Н У Х Т

410 км подолала наша здобувачка для наближення Перемоги

16 вересня 2022

410 км подолала наша здобувачка для наближення Перемоги

Сила тіла і духу нашої молоді вражає! 3-4 вересня здобувачка кафедри маркетингу Ірина Рибалкіна взяла участь у екстремальному триатлоні KYIVMAN-2022, який цього року був повністю благодійним і відкрив збір коштів на допомогу медичній роті підрозділу ЗСУ.

Для наближення нашої Перемоги учасники подолали 410 км дистанції: 350 км велозаїзду, марафон на 52 км і 8 км вплав.

Протягом усього змагання волонтери допомагали слідкувати за часом і станом учасників, а також максимально підтримували спортсменів на дистанції.

На фініші панувала неймовірно дружня і приємна атмосфера. Всіх переповнювали хвилюючі емоції радості: організаторів, які провели захід, спортсменів, що випробували свої сили і дістались фінішу та волонтерів, які стали частиною змагання. Розділили ці відчуття і здобувачі-маркетологи НУХТ: учасниця триатлону Ірина Рибалкіна та її друзі-одногрупники, які пишаються внеском своєї колеги у майбутню Перемогу.

Наші студенти – наша гордість! 

Опублікований: 16-09-2022
Читайте також:
Новий партнер кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

У кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв з’явився новий партнер – Київський центр професійно-технічно освіти. 1 грудня був підписаний договір про співпрацю між нашими навчальним закладами. До введення карантинних обмежень, вихованці Центру разом зі своїми викладачами побували на кафедрі, оглянули навчальні лабораторії, посп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий партнер кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 03 грудня 2020

Англомовний екскурс першокурсників у кухні країн світу

Здобувачі освіти першого курсу групи ТІ-1-6 виконали підсумкову роботу за завданням викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлії Ткачук. Вони підготували та озвучили (у форматі аудіо) презентації про кухні народів світу. Студенти створили неймовірні презентації про німецьку (Владислав Тихонюк), грузинську (Андрій Максимчук), мекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англомовний екскурс першокурсників у кухні країн світу 02 червня 2023

Професійна орієнтація від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у Сумському фаховому коледжі НУХТ

Освітньо-профорієнтаційні зустрічі колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зі здобувачами відокремлених структурних підрозділів НУХТ тривають. Нова зупинка в онлайні – Сумський фаховий коледж НУХТ. На відеозв’язку – активні здобувачі освітніх програм «Виробництво харчової продукції» та «Ресторанне обслуговування». Профор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна орієнтація від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у Сумському фаховому коледжі НУХТ 01 грудня 2021

Її величність – технологія оздоровчих продуктів: відбулася Міжнародна конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

14-15 листопада кафедра технології оздоровчих продуктів проводить 6-ту Міжнародну конференцію «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». Учасники конференції працювали під гаслом «Її величність – технологія оздоровчих продуктів», оскільки всі вони причетні до розроблення, конструювання та способів отримання оз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Її величність – технологія оздоровчих продуктів: відбулася Міжнародна конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» 15 листопада 2019