньої програми «Екологія та екоменеджмент», доцентки Оксани Ничик та доцентів кафедри екології ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо нових фахівців-екологів! 02 липня 2024