Н У Х Т

Нагородження переможців національного фіналу «WorldSkills Ukraine 2020» в компетенції «Мехатроніка»

09 листопада 2020

Нагородження переможців національного фіналу «WorldSkills Ukraine 2020» в компетенції «Мехатроніка»

5 листопада на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки за участі керівника відділу навчання компанії «Festo» Євгена Риженка відбулося нагородження команди переможців національного фіналу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2020» в компетенції «Мехатроніка». Золоті медалі та цінні подарунки отримали студенти-переможці Іван Глущенко та  Данiїл Фiлозоф.

Подяками за  підготовку та проведення змагань національного фіналу з компетенції «Мехатроніка» були відзначенні: професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки Микола Якимчук, технічний експерт «WorldSkills Norway» Ганс Рінде, студенти гуртка «Мехатроніка» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Анна Харкевич, Марія Аліпатова та Дмитро Данюк.

З вітальним словом виступили заступник директора з навчально-виховної роботи ННІТІ ім. акад. І.С. Гулого Юрій Вересоцький та завідувач кафедри мехатроніки і пакувальної техніки, професор Анатолій Соколенко.

Нагадаємо, що 6-8 жовтня за підтримки Міністерства освіти і науки України в місті Дніпро на базі університету «Дніпровська політехніка» відбувся другий національний фінал Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2020».  Спонсором змагань в компетенції «Мехатроніка»  виступила провідна металургійна компанія «Interpipe» за технічної підтримки компанії «Festo».

За результатами національного фіналу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності в компетенції «Мехатроніка» команда НУХТ посіла перше місце. Через пандемію COVID-19, цього року оголошення  результатів змагань відбулося дистанційно.

Вітаємо членів гуртка «Мехатроніка» із високими здобутками на конкурсі  WorldSkills Ukraine-2020 та зичимо нових перемог!

 

Опублікований: 09-11-2020
Читайте також:
Інновації та комунікація в соціальному просторі: досвід колег Вищої Школи Управління Охороною Праці в Катовіцах

16 квітня 2025 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і асистентка Марія Омельченко долучилися до відкритої онлайн-лекції «Соціальна перцепція повідомлень», яку прочитав доктор суспільних наук, викладач Вищої школи управління та охорони праці у м. Катовіце (Польща) Алєксандер Вольскі за модераці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації та комунікація в соціальному просторі: досвід колег Вищої Школи Управління Охороною Праці в Катовіцах 17 квітня 2025

Творчий смак молодих майстрів: дегустація авторських страв магістрантів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася дегустація кулінарних виробів, розроблених здобувачами вищої освіти першого курсу магістратури. Захід став справжньою синергією науки і творчості, адже студенти не лише презентували авторські страви, але й глибоко занурилися у технологічні процеси їх створення. Майбутні фахівці ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчий смак молодих майстрів: дегустація авторських страв магістрантів 16 травня 2025

У контексті євроінтеграції вітчизняної галузевої науки

21 листопада відбулася XIІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті Євроінтеграції», традиційно присвячена обговоренню сучасних напрямків харчових технологій і промислової біотехнології для визначення можливостей щодо перспектив євроінтеграції вітчизняної галузевої науки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У контексті євроінтеграції вітчизняної галузевої науки 27 листопада 2024

Студенти харчової експертизи дізналися як впроваджено НАССР на Шевченківському заводі продтоварів

Сьогоднішній ранок почався у студентів харчової експертизи явно не з кави, а з маленької подорожі до селища Шевченково. Хтось чув про таке? Мало кому відоме місце затаїло в собі потужне виробництво круп'яних виробів, яке відоме не тільки в Україні, а і за її межами. Грузія, Ізраїль, Англія, Молдова – і це тільки маленька частина країн-імпортерів, ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти харчової експертизи дізналися як впроваджено НАССР на Шевченківському заводі продтоварів 05 жовтня 2018