Н У Х Т

Молоді науковці долають перший етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

09 лютого 2021

Молоді науковці долають перший етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Згідно з наказом по НУХТ №173 від 31.12.2020 р. в університеті відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2020/2021 навчальному році зі спеціальності  «Харчові технології».

До складу комісії конкурсу увійшли завідувачі та викладачі технологічних кафедр університету та викладач кафедри експертизи харчових продуктів. Очолив комісію завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

На конкурс надійшли 8 робіт, підготовлених здобувачами вищої освіти нашого університету під керівництвом викладачів із 7 технологічних кафедр.

На засіданнях, що відбулися в дистанційному режимі, члени конкурсної комісії ознайомились із тематиками кожної роботи та  направили їх на рецензування експертам, що є фахівцями за напрямом кожної конкурсної роботи. Згідно з Положенням про проведення конкурсу, роботи на рецензування направляли зашифрованими.

На підсумковому засіданні Конкурсної комісії були підведенні підсумки  оцінювання кожної конкурсної роботи з урахуванням балів і відгуків рецензентів та аналізу документів, які засвідчують наявність наукових публікацій та практичну направленість робіт. Комісія відзначила високий науковий рівень представлених робіт, обговорила напрями та перспективи наукових досліджень. Були визначені переможці І туру, яких комісія рекомендувала до участі в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології», де також братимуть участь здобувачі профільних закладів вищої освіти з усієї України.

Бажаємо успіхів нашим юним науковцям!

Опублікований: 09-02-2021
Читайте також:
На кафедрі біотехнології і мікробіології готують команду для участі у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

24-26 квітня 2018 р. кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ проводить ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, в якому візьмуть участь студенти з 16 ВНЗ України. Завідувач кафедри, професор Тетяна Пирог разом із викладачами Юрієм Пенчуком та Оксаною Скроцькою готують команду НУХТ до участі в олімпіаді. Цьогоріч переможцями...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології готують команду для участі у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 13 квітня 2018

Викладач кафедри фізичного виховання отримав ліцензію тренера за програмою В-диплом УЄФА з футзалу

26 листопада у приміщенні стадіону «Оболонь-Арена» слухачі курсу В-диплом УЄФА з футзалу отримали свої дипломи та ліцензії. Навчання тренерів за 147-годинною програмою В-диплом УЄФА тривало протягом чотирьох сесій: три були спрямовані на теоретичну підготовку і одна – на практичну. Заключний етап занять відбувся з 23 по 26 листопада. Участь у цер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри фізичного виховання отримав ліцензію тренера за програмою В-диплом УЄФА з футзалу 30 листопада 2020

Представники НУХТ на VIII Міжнародному форумі виноробів та сомельє

У Києві на базі готелю «InterContinental» відбувся VIII Міжнародний форум виноробів та сомельє, мета якого – популяризація та розвиток українського виноробства, просування українського вина на внутрішній і зовнішній ринок, підвищення культури споживання українського вина, підняття престижу професії винороба. У межах міжнародного форуму відбулися X...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ на VIII Міжнародному форумі виноробів та сомельє 23 листопада 2023

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відкрилася R&D-лабораторія МХП

24 травня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося відкриття R&D-лабораторії, створеної в нашому університеті агроіндустріальним холдингом МХП. З ініціативою створення лабораторії фахівці МХП виступили наприкінці минулого року. Ідея знайшла гарячу підтримку ректорату й колективу випускової кафедри технології м’яса і м’ясних пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відкрилася R&D-лабораторія МХП 24 травня 2021