Н У Х Т

На кафедрі біотехнології і мікробіології підвели підсумки участі студентів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р

11 травня 2018

На кафедрі біотехнології і мікробіології підвели підсумки участі студентів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH», який функціонує на базі кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ, щороку беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Участь у ньому – завдання доволі непросте, адже сам конкурс відбувається у два етапи. На першому – найкращі наукові роботи відбираються призначеною комісією у межах певного ВНЗ, а на другому – галузевою конкурсною комісією і лише після цього студентів запрошують презентувати свою роботу на підсумковій науково-практичній конференції.

У 2017/2018 н.р. для участі у конкурсі студентами кафедри були подані 9 наукових робіт.

За результатами першого етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 8 робіт студентів кафедри були відібрані галузевою комісією для презентації на підсумковій науково-практичній конференції.

Зокрема Артем Герштман і Назар Костейков представляли результати своєї наукової роботи 11-13 квітня на базі Одеської національної академії харчових технологій.

Дар’я Гаврилкіна, Наталя Корх, Вероніка Макієнко та Наталія Жалій – 18 квітня на базі Національного університету «Львівська політехніка.

Олена Українець та Катерина Покойовець – 24 квітня на базі Національного університету харчових технологій.

Анна Заярнюк – 26 квітня на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

Наукові роботи наших студентів виявилися одними з найкращих, про що свідчать отримані нагороди: Диплом оргкомітету (Артем Герштман, Назар Костейков) зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища»; Диплом І ступеня (Наталія Жалій), Диплом ІІ ступеня (Дар’я Гаврилкіна), Грамота за оригінальність ідеї (Наталя Корх), Грамота за яскраву презентацію (Вероніка Макієнко) зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»; Диплом ІІ ступеня (Катерина Покойовець), Диплом ІІІ ступеня (Олена Українець) зі спеціальності «Харчові технології»; Диплом ІІІ ступеня (Ольга Бородіна, Анна Заярнюк) зі спеціальності «Біологія».

Вітаємо студентів із перемогою та бажаємо їм подальших успіхів!

Опублікований: 11-05-2018
Читайте також:
Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини

24 вересня доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук працювала в рамках другого воркшопу swot-аналізу харчової промисловості Київської області та стратегічного бачення смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво іноваційних харчових продуктів з  удосконаленими споживчими якостями (функціональна їжа)» до 2030 року. Основні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини 27 вересня 2021

Екологічні студії Жана Моне-2025 done!

26-28 лютого на базі кафедри екології та екоменеджменту відбулися Екологічні студії Жана Моне-2025 для старшокласників і студентів. До участі зареєструвалися близько 150 осіб із різних міст та областей країни – Києва, Львова, Вінниці, Одеси, Харкова, Миколаєва, Сум, Черкас, Тернополя, Івано-Франківська, Херсона. Учасниками заходу також були українс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологічні студії Жана Моне-2025 done! 03 березня 2025

Про мистецтво сироваріння англійською

Перегляд фільмів англійською мовою – чудовий спосіб отримати знання та вдосконалити вміння сприймати автентичну професійно орієнтовану інформацію іноземною мовою. У рамках Movie Club на платформі Zoom відбулася зустріч зі здобувачами вищої освіти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій із метою перегляду фільму «The Art of ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про мистецтво сироваріння англійською 09 квітня 2021