Н У Х Т

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв – гості з Берлінського університету прикладних наук

19 липня 2021

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв – гості з Берлінського університету прикладних наук

Договір про довгострокову співпрацю між НУХТ і Берлінським університетом прикладних наук включає багато видів активної взаємодії, в тому числі проходження ознайомчих практик у Німеччині здобувачами освіти нашого університету та в Україні німецькими студентами.

Під час практики студенти ознайомляться з навчальним процесом, лабораторіями, відвідають виробничі компанії пакувальної галузі Німеччини та України.

У рамках підготовки до студентського обміну відбувся довгоочікуваний візит до Києва професорів Берлінського університету прикладних наук Stefan Junge та Martina Junge.

Перший день  візиту до Києва видався дуже насиченим: наші гості відвідали НУХТ, зокрема лабораторію комп'ютерного дизайну та виготовлення упаковки і лабораторію мехатроніки. Також група у складі німецьких гостей і студентів та викладачів НУХТ побувала на екскурсії у компанії «Evotek» (Ukrplastic), яка є провідною у виробництві гнучкого паковання.

Дружній обід у ресторані української кухні «О'Панас» пройшов у теплій атмосфері та супроводжувався емоційним обговоренням вражень від побаченого.

Попереду – насичена культурна програма та планування майбутнього візиту групи здобувачів освіти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв до Берліна.

Опублікований: 19-07-2021
Читайте також:
Мандри Черкащиною від профспілки для наших співробітників

Чи торкались ви сліду від лапки песика, якому 6 тисяч років? А відбитку руки, якому 6,5 тисяч років? А наші викладачі і співробітники 8 червня це зробили! Завдяки профспілці співробітників НУХТ вони побували у чергових мандрах, цього разу – Черкащиною. Перша зупинка – село Легедзино з багатющим музеєм трипільської цивілізації. Музей дуже демократи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандри Черкащиною від профспілки для наших співробітників 12 червня 2019

Про хімічні методи оброблення крохмалю від данського фахівця

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш організувала зустріч із інженером-технологом данської компанії «SiccaDania» Євгеном Ребенком, який прочитав гостьову лекцію «Технологія модифікованого крохмалю. Хімічні методи оброблення». Лекцію відвідали директорка Навчально-наукового і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про хімічні методи оброблення крохмалю від данського фахівця 21 липня 2023

Вступники до магістратури отримали рекомендації до зарахування на бюджет

За результатами конкурсного відбору оприлюднено рейтингові списки вступників, рекомендованих для зарахування до магістратури на бюджетну форму навчання. У електронних кабінетах вступників, які отримали рекомендацію на бюджетне місце, навпроти однієї із заяв статус змінився з «Допущено» на «Рекомендовано до зарахування (навчання за державним (регіо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури отримали рекомендації до зарахування на бюджет 25 серпня 2023

Члени наукового студентського гуртка «Експерти» апробовують результати своїх досліджень

Молоді науковці кафедри експертизи харчових продуктів, які є членами наукового студентського гуртка «Експерти», апробовують результати своїх досліджень на міжнародних і всеукраїнських наукових конференціях. У збірниках матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Стратегічно-інноваційний розвиток суб’єктів економічної системи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Члени наукового студентського гуртка «Експерти» апробовують результати своїх досліджень 09 грудня 2019