Н У Х Т

Наш університет у ТОП-100 Інтернет-рейтингу українських вишів

05 серпня 2019

Наш університет у ТОП-100 Інтернет-рейтингу українських вишів

Webometrics Ranking of World's Universities опублікував традиційний рейтинг світових університетів за рівнем їх присутності в мережі. Результати досліджень Webometrics публікуються двічі на рік, у січні та липні.

У процесі складання Webometrics Ranking of World's Universities враховується кількість проіндексованих пошуковими системами сторінок сайту навчального закладу, зовнішні посилання на нього, цитованість ресурсу, кількість завантажених на сайт файлів та інші показники.

Тобто, оцінюється змістовна та інформаційна складова web-сайту університету. Розробники зазначають, що при складанні рейтингу показники відвідуваності та дизайн сайтів до уваги не береться.

Новий web-рейтинг університетів світу Ranking Web of Universities складений з урахуванням систематизованих даних, отриманих розробниками у липні 2019 року.

Загалом, рейтинг охоплює понад 12 тисяч університетів і навчальних закладів із усього світу, з них 320 закладів вищої освіти з України.

Згідно з результатами рейтингу, наш університет посів 42 місце серед українських закладів вищої освіти і 5495 серед світових, випередивши такі виші, як Національний авіаційний університет, Одеська національна академія харчових технологій, Київський національний торговельно-економічний університет та інші.  

Опублікований: 05-08-2019
Читайте також:
Профорієнтаційна ініціатива студради Навчально-наукового інституту харчових технологій

Хто краще за всіх розповість майбутнім вступникам про навчання в університеті, ніж його здобувачі освіти? До того ж вони можуть поділитися власним досвідом вибору закладу освіти та своїми історіями вступу. Тож команда профорієнтаційного сектору студентської ради Навчально-наукового інституту харчових технологій провела онлайн-зустріч з учнями 9, 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна ініціатива студради Навчально-наукового інституту харчових технологій 18 квітня 2024

Веселка безпеки: про ключові елементи системи HACCP київським ліцеїстам

Викладачі кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції провели ряд зустрічей зі старшокласниками Ліцею №15 міста Києва. Професор кафедри, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко представили пізнавальну лекцію «Веселка безпеки: як кольори допомагають кухарям», присвячену сучасним стан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Веселка безпеки: про ключові елементи системи HACCP київським ліцеїстам 15 травня 2025

Наші науковці активно доповідають на міжнародних конференціях

Магістрантка-біотехнологиня першого року навчання Анастасія Охмакевич виступила з доповіддю «Дія комплексу ефірної олії та поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis IMB Ac-5017 на двовидові біоплівки» у секції «Генетика. Біотехнологія» VII Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми біології, екології та хімії», що відбу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці активно доповідають на міжнародних конференціях 07 травня 2024

Бармен-шоу від наших студентів

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відсвяткували Міжнародний день бармена. Популярність цього професійного свята постійно зростає, оскільки ця спеціальність набуває все більшої популярності. У рамках методичної декади циклової комісії готельно-ресторанного напряму відбулося бармен-шоу, в якому під керівництвом викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бармен-шоу від наших студентів 08 лютого 2017