Н У Х Т

Наші управлінці персоналом очолили рейтинг міжнародного конкурсу

22 квітня 2020

Наші управлінці персоналом очолили рейтинг міжнародного конкурсу

Робота студентки-управлінця персоналом 4 курсу Аліни Пузиної виконана під керівництвом старшого викладача кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Юлії Гринюк зайняла першу позицію в рейтингу Міжнародного конкурсу наукових робіт «Black Sea Science 2020» (section «Economics and Administration»).

До складу експертної групи конкурсу, який вже втретє організувала Одеська національна академія харчових технологій за підтримки МОН України, європейського некомерційного об’єднання ISEKI-Food Association, мережі Чорноморських університетів Black Sea Universities Network, увійшли науковці та представники бізнесу з 19 країн світу.

Шляхом рецензування і відкритого обговорення робіт у скайп-режимі журі визначило 15 фіналістів за напрямом «Економіка і управління», серед яких – представники семи українських вишів та університетів Китаю, Білорусі, Польщі, Греції і Молдови.

У фіналі робота нашої студентки «Comprehensive assessment of efficiency in using human resources of the enterprise» отримала 98 балів із 100, очоливши цьогорічний рейтинг.

Вітаємо переможницю та її наукового керівника із блискучим результатом і високою оцінкою їх наукових HR-розробок незалежними міжнародними експертами.

Опублікований: 22-04-2020
Читайте також:
Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів

У час карантинних обмежень, коли усі види навчальних занять проводяться в онлайн-режимі, скориставшись нагодою «живого» спілкування 11 грудня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ гостинно зустріли слухачів Підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів 13 грудня 2021

Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Захистом звітів із виробничої та професійної практик завершився весняний семестр для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр». Як і у минулі роки колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції доклав максимум зусиль, щоб задовольнити здобувачів освіти у їх виборі місця проходження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 01 липня 2025

Промоція публіцистичної діяльності наших викладачів

Ще один підручник наших викладачів – «Перспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктів» бере участь у проєкті «Книга від вченого». Його авторки – завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів, професорка Галина Сімахіна і професорка кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталія Науменко. Створений із урахуванням но...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Промоція публіцистичної діяльності наших викладачів 23 серпня 2023

Магістранти хіміки-технологи обирають план навчання на наступний навчальний рік

Планування навчального вектору є найважливішою складовою освіти. Тому в нашому університеті приділяється особлива увага вибору навчальних дисциплін, спілкуванню здобувачів освіти з лекторами і представниками відповідних кафедр. Для обговорення цього питання 27 травня 2022 року магістранти поки що першого року навчання спеціальності 161 «Хімічні те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти хіміки-технологи обирають план навчання на наступний навчальний рік 27 травня 2022