Н У Х Т

Наші управлінці персоналом очолили рейтинг міжнародного конкурсу

22 квітня 2020

Наші управлінці персоналом очолили рейтинг міжнародного конкурсу

Робота студентки-управлінця персоналом 4 курсу Аліни Пузиної виконана під керівництвом старшого викладача кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Юлії Гринюк зайняла першу позицію в рейтингу Міжнародного конкурсу наукових робіт «Black Sea Science 2020» (section «Economics and Administration»).

До складу експертної групи конкурсу, який вже втретє організувала Одеська національна академія харчових технологій за підтримки МОН України, європейського некомерційного об’єднання ISEKI-Food Association, мережі Чорноморських університетів Black Sea Universities Network, увійшли науковці та представники бізнесу з 19 країн світу.

Шляхом рецензування і відкритого обговорення робіт у скайп-режимі журі визначило 15 фіналістів за напрямом «Економіка і управління», серед яких – представники семи українських вишів та університетів Китаю, Білорусі, Польщі, Греції і Молдови.

У фіналі робота нашої студентки «Comprehensive assessment of efficiency in using human resources of the enterprise» отримала 98 балів із 100, очоливши цьогорічний рейтинг.

Вітаємо переможницю та її наукового керівника із блискучим результатом і високою оцінкою їх наукових HR-розробок незалежними міжнародними експертами.

Опублікований: 22-04-2020
Читайте також:
Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті

12 грудня викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів прослухали лекцію професора Інституту освіти Відкритого університету Великобританії Майка Шарплза на тему «Генеративний штучний інтелект і освіта: можливості та виклики». Лекція привернула значну увагу, оскільки питання використання штучного інтелекту (ШІ) в освіті стають дедалі актуальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті 13 грудня 2024

Здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів оцінили викладання і наповненість дисциплін

Щоразу після завершення семестру відбувається опитування здобувачів і з’ясування їхньої точки зору стосовно того чи іншого предмета, ступеня його наповненості, рівня професійної майстерності викладача тощо. На кафедрі технології оздоровчих продуктів проаналізували результати опитування здобувачів після осіннього семестру, що були оприлюднені в січ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів оцінили викладання і наповненість дисциплін 07 лютого 2022

Спортивне свято у Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості НУХТ

Днями у Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості нашого університету відбулося спортивно-танцювальне свято. Студенти з 15 груп вийшли на сцену вщент заповненої глядачами актової зали позмагатися у танцювальному конкурсі. У надзвичайно напруженій та емоційній боротьбі перемогу здобула команда групи М-2  (спеціальність «Мар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивне свято у Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості НУХТ 17 лютого 2017

В університеті працює XI Міжнародна конференція «Проблеми теплофізики та теплоенергетики»

21 травня в університеті розпочала роботу XI Міжнародна конференція «Проблеми теплофізики та теплоенергетики», організаторами якої виступили науковці Інституту технічної теплофізики (ІТТФ) Національної академії наук України і нашого навчального закладу. Впродовж останніх років конференція відбувається що два роки й охоплює надзвичайно широке коло п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті працює XI Міжнародна конференція «Проблеми теплофізики та теплоенергетики» 21 травня 2019