Н У Х Т

На кафедрі біотехнології і мікробіології підвели підсумки участі студентів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р

11 травня 2018

На кафедрі біотехнології і мікробіології підвели підсумки участі студентів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH», який функціонує на базі кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ, щороку беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Участь у ньому – завдання доволі непросте, адже сам конкурс відбувається у два етапи. На першому – найкращі наукові роботи відбираються призначеною комісією у межах певного ВНЗ, а на другому – галузевою конкурсною комісією і лише після цього студентів запрошують презентувати свою роботу на підсумковій науково-практичній конференції.

У 2017/2018 н.р. для участі у конкурсі студентами кафедри були подані 9 наукових робіт.

За результатами першого етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 8 робіт студентів кафедри були відібрані галузевою комісією для презентації на підсумковій науково-практичній конференції.

Зокрема Артем Герштман і Назар Костейков представляли результати своєї наукової роботи 11-13 квітня на базі Одеської національної академії харчових технологій.

Дар’я Гаврилкіна, Наталя Корх, Вероніка Макієнко та Наталія Жалій – 18 квітня на базі Національного університету «Львівська політехніка.

Олена Українець та Катерина Покойовець – 24 квітня на базі Національного університету харчових технологій.

Анна Заярнюк – 26 квітня на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

Наукові роботи наших студентів виявилися одними з найкращих, про що свідчать отримані нагороди: Диплом оргкомітету (Артем Герштман, Назар Костейков) зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища»; Диплом І ступеня (Наталія Жалій), Диплом ІІ ступеня (Дар’я Гаврилкіна), Грамота за оригінальність ідеї (Наталя Корх), Грамота за яскраву презентацію (Вероніка Макієнко) зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»; Диплом ІІ ступеня (Катерина Покойовець), Диплом ІІІ ступеня (Олена Українець) зі спеціальності «Харчові технології»; Диплом ІІІ ступеня (Ольга Бородіна, Анна Заярнюк) зі спеціальності «Біологія».

Вітаємо студентів із перемогою та бажаємо їм подальших успіхів!

Опублікований: 11-05-2018
Читайте також:
У Волинському коледжі нашого університету розпочалися державні атестації на здобуття ступеня «молодший спеціаліст»

З 23 січня 2017 року у Волинському коледжі нашого університету розпочалися державні атестації на здобуття ступеня «молодший спеціаліст». Для випускників – це надзвичайно важливий і відповідальний момент, адже вони перед державною екзаменаційною комісією підтвердили рівень здобутих у коледжі теоретичних знань, практичних умінь і готовність застосову...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Волинському коледжі нашого університету розпочалися державні атестації на здобуття ступеня «молодший спеціаліст» 24 січня 2017

Сучасний тренд ‒ захист магістерської кваліфікаційної роботи англійською мовою

13 лютого 2023 року відбулося чергове засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент персоналу». Очолила роботу комісії професорка, докторка економічних наук, завідувачка кафедри економіки, підприємництва, менеджменту Київського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний тренд ‒ захист магістерської кваліфікаційної роботи англійською мовою 14 лютого 2023

Маркетинг у вишиванці: неймовірний івент від команди кафедри маркетингу

День вишиванки – свято, коли вишивані доріжки з кожного регіону нашої України сплітаються в барвисті візерунки душі нації. Це день, коли минуле й сучасне з’єднується переплетеними дорогами поколінь, червоними та чорними нитками історії нашої Батьківщини. У цей день колектив кафедри маркетингу зібрав разом дружну родину студентів і викладачів на од...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетинг у вишиванці: неймовірний івент від команди кафедри маркетингу 16 травня 2025

Компетенції у сфері органічного виробництва підтверджують випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

З 20 по 24 грудня 2021 року вперше в Україні тривало цільове навчання (підвищення кваліфікації) з питань органічного виробництва, обігу, маркування органічної продукції та сертифікації, започатковане Федерацією органічного руху України у співпраці з Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» на базі Поліського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Компетенції у сфері органічного виробництва підтверджують випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 31 грудня 2021