Н У Х Т

На кафедрі біотехнології і мікробіології підвели підсумки участі студентів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р

11 травня 2018

На кафедрі біотехнології і мікробіології підвели підсумки участі студентів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH», який функціонує на базі кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ, щороку беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Участь у ньому – завдання доволі непросте, адже сам конкурс відбувається у два етапи. На першому – найкращі наукові роботи відбираються призначеною комісією у межах певного ВНЗ, а на другому – галузевою конкурсною комісією і лише після цього студентів запрошують презентувати свою роботу на підсумковій науково-практичній конференції.

У 2017/2018 н.р. для участі у конкурсі студентами кафедри були подані 9 наукових робіт.

За результатами першого етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 8 робіт студентів кафедри були відібрані галузевою комісією для презентації на підсумковій науково-практичній конференції.

Зокрема Артем Герштман і Назар Костейков представляли результати своєї наукової роботи 11-13 квітня на базі Одеської національної академії харчових технологій.

Дар’я Гаврилкіна, Наталя Корх, Вероніка Макієнко та Наталія Жалій – 18 квітня на базі Національного університету «Львівська політехніка.

Олена Українець та Катерина Покойовець – 24 квітня на базі Національного університету харчових технологій.

Анна Заярнюк – 26 квітня на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

Наукові роботи наших студентів виявилися одними з найкращих, про що свідчать отримані нагороди: Диплом оргкомітету (Артем Герштман, Назар Костейков) зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища»; Диплом І ступеня (Наталія Жалій), Диплом ІІ ступеня (Дар’я Гаврилкіна), Грамота за оригінальність ідеї (Наталя Корх), Грамота за яскраву презентацію (Вероніка Макієнко) зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»; Диплом ІІ ступеня (Катерина Покойовець), Диплом ІІІ ступеня (Олена Українець) зі спеціальності «Харчові технології»; Диплом ІІІ ступеня (Ольга Бородіна, Анна Заярнюк) зі спеціальності «Біологія».

Вітаємо студентів із перемогою та бажаємо їм подальших успіхів!

Опублікований: 11-05-2018
Читайте також:
Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог

У Навчально-науковому інституті економіки і управління тривають планові відкриті заняття. Нещодавно відбулася відкрита лекція доцентки кафедри маркетингу Світлани Ткачук з дисципліни «Маркетинг в галузях і сферах діяльності». Враховуючи специфіку університету, в межах цього курсу цілий змістовий модуль присвячений маркетингу в сфері харчування. Тем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог 28 лютого 2023

День охорони праці-2024 у НУХТ

Щорічно 28 квітня згідно з Указом Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року в Україні відзначається День охорони праці. Кожного року Міжнародна організація праці (МОП) визначає тему (девіз) Всесвітнього дня охорони праці. Цьогоріч він звучить так – «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці». Зміна погодних умов значно впливає на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День охорони праці-2024 у НУХТ 29 квітня 2024

Практичне заняття другокурсників у Софії Київській

Інтегроване практичне заняття з дисциплін «Рекреаційно-туристичні ресурси України» та «Основи наукових досліджень» для другокурсників-бакалаврів спеціальності 242 «Туризм і рекреація» в межах Національного заповідника «Софія Київська» провела доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Олена Харченко. З 12 грудня 1990 року архітектурний ан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття другокурсників у Софії Київській 04 листопада 2024

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття «Особливості харчування країн Північної Європи» доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмили Дейниченко з дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів групи ГС-3-8а англомовного проєкту. Заняття відбулось у форматі онлайн на платформі ZOOM із використанням мультимедійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 березня 2021