Н У Х Т

Наші викладачі презентують НУХТ старшокурсникам коледжів

12 лютого 2018

Наші викладачі презентують НУХТ старшокурсникам коледжів

9 лютого 2018 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася зустріч викладачів університету з викладачами коледжу та студентами випускних курсів спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва».

Зокрема, учасниками зустрічі стали: завідувач кафедри машинобудування, стандартизації та сертифікації обладнання НУХТ Євгеній Штефан, доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування НУХТ Іван Миколів (до речі, випускник коледжу), директор коледжу Віктор Федорів (також випускник коледжу і НУХТ), завідувач інженерно-економічного відділення Володимир Марисик (теж випускник коледжу і НУХТ), студент 4 курсу НУХТ, випускник коледжу Сергій Марисик.

Професор Євгеній Штефан і доцент Іван Миколів розповіли студентам про структуру навчального закладу, умови вступу до НУХТ, особливості тестування, умови і перспективи підвищення кваліфікаційного рівня, можливості працевлаштування за фахом.

Зокрема, Є.В. Штефан акцентував на потребі кваліфікованих механіків для народного господарства нашої держави і за кордоном.

І.М. Миколів поділився спогадами про студентські роки в коледжі, розповів про досвід моделювання, працю на виробництві та в університеті.

Зустріч видалася змістовною – студенти задавали цікаві й несподівані запитання, розмова була корисною для всіх учасників.

Опублікований: 12-02-2018
Читайте також:
Вражаюча географія баз практик бакалаврів-хімтехнологів

Поки переважна більшість студентів навчається дистанційно, у студентів-бакалаврів IV курсу практика. Цього року географія практики у студентів хіміків-технологів, що навчаються за паспортом спеціалізації «Хімічна технологія харчових добавок та парфумерно-косметичних засобів», є доволі широкою: від Києва, Житомира і Чернігова до Шостки, Дубно і Скви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаюча географія баз практик бакалаврів-хімтехнологів 08 лютого 2017

Переможець «Осіннього кубку» Білоруського союзу ковзанярів – магістрант кафедри біотехнології і мікробіології

22-23 листопада у м. Пружани (Республіка Білорусь) відбулися змагання за «Осінній кубок» Білоруського союзу ковзанярів. У цих змаганнях узяв участь студент І року магістратури (спеціальність «Біотехнології та біоінженерія») кафедри біотехнології і мікробіології Владислав Гресько. Разом зі своєю партнеркою Катериною Юровою він виборов перемогу і пос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможець «Осіннього кубку» Білоруського союзу ковзанярів – магістрант кафедри біотехнології і мікробіології 28 листопада 2019

Особливості процесу отримання інсуліну на ПрАТ «Індар» вивчали студенти-біотехнологи

23 травня студенти кафедри біотехнології і мікробіології, які навчаються за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», разом із викладачами Оксаною Скроцькою та Тетяною Нечипор відвідали єдиний в Україні завод із повним технологічним циклом виробництва генно-інженерних інсулінів (від субстанції до готових лікарських форм) – ПрАТ «Індар». С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості процесу отримання інсуліну на ПрАТ «Індар» вивчали студенти-біотехнологи 24 травня 2018

Яким чином реалізуються на практиці механічні та біологічні методи очищення побачили студенти-екологи

Студенти-екологи трьох курсів разом із викладачами Андрієм Котинським, В’ячеславом Харченком та Оксаною Ничик у межах вивчення дисциплін «Екологія міських та промислових систем», «Інженерний захист навколишнього середовища» та «Нормування антропогенного навантаження» відвідали єдину в Києві станцію очищення стічних вод – Бортницьку станцію аерації,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким чином реалізуються на практиці механічні та біологічні методи очищення побачили студенти-екологи 14 листопада 2018