Н У Х Т

Молоді науковці України долучаються до роботи 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

15 квітня 2022

Молоді науковці України долучаються до роботи 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

У рамках роботи Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка в 2022 році відбувається уже у 88-е, на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів працює постерна сесія доповідей молодих науковців – здобувачів освітніх ступенів бакалавра, магістра, доктора філософії, які займаються науковими дослідженнями для м'ясопереробної галузі і суміжних виробництв, у тому числі сфери гостинності.

На жаль, через військові дії в Україні в роботі конференції не змогли взяти участь всі охочі, що традиційно стають учасниками весняних днів науки на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів. Однак, все ж до роботи секції «Технології м’яса і м’ясних продуктів» долучилися науковці 11 установ, зокрема Національного університету біоресурсів та природокористування, Державного біотехнологічного  університету, Черкаського державного технологічного університету, Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара, Сумського державного технічного університету, Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, Сумського національного аграрного університету, Полтавського університету економіки і торгівлі, Інституту водних проблем і меліорації НААН, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, а також ТОВ «Сіріус Екстружен».

Тематика доповідей охоплює широке коло питань щодо розроблення і вдосконалення технологій промислових харчових виробництв та ресторанного господарства, а також досліджень щодо збереження харчової продукції.

Постери учасників секції «Технології м'яса і м'ясних продуктів» також оприлюднені на сторінці кафедри, де усі охочі можуть долучитися до обговорення постерних доповідей.

Автори найкращих постерів будуть нагороджені дипломами учасників конференції.

Опублікований: 15-04-2022
Читайте також:
Творчо підійшли до виконання міжкафедральної кваліфікаційної роботи магістранти кафедр технології молока і молочних продуктів і технології консервування

Захисти магістерських робіт на кафедрах технології молока і молочних продуктів і технології консервування завершилися успішним представленням випускниками міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи «Розробка нових видів молоковмісних продуктів з натуральними плодовими та овочевими наповнювачами». Екзаменаційна комісія у складі завідувача к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчо підійшли до виконання міжкафедральної кваліфікаційної роботи магістранти кафедр технології молока і молочних продуктів і технології консервування 27 лютого 2017

Продуктивно підсумували семестр здобувачі освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науково-методичний семінар, присвячений підведенню підсумків роботи здобувачів магістерської освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» у рамках вивчення дисципліни «Науково-дослідницький практикум. Модуль 1». Магістранти представили свої проєкти щодо операційного вдосконаленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивно підсумували семестр здобувачі освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» 19 грудня 2023

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна знайомляться з новинками галузі

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко відвідав міжнародну спеціалізовану виставку інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології», яка працювала в рамках події «АгроВесна 2018» з 21 по 23 лютого. На виставці були представлені: обладнання для зберігання зернових та олійних культур, технології і обла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна знайомляться з новинками галузі 26 лютого 2018