Н У Х Т

Наша студентка перемогла в конкурсі «Упаковка майбутнього»!

02 квітня 2025

Наша студентка перемогла в конкурсі «Упаковка майбутнього»!

Днями відбулося засідання журі XXVІІ конкурсів «Українська зірка упаковки», «Українська етикетка» та «Упаковка майбутнього», організованих Клубом пакувальників за інформаційної підтримки журналу «Упаковка» та підтримки компаній «Флексорес», «Гуалапак Україна», «Компанія «Юнівест маркетинг», представництва Windmöller&Hölscher в Україні, Української Пакувально-Екологічної Коаліції (УКРПЕК).

У перших двох конкурсах традиційно змагаються компанії-виробники, у третьому – студенти профільних закладів вищої освіти.

Надзвичайно приємно, що серед переможців конкурсу «Упаковка майбутнього» – здобувачка освітньої програми «Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» нашого університету Євгенія Бабенко (керівниця – доцентка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Наталія Кулик).

На конкурс були подані 41 зразок упаковки та 23 зразки етикетки, розроблені молодими дизайнерами з 11 університетів та академій із чотирьох міст України. Конкуренція була сильною, всі роботи були надзвичайно цікавими. Наша студентка увійшла до числа переможців у номінації «Упаковка» за картонну упаковку для цукерок «Любіть Україну».

Картонна коробка для цукерок «Любіть Україну» після відкриття перетворюється на витончену цукерницю, яка цікаво представляє смаколики та робить їх привабливішими. Дизайн упаковки сповнений українським духом – національні кольори, орнамент у стилі петриківського розпису та назва «Любіть Україну» – рядок зі знаменитого вірша Володимира Сосюри, який став символом любові до рідної землі. Особливість конструкції – її прихований зміст. Коробка розкривається, нагадуючи квітку, яка промовляє: «Любіть Україну, і вона розквітне!».

Упаковка є промисловим зразком, створеним із бездоганною точністю на кожному етапі: від додрукарського підготовлення до цифрового друку і фінішного оброблення. Вона виготовлена на сучасному обладнанні друкарні «Вольф», що забезпечує найвищу якість продукції.

Нагадаємо, у грудні минулого року Євгенія презентувала цю свою роботу німецьким колегам під час свого стажування у Берлінському технічному університеті. Наші партнери високо оцінили розробку здобувачки, і ось тепер вона знайшла визнання і від вітчизняних фахівців.

Церемонія нагородження переможців відбудеться 17 квітня в рамках форуму IFFIP-2025.

Вдячні організаторам конкурсу за підтримку здобувачів освіти! Пишаємося нашою творчою молоддю! Вітаємо Євгенію та її керівницю! Бажаємо наснаги й нових перемог!

Опублікований: 02-04-2025
Читайте також:
Наукова школа кафедри технології молока і молочних продуктів поповнилася ще однією докторкою філософії!

23 червня ще одна аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Своє дослідження за темою «Удосконалення технології йогурту питного з крохмалепрдуктами» Ольга Іващенко виконала під ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова школа кафедри технології молока і молочних продуктів поповнилася ще однією докторкою філософії! 25 червня 2025

Нормативну й практичну допомогу надають наші фахівці виробничникам

Впродовж перших двох тижнів липня у Державному закладі освіти «Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ» підвищили свою кваліфікацію спеціалісти кадрових служб, менеджери і маркетологи виноробних підприємств України. Зокрема, працівники кадрових служб вивчили правове регулювання діяльності підприємств різних форм власності; основи конституційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нормативну й практичну допомогу надають наші фахівці виробничникам 24 липня 2018

Особливості дистанційної освіти біотехнологів: сучасний стан, проблеми та перспективи

Стрімкий розвиток і розповсюдження інформаційних технологій, який ми спостерігаємо нині, стимулює з нових позицій розглядати методи і засоби, задіяні у освітньому процесі. Одним із головних завдань сучасної вищої освіти є розвиток у студентів навичок самоосвіти й творчого використання отриманих знань. Отже актуальним завданням, яке стоїть перед пед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості дистанційної освіти біотехнологів: сучасний стан, проблеми та перспективи 30 березня 2020

Мистецтво кулінарії на практиці опановують наші здобувачі

Мистецтво кулінарії – одне з найдавніших, яке постійно оновлюється, а впровадження новітніх технологій вносить свої корективи в технологію приготування та сучасне подання страв. Тож лабораторним заняттям з дисципліни «Виробництво кулінарної продукції» у Сумському фаховому коледжі нашого університету приділяється особлива увага.  Враховуючи умови к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво кулінарії на практиці опановують наші здобувачі 16 вересня 2020