Н У Х Т

Мотивуюча гостьова лекція на кафедрі маркетингу

30 квітня 2024

Мотивуюча гостьова лекція на кафедрі маркетингу

Здобувачі кафедри маркетингу спеціальностей «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»), «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля» (освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») поспілкувалися з кореспондентом програми «Сніданок з 1+1» Олександром Ковальовим.

Під час гостьової лекції журналіст поділився досвідом роботи радіо- та телеведучим, а детальну увагу приділив особливостям жанру інтерв’ю.

Олександр Ковальов розповів про підготовчий етап до інтерв’ю, опрацювання джерел і заглиблення у тему майбутньої бесіди з гостем. Журналіст дав декілька порад, як впевнено поводити себе в кадрі, опанувати відчуття страху або надмірного хвилювання, контролювати свої рухи, жести під час виступу. Наприклад, гостю варто не дивитися в камеру, щоб не розгубитися, а також тримати руки та ноги в такому положенні, як це робиться без камери, та спробувати розслабитись, щоб відчувати себе невимушено.

Висвітлюючи питання «Що одягнути на інтерв’ю?», Олександр Ковальов наголосив, що одяг має бути зручним, без логотипів і написів, оскільки реклама на телебаченні дорога, і рекламний відділ телеканалу прискіпливо слідкує за її потраплянням в ефір.

Також телеведучий каналу «1+1» ознайомив здобувачів із особливостями роботи в прямому ефірі та можливими позаштатними ситуаціями, які можуть виникати у такому форматі взаємодії журналістів з аудиторією.

Наприкінці гостьової лекції у здобувачів виникло багато запитань, на які Олександр Ковальов щиро і детально відповів.

Здобувачі та викладачі кафедри маркетингу вдячні Олександру Ковальову за зустріч, яка змотивувала студентів на подальші досягнення у галузі медіакомунікацій.

Опублікований: 30-04-2024
Читайте також:
Святкові заходи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

З нагоди святкування Дня працівників харчової промисловості та 135-річниці заснування Національного університету харчових технологій в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося свято «Смаколика». Учасники свята запропонували студентам і працівникам коледжу широкий асортимент кондитерських виробів, солодощів, десерті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкові заходи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 22 жовтня 2019

Фахівці кафедри біохімії та екологічного контролю знайомлять випускників коледжів із перспективами навчання в НУХТ

Останнім часом стало доброю традицією щорічне поповнення лав студентів-екологів випускниками коледжів. Приємно, що з кожним роком продовжувати отримання освіти бажає все більше молодших спеціалістів, які отримали диплом за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища». Тому з метою ознайомлення майбутніх випускників із перспективами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біохімії та екологічного контролю знайомлять випускників коледжів із перспективами навчання в НУХТ 27 лютого 2017

Стартувала Міжнародна зимова школа Жана Моне

15 січня розпочалася Міжнародна зимова школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація-2025». Захід проводиться в рамках проєктів програми ЄС ЕРАЗМУС+ «Політика та кращі практики Європейського Союзу з управління академічними проєктами» (101085243 - ProEU - ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH) та «Екоменеджмент та екокомунікація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала Міжнародна зимова школа Жана Моне 16 січня 2025

На перше в новому календарному році засідання зібралася вчена рада університету

31 січня відбулося перше в новому календарному році засідання вченої ради університету. Голова ради, ректор університету Анатолій Українець розпочав його зі вручення дипломів: – диплом доктора наук за спеціальністю «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв» отримав доцент кафедри технологічного обладнання та к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На перше в новому календарному році засідання зібралася вчена рада університету 31 січня 2019