Н У Х Т

Наші управлінці персоналом очолили рейтинг міжнародного конкурсу

22 квітня 2020

Наші управлінці персоналом очолили рейтинг міжнародного конкурсу

Робота студентки-управлінця персоналом 4 курсу Аліни Пузиної виконана під керівництвом старшого викладача кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Юлії Гринюк зайняла першу позицію в рейтингу Міжнародного конкурсу наукових робіт «Black Sea Science 2020» (section «Economics and Administration»).

До складу експертної групи конкурсу, який вже втретє організувала Одеська національна академія харчових технологій за підтримки МОН України, європейського некомерційного об’єднання ISEKI-Food Association, мережі Чорноморських університетів Black Sea Universities Network, увійшли науковці та представники бізнесу з 19 країн світу.

Шляхом рецензування і відкритого обговорення робіт у скайп-режимі журі визначило 15 фіналістів за напрямом «Економіка і управління», серед яких – представники семи українських вишів та університетів Китаю, Білорусі, Польщі, Греції і Молдови.

У фіналі робота нашої студентки «Comprehensive assessment of efficiency in using human resources of the enterprise» отримала 98 балів із 100, очоливши цьогорічний рейтинг.

Вітаємо переможницю та її наукового керівника із блискучим результатом і високою оцінкою їх наукових HR-розробок незалежними міжнародними експертами.

Опублікований: 22-04-2020
Читайте також:
За лаштунки крафтового виробництва зазирнули слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

14 березня у межах сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся виїзний модуль. Слухачі програми разом із професоркою кафедри готельно-ресторанної справи і модераторкою програми Тетяною Сильчук мали унікальну можливість заглянути за лаштунки виробництва крафтового підприємства «М'ясоріг». Вони дізналися про всі ета...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За лаштунки крафтового виробництва зазирнули слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 17 березня 2025

Студент – здобувач якісної освіти

Нещодавно кафедра міжнародної економіки вперше провела міждисциплінарний семінар на тему «Міжнародна економіка в доповідях студентів-міжнародників», що мав на меті визначити основні напрямки, які вивчають здобувачі освіти в рамках дисциплін навчального плану. Тому участь взяли усі викладачі кафедри та здобувачі освітньої програми «Міжнародна економ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент – здобувач якісної освіти 11 липня 2025

Нова переможниця конкурсу ЕРАЗМУС+

Днями відбулося чергове засідання комісії НУХТ, яка обрала номінантку на індивідуальну академічну кредитну мобільність за програмою ЕРАЗМУС+. Згідно з наказом до складу комісії увійшли: ректор Олександр Шевченко (голова комісії), директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри іноземних м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова переможниця конкурсу ЕРАЗМУС+ 03 червня 2021

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшли з друку навчальний посібник і робочий зошит з дисципліни «Технологічні основи технологій харчових виробництв», співавторками якого є завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Неміріч та старша викладачка циклової випускової комісії виробництва та технологій Відокремленого структурного підрозділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 квітня 2024