Н У Х Т

Наближаємо перемогу разом

19 січня 2023

Наближаємо перемогу разом

Майже рік триває активна фаза війни. Українці активно долучилися до спільної боротьби проти ворога. Кожен тримає стрій на своєму фронті: хтось у зоні бойових дій, хтось – у тилу.

Працівники й здобувачі освіти навчально-наукового комплексу нашого університету не стоять осторонь. Нещодавно колектив Полтавського фахового коледжу НУХТ вкотре долучився до волонтерської допомоги військовим і почав збирати матеріали для виготовлення окопних свічок. Завдяки ним можна обігріти й освітити приміщення, нагріти їжу, просушити одяг. Зібрані матеріали передали через волонтерів ГО «З Україною в серці!» та ГО «Річки Полтавщини», які у свою чергу виготовили свічки й передали військовим на передову. Нині збір матеріалів продовжується.

Дякуємо всім, хто залишається небайдужим і долучається до доброї справи. Разом до перемоги!

Опублікований: 19-01-2023
Читайте також:
ПАТ «Фармак» вітає зі 135-річчям НУХТ!

У день святкування 135-ї річниці з Дня народження нашого університету ми отримали привітання від потужного флагмана фармацевтичної галузі ПАТ «Фармак». Наш університет славиться своїми талантами і непересічними особистостями не тільки у харчовій галузі, але і у біотехнологічній та фармацевтичній. Адже перший випуск наших фахівців-біотехнологів в У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ПАТ «Фармак» вітає зі 135-річчям НУХТ! 21 жовтня 2019

Триває робота відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету

Шановні вступники! Нагадуємо, що з усіх питань щодо вступу до університету проконсультуватися, а також отримати допомогу у створенні електронних кабінетів і поданні заяв на вступ можна у відбіркових комісіях навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету. Крім того, відбіркові комісії приймають заяви і документи у паперовій формі в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває робота відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету 19 липня 2021

Успішні захисти бакалаврів-експертів

17 червня 2024 року на кафедрі експертизи харчової продукції розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної форми здобуття освіти. Здобувачів привітала та побажала успішних захист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні захисти бакалаврів-експертів 18 червня 2024

І моральне задоволення, і призи: професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів активно співпрацює зі спільнотою Вікімедіа

Відкритий доступ до інформації є надзвичайно важливою ініціативою у науковому світі. Він не лише сприяє підвищенню інформованості громадськості про новітні наукові відкриття, але й прискорює науковий прогрес, адже дослідники можуть легше взаємодіяти між собою. Важливу роль у поширенні знань відіграє Вікіпедія – вільна енциклопедія, створена спільно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І моральне задоволення, і призи: професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів активно співпрацює зі спільнотою Вікімедіа 19 липня 2023