Н У Х Т

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа»

18 квітня 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих студентами знань є практичні заняття. Для студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Блощинською, що дозволило зануритися у процес засвоєння матеріалу майбутніми фахівцями.

Заняття було присвячене основам повсякденного обслуговування споживачів у ресторані, і студентам випала змога з’ясувати всі нюанси особливостей подавання гарячих і солодких страв, а також напоїв власного виробництва.

Викладач дотримався всіх вимог щодо проведення заняття: озвучив тему і план заняття; наголосив про розподіл балів за участь у дискусії, відповіді на запитання, вирішення завдань, виступи з доповідями та тестові завдання; перевірив присутність та оцінив студентів за повнотою набутих знань.

Протягом заняття асистент кафедри та студенти активно використовували мультимедійний супровід. Олена Блощинська ознайомила студентів із креативними тенденціями подавання зазначених страв і напоїв, а також запропонувала їм підібрати посуд для подавання даних страв різними способами.

Заняття відбулося в доброзичливій та пізнавальній атмосфері, під час якого викладач висловлював побажання студентам щодо вдосконалення їх відповідей. Постійно підтримувався контакт з аудиторією. Після завершення заняття студентам було видане домашнє завдання на наступне практичне заняття.

Бажаємо Олені Блощинській подальших успіхів у викладацькій роботі та вдалого проходження конкурсу на посаду асистента кафедри.

Опублікований: 18-04-2018
Читайте також:
Наукові конференції – чудова можливість і для профорієнтації

Науково-педагогічні працівники нашого університету активно займаються профорієнтаційною діяльністю, спрямованою на надання молоді всебічної інформації про можливості та перспективи навчання за освітньо-професійними та освітньо-науковими програмами в нашому навчальному закладі. Позитивним прикладом такої діяльності є проведення гарантами освітніх п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові конференції – чудова можливість і для профорієнтації 20 вересня 2024

Почався конкурс спільних українсько-польських науково-дослідних проєктів

Почався конкурс спільних українсько-польських науково-дослідних проєктів для реалізації у 2020-2021 роках. Він оголошений Міністерством освіти і науки України та Міністерством науки та вищої освіти Республіки Польща. Подати пропозицію можна до 23 серпня 2019 року. Конкурс відкритий для будь-яких лабораторій чи науково-дослідних груп вишів, науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почався конкурс спільних українсько-польських науково-дослідних проєктів 07 серпня 2019

Про сучасні тенденції зберігання хлібобулочних виробів дізналися здобувачі-магістранти від керівниці компанії «GoodLeks»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці компанії «GoodLeks» Олесі Уманської. Лекція відбулась у рамках вивчення дисциплін «Сучасні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» та «Інноваційні технології органічних харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні тенденції зберігання хлібобулочних виробів дізналися здобувачі-магістранти від керівниці компанії «GoodLeks» 20 травня 2021

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко пройшла стажування за програмою академічної мобільності викладачів ERASMUS+ в Uniwersytet Rzeszowski (м. Жешув, Польща). Метою академічної мобільності був обмін досвідом щодо методів викладання, питань інтернаціоналізації вищої освіти та культурної інтеграції на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі 28 грудня 2023