Н У Х Т

На фінішній прямій приймання заяв від вступників до бакалаврату

31 липня 2025

На фінішній прямій приймання заяв від вступників до бакалаврату

Завтра, 1 серпня, о 18:00 завершується приймання заяв від вступників на бакалавра. Після цього усім вступникам потрібно буде перевірити статус своїх заяв у е-кабінеті.

Важливо! У конкурсному відборі братимуть участь тільки ті заяви, які мають статус:

«Допущено до конкурсу» – для заяв, поданих на бюджет;

«Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)» – для заяв на контракт.

У випадку, якщо до кінця дня 1 серпня певна заява вступника не матиме такого статусу, йому необхідно буде терміново звернутися до приймальної комісії вишу.

Чи отримали рекомендацію на навчання на бюджеті або контракті за заявою з пріоритетністю вступники дізнаються не пізніше 6 серпня. Навпроти тієї заяви, за якою буде отримана рекомендація, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування».

Вступники, які отримають рекомендації, повинні будуть виконати вимоги до зарахування (дистанційно або особисто в закладі вищої освіти) до 18:00 9 серпня.

Рейтингові списки вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування на навчання за заявою без пріоритетності за кошти фізичних або юридичних осіб будуть оприлюднені не раніше11 серпня.

Зарахування вступників за заявою з пріоритетністю (за державним замовленням або за кошти фізичних або юридичних осіб) відбудеться не пізніше 11 серпня.

Вступник може отримати лише одну рекомендацію на бюджет або контракт за пріоритетом. Вступники, які відмовляться від рекомендації на бюджет або не виконають вимоги до зарахування до 18:00 9 серпня, не отримають бюджетне місце в 2025 році та не зможуть претендувати на державний грант.

У вступників, хто не отримає жодної рекомендації 6 серпня, статус навпроти всіх заяв залишиться «Допущено до конкурсу». Усі ці заяви автоматично братимуть участь у конкурсі на контракт у разі наявності вакантних місць.

Якщо вступник отримає рекомендацію на контракт, статус таких заяв зміниться на «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)». Такий статус може з’явитися напроти кількох заяв – у цьому випадку вступник може сам визначити, яку пропозицію обрати.

Зарахування вступників на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб на відкриті конкурсні пропозиції відбудеться не пізніше 15 серпня.

Не пізніше 18 серпня буде здійснено переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення вступників, зарахованих на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб.

Терміни зарахування вступників на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб за заявою без пріоритетності – 30 серпня.

Бажаємо успіху!

Нагадуємо, проконсультуватися або поставити запитання щодо вступу ви можете у телеграм-каналі Приймальної комісії, чаті вступника або електронною поштою Приймальної комісії pk_nuft@ukr.net.

Опублікований: 31-07-2025
Читайте також:
Першокурсники кафедри експертизи харчових продуктів побачили роботу системи контролю якості та безпечності компанії «Люстдорф»

Студенти першого курсу разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Вікторією Кійко побували на одному з найкрупніших вітчизняних виробників молочної продукції, підприємстві компанії «Люстдорф». Вже більше 15-ти років компанія займається виробництвом високоякісних молочних продуктів із вітчизняної сировини вищого та першого ґатунку під т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники кафедри експертизи харчових продуктів побачили роботу системи контролю якості та безпечності компанії «Люстдорф» 11 травня 2018

Практичні скіли від стейкхолдера кафедри технології цукру і підготовки води

7 жовтня 2025 року за ініціативи професорки кафедри технології цукру і підготовки води Наталії Гусятинської у межах дисципліни «Інновації в технологіях цукрів, полісахаридів та підготовки води: промислове та крафтове виробництво» відбувся тренінг на тему «Застосування мембранних технологій для очищення води в промислових та крафтових виробництвах» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні скіли від стейкхолдера кафедри технології цукру і підготовки води 09 жовтня 2025

Про особливості роботи бару в концептуальному закладі дізналися третьокурсники на виїзному занятті

Днями здобувачі третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ознайомилися з організацією роботи барів в умовах одного з кращих закладів ресторанного господарства м. Києва, що стало цінним практичним доповненням до навчального процесу. Виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості роботи бару в концептуальному закладі дізналися третьокурсники на виїзному занятті 10 жовтня 2025

Практичні кейси для першокурсників у CITYHOTEL Residence

Першокурсники освітньої програми «Технології харчування» (спеціальність G13 «Харчові технології») у рамках вивчення дисципліни «Ресторанна справа» (лекторка – доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко) разом із кураторами груп, старшими викладачами кафедри Володимиром Польовиком і Артемом Ущаповським відвідали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні кейси для першокурсників у CITYHOTEL Residence 20 жовтня 2025