Н У Х Т

На кафедрі біохімії та екологічного контролю відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія»

27 лютого 2017

На кафедрі біохімії та екологічного контролю відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія»

23 лютого на кафедрі біохімії та екологічного контролю відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія».

До складу журі увійшли: завідувач кафедри, доцент Олена Семенова (голова), доценти Андрій Котинський, Оксана Ничик і Оксана Салавор.

В олімпіаді взяли участь 29 студентів другого та третього курсу спеціальності «Екологія». Вони показали такі глибокі знання, що журі довго не могло визначити та вибрати переможця.

За результатами перевірених робіт переможцями олімпіади стали:

І місце – Прохор Боженко, група ЕК-2-5
II місце – Олександр Антофій, група ЕК-3-4
ІІІ місце – Аліна Расулова, група ЕК-3-4

Вітаємо переможців і бажаємо їм нових життєвих перемог!

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Новий науковий сезон Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого – відритий!

Новий науковий сезон Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого традиційно розпочався Міжнародною науково-практичною конференцією «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності». Цього року конференція проходила вже ввосьме. Організатори конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий сезон Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого – відритий! 13 вересня 2019

Викладачі кафедри технології консервування провели лабораторне заняття на Бориспільському заводі продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали Бориспільський завод продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса», який входить до скандинавського харчового концерну «Lantmannen». Під час відвідування цеху з виробництва сухих сніданків студенти мали змогу детально познайомитися з роботою екструдера, вивчити параметри виробництва різних в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології консервування провели лабораторне заняття на Бориспільському заводі продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса» 25 травня 2018

Мовні новинки офіційно-ділового стилю опановували працівники університету на курсах підвищення кваліфікації

Протягом останнього місяця навчального року в університеті працюють курси підвищення кваліфікації для педагогічних працівників і навчально-допоміжного персоналу дирекцій інститутів, деканатів факультетів, кафедр. З останніми новаціями і вимогами слухачів знайомлять фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ, а також кафедри гуманітарних дисциплі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мовні новинки офіційно-ділового стилю опановували працівники університету на курсах підвищення кваліфікації 15 червня 2021

Подорож до витоків українського друкарства

Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко разом із групою ТХ-3-5 відвідала Музей книги і друкарства України, що знаходиться на територій Національного Києво-Печерського заповідника (Лаври). Провідна наукова співробітниця Світлана Кушлянська розповіла про історію Музею та зазначила, що головні приміщення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож до витоків українського друкарства 15 грудня 2023