Н У Х Т

Надійні орієнтири у виборі майбутньої професії отримали студенти Богуславського гуманітарного коледжу від нашого викладача

04 листопада 2019

Надійні орієнтири у виборі майбутньої професії отримали студенти Богуславського гуманітарного коледжу від нашого викладача

1 листопада 2019 року представник кафедри туристичного та готельного бізнесу Віктор Тринчук побував у Богуславському гуманітарному коледжі ім. Нечуя-Левицького та поспілкувався зі студентами щодо продовження навчання в нашому університеті.

Студенти коледжу із зацікавленістю слухали про професії, що мають попит на туристичному ринку, дискутували, задавали багато питань щодо умов навчання в університету, стажування.

Колектив кафедри сподівається, що зусилля викладачів, спрямовані на допомогу учнівській молоді у виборі майбутньої професії, є надійним орієнтиром у такому непростому питанні.

Опублікований: 04-11-2019
Читайте також:
Освітній ступінь «бакалавр» присвоєний випускникам спеціальності «Маркетинг»

Вперше в історії кафедри маркетингу захисти кваліфікаційних робіт студентів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 075 «Маркетинг» відбулися онлайн. Протягом тижня Екзаменаційна комісія, у складі якої працювали професор Ольга Пєтухова (голова), доценти Світлана Розумей, Наталія Скригун і Лариса Капінус, секретар Людмила Чорноус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь «бакалавр» присвоєний випускникам спеціальності «Маркетинг» 19 червня 2020

Мікробіологічні агробудні в Інституті мікробіології та вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ

У студентів кафедри біотехнології і мікробіології, які виконують наукову роботу на базі Інституту мікробіології та вірусології ім. Д.К. Заболотного (ІМВ), практика починається не 1 вересня, а за чотири місяці до того, навесні, коли відкривається садовий сезон. Так, цього року, дві студентки магістратури другого року навчання Дар’я Гаврилкіна  та Ол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічні агробудні в Інституті мікробіології та вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ 17 жовтня 2018

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність

Компанія Clarivate Analytics проводила вебінар «Критерії та процедура відбору видань до Web of Science Core Collection», одним зі слухачів якого став старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко. Під час заходу обговорювалися: складові успішного видання, ключові персони журналу: автори, рецензенти, члени р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність 03 вересня 2021

Ніщо не стане на заваді: відбулося планове засідання вченої ради університету

27 жовтня 2022 року в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. І хоча воно неодноразово переривалося повітряними тривогами, вчена рада поверталася до роботи після оголошення відбою й плідно попрацювала над питаннями життя й діяльності університету. Розпочали традиційно, привітавши колег, що відсвяткували дні народ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ніщо не стане на заваді: відбулося планове засідання вченої ради університету 27 жовтня 2022