Н У Х Т

Мотивацією навчальної діяльності студентів у обраній професії опікуються наші викладачі

11 березня 2019

Мотивацією навчальної діяльності студентів у обраній професії опікуються наші викладачі

У рамках декади циклової комісії інформаційних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий захід «Ми – програмісти», що мав на меті допомогти студентам у визначенні цілей на майбутнє, мотивувати їхню подальшу навчальну діяльність у обраній професії, розширити знання студентів про професію програміста, яка на сьогодні має сталий попит на ринку праці, розвивати ділові якості, критичне ставлення до себе, до своїх можливостей, до дійсності, виховувати бажання працювати та шанобливе ставлення до обраної професії.

Традиційно найкращі результати та навички продемонстрували студенти-випускники 941 групи. Зокрема, Дмитру Богушу не було рівних у швидкості набору тексту (357 слів за хвилину), а Владислав Сабадаш був найуспішніший у конкурсі на збірку мережевого кабелю категорії 5Е.

Активними були студенти 931 групи, які представили відео про життя програмістів, а Микола Оліяр, Влад Тимінський і Олександ Буртняк розважали аудиторію своїми жартами.

Захід вели студенти 921 групи Олег Долиняк і Марина Рибарчук.

Опублікований: 11-03-2019
Читайте також:
Що має знати і вміти сучасний HR дізналися здобувачі освіти на майстер-класі від фахівчині компанії «Бізнес-Конструктор»

30 січня 2023 року здобувачі освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» взяли активну участь у майстер-класі «Що має знати і вміти сучасний HR» від HR-директорки компанії «Бізнес-Конструктор», акредитованої консультантки з HR-розвитку в Європейському банку реконструкцій та розвитку Анастасії Жураве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що має знати і вміти сучасний HR дізналися здобувачі освіти на майстер-класі від фахівчині компанії «Бізнес-Конструктор» 31 січня 2023

Професійна орієнтація триває

Кафедра технології ресторанної і аювердичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка регулярно здійснює профорієнтаційну роботу з потенційними вступниками. При цьому значна увага приділяється взаємодії з іншими структурними підрозділами НУХТ, що дозволяє забезпечити наскрізний процес навчання здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна орієнтація триває 18 липня 2023

Про проблеми управління та економіки підприємств дистанційно

Традиційно щовесни в нашому університеті проводиться Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління та економіки підприємств у сучасних умовах», яка збирає студентів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах. Цьогоріч вона відбулася вже вш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про проблеми управління та економіки підприємств дистанційно 28 квітня 2020

Перші кроки до фахової майстерності

У Полтавському фаховому коледжі нашого університету на базі виробничих лабораторій із виготовлення харчової продукції здобувачі освіти групи 21-Т, що навчаються за освітніми програмами «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м’яса» пройшли курс практичних занять у рамках навчальної практики. Під час...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки до фахової майстерності 10 липня 2020