Н У Х Т

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа»

18 квітня 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих студентами знань є практичні заняття. Для студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Блощинською, що дозволило зануритися у процес засвоєння матеріалу майбутніми фахівцями.

Заняття було присвячене основам повсякденного обслуговування споживачів у ресторані, і студентам випала змога з’ясувати всі нюанси особливостей подавання гарячих і солодких страв, а також напоїв власного виробництва.

Викладач дотримався всіх вимог щодо проведення заняття: озвучив тему і план заняття; наголосив про розподіл балів за участь у дискусії, відповіді на запитання, вирішення завдань, виступи з доповідями та тестові завдання; перевірив присутність та оцінив студентів за повнотою набутих знань.

Протягом заняття асистент кафедри та студенти активно використовували мультимедійний супровід. Олена Блощинська ознайомила студентів із креативними тенденціями подавання зазначених страв і напоїв, а також запропонувала їм підібрати посуд для подавання даних страв різними способами.

Заняття відбулося в доброзичливій та пізнавальній атмосфері, під час якого викладач висловлював побажання студентам щодо вдосконалення їх відповідей. Постійно підтримувався контакт з аудиторією. Після завершення заняття студентам було видане домашнє завдання на наступне практичне заняття.

Бажаємо Олені Блощинській подальших успіхів у викладацькій роботі та вдалого проходження конкурсу на посаду асистента кафедри.

Опублікований: 18-04-2018
Читайте також:
Європейські виміри сталого розвитку обговорили на науково-практичній конференції, що працювала в університеті

У рамках проєктів програми ЕРАЗМУС+ Центр Європейського Союзу Жан Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019- 1-UA-EPPJMO-SUPPA) в університеті відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські Виміри Сталого Розвитку». Пленарні та се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейські виміри сталого розвитку обговорили на науково-практичній конференції, що працювала в університеті 23 червня 2021

Підтримання якості викладання на належному рівні – наш головний пріоритет

Колектив відділення туризму і готельно-ресторанної справи відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж НУХТ» розпочав навчальний рік у змішаному форматі. На першому засіданні циклової випускової комісії туризму і готельно-ресторанної справи обговорили виклики, які постають перед педагогічними працівниками в умовах воєнного час...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтримання якості викладання на належному рівні – наш головний пріоритет 09 вересня 2022

Нові горизонти співпраці випускової кафедри

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася плідна зустріч за участю завідувачки кафедри Олександри Нєміріч і викладачок кафедри – професорки Наталії Фролової, доценток Наталії Ющенко і Людмили Мамченко із завідувачкою кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету Ніною Будник і членами міжнародн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти співпраці випускової кафедри 01 листопада 2024

Вручення відзнак за сумлінну працю

Сьогодні на Раді Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Почесні грамоти від ректора університету за сумлінну працю та виконання посадових обов’язків і з нагоди 135-річчя Національного університету харчових технологій урочисто отримали доценти Ольга Ткаченко, Тетяна Луцька, Людмила Закревська, Наталія Жужукіна та старший викладач ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручення відзнак за сумлінну працю 26 листопада 2019