Н У Х Т

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа»

18 квітня 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих студентами знань є практичні заняття. Для студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Блощинською, що дозволило зануритися у процес засвоєння матеріалу майбутніми фахівцями.

Заняття було присвячене основам повсякденного обслуговування споживачів у ресторані, і студентам випала змога з’ясувати всі нюанси особливостей подавання гарячих і солодких страв, а також напоїв власного виробництва.

Викладач дотримався всіх вимог щодо проведення заняття: озвучив тему і план заняття; наголосив про розподіл балів за участь у дискусії, відповіді на запитання, вирішення завдань, виступи з доповідями та тестові завдання; перевірив присутність та оцінив студентів за повнотою набутих знань.

Протягом заняття асистент кафедри та студенти активно використовували мультимедійний супровід. Олена Блощинська ознайомила студентів із креативними тенденціями подавання зазначених страв і напоїв, а також запропонувала їм підібрати посуд для подавання даних страв різними способами.

Заняття відбулося в доброзичливій та пізнавальній атмосфері, під час якого викладач висловлював побажання студентам щодо вдосконалення їх відповідей. Постійно підтримувався контакт з аудиторією. Після завершення заняття студентам було видане домашнє завдання на наступне практичне заняття.

Бажаємо Олені Блощинській подальших успіхів у викладацькій роботі та вдалого проходження конкурсу на посаду асистента кафедри.

Опублікований: 18-04-2018
Читайте також:
Смачного з іноземною мовою!

У Всесвітній день здоров’я, 7 квітня 2025 року, відбулося традиційне засідання секції «Іноземні мови професійного спрямування» у межах щорічної, нині вже 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Під головуванням енергійної завід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смачного з іноземною мовою! 08 квітня 2025

Новорічний майстер-клас із розпису різдвяних пряників від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Наближаються новорічно-різдвяні свята. У цей час хочеться порадувати всіх, хто тебе оточує. Тому викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування зробили своєрідний подарунок своїм улюбленим студентам – новорічний майстер-клас із розпису різдвяних пряників. 14 грудня викладачі і студенти першого курсу спеціальності «Туризм» вчилися розпису...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічний майстер-клас із розпису різдвяних пряників від кафедри іноземних мов професійного спрямування 14 грудня 2018

Вітаємо нових фахівців-екологів!

На кафедрі екології та екоменеджменту завершилися захисти здобувачів спеціальності 101 «Екологія», освітньо-професійної програми «Екологія та екоменеджмент» на здобуття освітнього ступеня «бакалавр». Екзаменаційна комісія працювала у складі гарантки освітньої програми «Екологія та екоменеджмент», доцентки Оксани Ничик та доцентів кафедри екології ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо нових фахівців-екологів! 02 липня 2024

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів

У період карантину група закладів вищої освіти Швейцарії (Swiss Education Group, SEG), яка є міжнародним освітнім партнером кафедри готельно-ресторанної справи, активно організовує вебінари на актуальні для студентів теми у сфері гостинності. Серед спікерів – представники академічної спільноти SEG і провідні фахівці готельно-ресторанного бізнесу. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів 12 червня 2020