Н У Х Т

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

27 лютого 2017

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».

Оцінювала магістерські роботи екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету, д.т.н., професора Світлани Белінської, доцентів кафедри експертизи харчових продуктів нашого університету, к.т.н. Василя Сидора, Наталії Попової, Оксани Петруші та секретаря, асистента цієї ж кафедри Олега Адаменка.

На розсуд комісії були представлені 22 магістерські роботи, які містять елементи наукової новизни та мають практичну цінність. Наукові роботи були присвячені вирішенню актуальних питань – формування якості та безпечності харчових продуктів та напоїв. Кожний магістрант продемонстрував експериментальні дослідження оцінювання якості зразків розроблюваних продуктів, визначення передбачуваних термінів придатності, а також розроблені рекомендації по впровадженню систем управління якістю та безпечністю у виробництво харчових продуктів.

Слід відзначити високий рівень науково-дослідних робіт магістрантів цього року, які були присвячені розробленню нових методів та методик оцінювання якості харчових продуктів: «Розроблення методики виявлення барвників Е124 та Е129 у харчових продуктах та напоях тонкошаровою хроматографією» Анни Васюри, «Дослідження формування структури і консистенції збагаченої масляної суміші мікроструктурним методом» Наталії Дрозд, «Розроблення методики оцінки забарвлення чаю з використанням сенсорної комп’ютерної колориметрії» Надії Усатюк,  «Розроблення методики ідентифікації рослинних жирів у вершковому маслі з використанням комп’ютерної колориметрії» Марини Ганечко,  «Формування та оцінювання якості зелених соусів збагаченого складу із застосуванням математико-статистичних методів аналізу» Юліі Любцової. Наукові розробки були високо оцінені екзаменаційною комісією та рекомендовані до впровадження у навчальний процес.

Загалом голова комісії Світлана Белінська відзначила високий рівень теоретичної підготовки магістрантів і їх наукових досліджень. Тому рішенням екзаменаційної комісії всім випускникам був присвоєний освітній ступінь «магістр» зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».

Викладачі кафедри вітають магістрів – фахівців з якості і безпечності харчової  продукції – з успішним завершенням ще одного етапу їхнього життя. Бажаємо наснаги для саморозвитку та реалізації себе в обраній професії!

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Старшокурсники коледжів знайомляться з освітньою програмою Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

30 січня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами  спеціальності 181 «Харчові технології» Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокурсники коледжів знайомляться з освітньою програмою Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 30 січня 2024

Для студентів кафедри маркетингу карантин – не привід сумувати

Не минуло й місяця з часу завершення планового дистанційного періоду, а здобувачі кафедри маркетингу, у зв’язку з карантином, знову повернулися до віртуального світу. Студенти вказують на безліч переваг дистанційного навчання, адже воно відбувається через сайт із зручним і зрозумілим інтерфейсом. Майбутні маркетологи, підприємці та рекламісти про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для студентів кафедри маркетингу карантин – не привід сумувати 13 квітня 2020

Технологічні досягнення світового рівня на гостьовій лекції для здобувачів освітньої програми «Холодильні техніка та технології»

8 грудня 2022 року на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки  відбулася ще одна гостьова лекція. Її прочитав випускник освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» Дмитро Ждан, який нині працює інженером компанії «GÜNTNER GmbH & Co. KG». «GÜNTNER GmbH & Co. KG» – потужна німецька компанія з майже столітньою істо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічні досягнення світового рівня на гостьовій лекції для здобувачів освітньої програми «Холодильні техніка та технології» 09 грудня 2022

Презентація нової лабораторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

27 квітня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася відеопрезентація можливостей нової спеціалізованої науково-навчальної лабораторії «Адаптроніка технічних систем», нещодавно обладнаної на кафедрі. Лабораторія була створена зусиллями колективу кафедри за спонсорської підтримки партнера кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, все...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація нової лабораторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 28 квітня 2021