Н У Х Т

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу обговорили перспективи розвитку еногастрономічного туризму в Україні

18 травня 2018

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу обговорили перспективи розвитку еногастрономічного туризму в Україні

17 травня 2018 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася ІІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України».

З вітальним словом до учасників конференції звернулися проректор з наукової роботи НУХТ, д.т.н., професор Олександр Шевченко та декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ, д.т.н., професор Віктор Доценко.

Стратегічні засади розвитку гастрономічного туризму в Україні були розкриті в доповіді завідувача кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ, д.е.н., доцента Дарії Басюк. Також Дарія Іванівна розповіла про діяльність Асоціації сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму в Україні.

Доцент кафедри біотехнологіїї продуктів бродіння і виноробства НУХТ Марина Білько поділилася досвідом підготовки фахівців для розвитку еногастрономічного туризму в Україні.

Д. геогр. н., доцент кафедри туризму Національного університету «Львівська політехніка» Тетяна Божук представила доповідь «Гастрономічні атракції м. Львова». З доповіддю про формування винних шляхів у світі та на Одещині виступила Олена Меліх, д.е.н., доцент, завідувач кафедри туристичного бізнесу та рекреації Одеської національної академії харчових технологій. Марія Поколодна, доцент кафедри туризму та готельного господарства Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова представила новітній тренд екскурсійних послуг: екскурсії на гастрономічну тематику.

Також із цікавими доповідями виступили професор кафедри туризму та рекреації Київського національного торговельно-економічного університету Олександр Гладкий, завідувач кафедри туризму Луцького національного технічного університету Людмила Матвійчук та магістр Львівського державного університету фізичної культури Зоряна Руминська.

Конференція продовжила роботу в секціях, де були представлені доповіді викладачів і студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ та інших вишів. 

Опублікований: 18-05-2018
Читайте також:
Як продавати через маркетплейси: чотири секрети від маркетологів НУХТ

Цікавими дослідженнями поділилися здобувачі та викладачі кафедри маркетингу на черговому засіданні гуртка «Інтелектуал». Цього разу тема стосувалась маркетплейсів у сфері В2В, і не тільки. Як виступаючі у гуртку взяли участь викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко та здобувачки Ганна Геніна, Віра Кучерина і Анастасія Андрущенко. Перший секр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як продавати через маркетплейси: чотири секрети від маркетологів НУХТ 17 листопада 2022

Введенські ліцеїсти на кафедрі експертизи харчових продуктів

На кафедру експертизи харчових продуктів знову завітали гості. Цього разу професорка, академік УАН Оксана Шульга і доцентка Анастасія Чорна знайомили з нашим університетом учнів ліцею № 107 «Введенський» м. Києва. Не обійшлося і без профорієнтаційної родзинки кафедри – майстер-класу з визначення якості та можливої фальсифікації харчових продуктів і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Введенські ліцеїсти на кафедрі експертизи харчових продуктів 29 квітня 2024

Якість підготовки магістрів за ОП «Технології зберігання, консервування та переробки молока» підтверджено!

На кафедрі технології молока і молочних продуктів з 10 по 22 грудня 2025 року з використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій відбулися успішні захисти кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «Магістр» денної форми здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технології збері...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість підготовки магістрів за ОП «Технології зберігання, консервування та переробки молока» підтверджено! 25 грудня 2025

Науковці університету продовжують працювати для розвитку економічного потенціалу Київщини

Київська область стрімко розвивається і шукає сфери для спеціалізації та активізації виробництва в межах регіону, і викладачі нашого університету продовжують активно долучатися до цього процесу. У рамках реалізації Стратегії розвитку Київської області на 2021-2027 роки Департамент економіки Київської облдержадміністрації 18 квітня провів другу зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету продовжують працювати для розвитку економічного потенціалу Київщини 20 квітня 2023