Н У Х Т

Молоді науковці долають перший етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

09 лютого 2021

Молоді науковці долають перший етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Згідно з наказом по НУХТ №173 від 31.12.2020 р. в університеті відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2020/2021 навчальному році зі спеціальності  «Харчові технології».

До складу комісії конкурсу увійшли завідувачі та викладачі технологічних кафедр університету та викладач кафедри експертизи харчових продуктів. Очолив комісію завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

На конкурс надійшли 8 робіт, підготовлених здобувачами вищої освіти нашого університету під керівництвом викладачів із 7 технологічних кафедр.

На засіданнях, що відбулися в дистанційному режимі, члени конкурсної комісії ознайомились із тематиками кожної роботи та  направили їх на рецензування експертам, що є фахівцями за напрямом кожної конкурсної роботи. Згідно з Положенням про проведення конкурсу, роботи на рецензування направляли зашифрованими.

На підсумковому засіданні Конкурсної комісії були підведенні підсумки  оцінювання кожної конкурсної роботи з урахуванням балів і відгуків рецензентів та аналізу документів, які засвідчують наявність наукових публікацій та практичну направленість робіт. Комісія відзначила високий науковий рівень представлених робіт, обговорила напрями та перспективи наукових досліджень. Були визначені переможці І туру, яких комісія рекомендувала до участі в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології», де також братимуть участь здобувачі профільних закладів вищої освіти з усієї України.

Бажаємо успіхів нашим юним науковцям!

Опублікований: 09-02-2021
Читайте також:
Проблеми та досягнення сучасної біотехнології

У нас час біотехнологія стала невід'ємною частиною таких важливих галузей, як медицина, рослинництво, тваринництво, харчова промисловість та природоохоронні технології. Тому кафедрою біотехнології Національного фармацевтичного університету була проведена І Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Проблеми та досягнення сучасної біотехноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми та досягнення сучасної біотехнології 21 квітня 2021

Практика – путівка у доросле життя

Практика для студентів є важливою сходинкою до професійного майбутнього. Проте, на сьогоднішній день через пандемію дуже важко потрапити на підприємства і побачити їх справжню роботу зсередини, адже адміністрація в першу чергу піклується про здоров'я власних робітників і робить усе можливе для зменшення ризику захворюваності персоналу. Але і в так...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика – путівка у доросле життя 19 лютого 2021

Плюси здобуття неформальної освіти

Перезарахування дисциплін за допомогою сертифікатів, отриманих у рамках неформальної освіти, – чудова можливість для наших здобувачів зекономити час і ресурси, не вибиваючись із загального процесу навчання та відкриваючи для себе ширші горизонти. Цього разу здобувачки-біотехнологині групи БТ-4-2 Олександра Васильєва і Єлизавета Дон вирішили розшир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плюси здобуття неформальної освіти 18 квітня 2024

Пошук науково-технічної інформації з використанням бази даних SciFinder опановували науковці університету

12 квітня у науковому читальному залі бібліотеки відбувся практичний семінар-тренінг «Пошук науково-технічної інформації з використанням бази даних SciFinder». Регіональний менеджер Chemical Abstracts Service (CAS) в Україні, Молдові та Грузії Тетяна Хрістова познайомила присутніх із практичними аспектами та методиками ефективного інформаційного п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пошук науково-технічної інформації з використанням бази даних SciFinder опановували науковці університету 12 квітня 2018