Н У Х Т

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу

28 жовтня 2022

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу

27 жовтня 2022 р. викладачі й здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за сприяння журналу «Food Safety Magazine» відвідали міжнародний вебінар «Проєктування та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів» (Food Safety Management Systems Design and Execution). У рамках вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства», «Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР», до заходу долучилися здобувачі груп ХЧ-4-1, ХЧ-4-2, ХЧ-4-3, ХЧ-4-14ск освітнього ступеня «Бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» (лектор – професор кафедри Олег Кузьмін).

Модераторка вебінару – редакційна директорка журналу «Food Safety Magazine» Адрієнн Блюм, яка має багаторічний досвід роботи у технічних медіа (понад 18 років, включаючи сектор безпечності та якості харчових продуктів (FSQ) та енергетичних технологій).

Лектори: Хел Кінг – керуючий партнер Active Food Safety, компанії з надання консультаційних послуг і цифрових продуктів, а також засновник/генеральний директор Public Health Innovations, компанії, що розробляє стратегії у сфері громадського здоров’я, ад’юнкт-професор громадської охорони здоров’я Коледжу громадської охорони здоров’я університету Джорджії; Джон Циммерманн – віце-президент із забезпечення якості та безпечності харчових продуктів у First Watch Restaurants Inc, який має багаторічний досвід роботи (понад 35 років) у сфері забезпечення якості та безпечності харчових продуктів, у харчовій промисловості, дистрибуції та громадському харчуванні.

Вебінар був присвячений утворенню системи управління безпечністю харчових продуктів (FSMS), яка дозволяє зменшити ризики безпечності харчових продуктів у закладах громадського харчування. Слухачі з’ясували, як застосування HACCP впливає на розроблення FSMS і створення обов’язкових програм-передумов у закладах громадського харчування.

Наші здобувачі опанували інтегрований стратегічний підхід щодо створення надійної FSMS на основі операційних політик і процедур, навчання працівників і програм моніторингу для досягнення активного управлінського контролю. Їм стануть у пригоді нові ідеї щодо ключових показників ефективності роботи (KPI – key performance indicator) для вищого керівництва, з метою посилення взаємодії та зусиль щодо постійного удосконалення, для сприяння створенню потужної культури безпечності харчових продуктів. 

Опублікований: 28-10-2022
Читайте також:
Сезон літніх дегустацій стартував: фахівці університету оцінюють на відповідність зразки промислової продукції

3 червня завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і професорка кафедри Марина Білько взяли участь у черговому засіданні дегустаційної комісії наукового центру «Український інститут вина». Дегустаційна комісія затвердила вина столові сухі червоні «Каберне-Совіньйон Фрумушика-Нова» від ТОВ «ВКФ «Бородіно-А» Фруму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сезон літніх дегустацій стартував: фахівці університету оцінюють на відповідність зразки промислової продукції 04 червня 2021

Захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії

16 травня 2023 року на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління відбувся захист дисертації «Автоматизоване керування випарною установкою на основі інтелектуальних регуляторів» аспіранта Михайла Грами на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» за спеціальністю 151 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії 19 травня 2023

В університеті триває переведення вступників на вакантні місця бюджету

Переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів вступників, зарахованих на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб, триватиме до 19 серпня. Це будуть ті місця у рейтингових списках, правом вступу на які не скористалися рекомендовані на них вступники. За всіма спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті триває переведення вступників на вакантні місця бюджету 10 серпня 2021

МОН запустило опитування представників бізнесу щодо пріоритетів у наукових дослідженнях

Які інноваційні розробки цікаві великим компаніям, якими мають бути  пріоритети та фінансування наукової сфери? Міністерство освіти і науки запустило опитування для представників бізнесу, – повідомляє прес-служба відомства. До проєкту також долучилися Міністерство цифрової трансформації та Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН запустило опитування представників бізнесу щодо пріоритетів у наукових дослідженнях 14 січня 2020