Н У Х Т

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу обговорили перспективи розвитку еногастрономічного туризму в Україні

18 травня 2018

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу обговорили перспективи розвитку еногастрономічного туризму в Україні

17 травня 2018 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася ІІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України».

З вітальним словом до учасників конференції звернулися проректор з наукової роботи НУХТ, д.т.н., професор Олександр Шевченко та декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ, д.т.н., професор Віктор Доценко.

Стратегічні засади розвитку гастрономічного туризму в Україні були розкриті в доповіді завідувача кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ, д.е.н., доцента Дарії Басюк. Також Дарія Іванівна розповіла про діяльність Асоціації сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму в Україні.

Доцент кафедри біотехнологіїї продуктів бродіння і виноробства НУХТ Марина Білько поділилася досвідом підготовки фахівців для розвитку еногастрономічного туризму в Україні.

Д. геогр. н., доцент кафедри туризму Національного університету «Львівська політехніка» Тетяна Божук представила доповідь «Гастрономічні атракції м. Львова». З доповіддю про формування винних шляхів у світі та на Одещині виступила Олена Меліх, д.е.н., доцент, завідувач кафедри туристичного бізнесу та рекреації Одеської національної академії харчових технологій. Марія Поколодна, доцент кафедри туризму та готельного господарства Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова представила новітній тренд екскурсійних послуг: екскурсії на гастрономічну тематику.

Також із цікавими доповідями виступили професор кафедри туризму та рекреації Київського національного торговельно-економічного університету Олександр Гладкий, завідувач кафедри туризму Луцького національного технічного університету Людмила Матвійчук та магістр Львівського державного університету фізичної культури Зоряна Руминська.

Конференція продовжила роботу в секціях, де були представлені доповіді викладачів і студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ та інших вишів. 

Опублікований: 18-05-2018
Читайте також:
До університету завітав віце-президент університету Патанжалі (Харідвар, Індія)

На запрошення ректора університету, професора Анатолія Українця до НУХТ завітав віце-президент університету Патанжалі (Харідвар, Індія), президент Духовного Ведичного Центру Даянанд, Навчального і благодійного товариства (Нью Делі), попечитель Фонду Пілот Баба Гуан Сангам, голова Центру дитячої освіти (Делі), доктор Вачаспати Кульвант. Шановний гі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До університету завітав віце-президент університету Патанжалі (Харідвар, Індія) 11 травня 2018

Взаємовигідне партнерство НУХТ і ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат» триває!

До університету завітали представники Приватного акціонерного товариства «Ічнянський молочноконсервний комбінат» (ІМКК), промислово-інвестиційного холдингу «PRAVIO» головний радник з розвитку технологій Олена Кириняк (випускниця нашого університету) і головний радник з розвитку інженерних систем Петро Бахур. Колег-харчовиків тепло вітали проректор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Взаємовигідне партнерство НУХТ і ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат» триває! 26 жовтня 2020

Фінішна пряма магістрантів освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

13 грудня 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся успішний захист кваліфікаційних робіт магістрантів освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» денної форми здобуття вищої освіти. Науковий доробок здобувачів оцінювала екзаменаційна комісія у складі: голови ЕК, голови пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішна пряма магістрантів освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 17 грудня 2024

Із міжнародними експертами гастрономічного туризму поспілкувалися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу продовжують підвищувати свою кваліфікацію в онлайн-форматі. Цього разу слухали міжнародних експертів гастрономічного туризму на ZOOM-конференції «Food Travel Talk», яка відбулася 15 червня 2020 р. у Лондоні. Спікером заходу був автор і засновник Всесвітньої асоціації туристичних подорожей та сві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із міжнародними експертами гастрономічного туризму поспілкувалися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 16 червня 2020