Н У Х Т

Наш університет у ТОП-100 Інтернет-рейтингу українських вишів

05 серпня 2019

Наш університет у ТОП-100 Інтернет-рейтингу українських вишів

Webometrics Ranking of World's Universities опублікував традиційний рейтинг світових університетів за рівнем їх присутності в мережі. Результати досліджень Webometrics публікуються двічі на рік, у січні та липні.

У процесі складання Webometrics Ranking of World's Universities враховується кількість проіндексованих пошуковими системами сторінок сайту навчального закладу, зовнішні посилання на нього, цитованість ресурсу, кількість завантажених на сайт файлів та інші показники.

Тобто, оцінюється змістовна та інформаційна складова web-сайту університету. Розробники зазначають, що при складанні рейтингу показники відвідуваності та дизайн сайтів до уваги не береться.

Новий web-рейтинг університетів світу Ranking Web of Universities складений з урахуванням систематизованих даних, отриманих розробниками у липні 2019 року.

Загалом, рейтинг охоплює понад 12 тисяч університетів і навчальних закладів із усього світу, з них 320 закладів вищої освіти з України.

Згідно з результатами рейтингу, наш університет посів 42 місце серед українських закладів вищої освіти і 5495 серед світових, випередивши такі виші, як Національний авіаційний університет, Одеська національна академія харчових технологій, Київський національний торговельно-економічний університет та інші.  

Опублікований: 05-08-2019
Читайте також:
Майстер-клас для хіміків-технологів від фахівця ТОВ «Астра-Косметик»

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш запросила до університету випускницю Анастасію Сергієнко, нині – колориста ТОВ «Астра-Косметик», яка в рамках лабораторної роботи з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів» провела майстер-клас із виробництва губних помад для сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для хіміків-технологів від фахівця ТОВ «Астра-Косметик» 05 березня 2020

Сходження на науковий Олімп

13 травня 2021 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 відбувся успішний захист дисертації «Наукове обґрунтування удосконалення запірно-регулювальних пристроїв обладнання цукрового виробництва» аспіранта кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Сергія Володіна на здобуття наукового ступеня кандидата ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сходження на науковий Олімп 13 травня 2021

Наші здобувачі-менеджери персоналу на кар’єрному заході – Webinarium Camp

8-9 серпня 2023 року фахівці BAT «Україна» у співпраці з HR-агенцією «UGEN» провели Webinarium Camp – унікальний захід для здобувачів вищої освіти та випускників ЗВО, хто прагне працювати у сферах маркетингу, HR, фінансів і виробництва. Організатори провели кемп у цікавому форматі: першого дня відбулася онлайн-зустріч, де спікери пояснили особливо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачі-менеджери персоналу на кар’єрному заході – Webinarium Camp 16 серпня 2023

Довгоочікуване занурення у мікросвіт

Крохмаль та його похідні широко використовуються у продуктах харчування як вуглеводні продукти, а також як драглеутворювачі, емульгатори, що мають високу водоутримуючу здатність. У медицині крохмаль використовують як наповнювач лікувальних засобів і як основу для отримання кровозамінників. Крохмаль щорічно відновлюється та біологічно руйнується, то...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікуване занурення у мікросвіт 14 вересня 2022