Н У Х Т

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу

28 жовтня 2022

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу

27 жовтня 2022 р. викладачі й здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за сприяння журналу «Food Safety Magazine» відвідали міжнародний вебінар «Проєктування та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів» (Food Safety Management Systems Design and Execution). У рамках вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства», «Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР», до заходу долучилися здобувачі груп ХЧ-4-1, ХЧ-4-2, ХЧ-4-3, ХЧ-4-14ск освітнього ступеня «Бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» (лектор – професор кафедри Олег Кузьмін).

Модераторка вебінару – редакційна директорка журналу «Food Safety Magazine» Адрієнн Блюм, яка має багаторічний досвід роботи у технічних медіа (понад 18 років, включаючи сектор безпечності та якості харчових продуктів (FSQ) та енергетичних технологій).

Лектори: Хел Кінг – керуючий партнер Active Food Safety, компанії з надання консультаційних послуг і цифрових продуктів, а також засновник/генеральний директор Public Health Innovations, компанії, що розробляє стратегії у сфері громадського здоров’я, ад’юнкт-професор громадської охорони здоров’я Коледжу громадської охорони здоров’я університету Джорджії; Джон Циммерманн – віце-президент із забезпечення якості та безпечності харчових продуктів у First Watch Restaurants Inc, який має багаторічний досвід роботи (понад 35 років) у сфері забезпечення якості та безпечності харчових продуктів, у харчовій промисловості, дистрибуції та громадському харчуванні.

Вебінар був присвячений утворенню системи управління безпечністю харчових продуктів (FSMS), яка дозволяє зменшити ризики безпечності харчових продуктів у закладах громадського харчування. Слухачі з’ясували, як застосування HACCP впливає на розроблення FSMS і створення обов’язкових програм-передумов у закладах громадського харчування.

Наші здобувачі опанували інтегрований стратегічний підхід щодо створення надійної FSMS на основі операційних політик і процедур, навчання працівників і програм моніторингу для досягнення активного управлінського контролю. Їм стануть у пригоді нові ідеї щодо ключових показників ефективності роботи (KPI – key performance indicator) для вищого керівництва, з метою посилення взаємодії та зусиль щодо постійного удосконалення, для сприяння створенню потужної культури безпечності харчових продуктів. 

Опублікований: 28-10-2022
Читайте також:
Здобувачі НУХТ на міжнародній арені: Х Міжнародна студентська конференція «Student in Bucovina»

Партнери НУХТ із румунського Університету «Штефан чел Маре» (місто Сучава, Румунія) щорічно проводять Міжнародну наукову конференцію молодих вчених і студентів. І традиційно наша молодь бере участь у цьому заході. Нинішнє покоління студентів із насолодою згадує досвід подорожей, розвиток навичок soft skils під час спілкування з митниками та розшуку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі НУХТ на міжнародній арені: Х Міжнародна студентська конференція «Student in Bucovina» 18 листопада 2022

Здобувачі-обліковці поглиблюють знання

14 жовтня 2024 року відбулася гостьова лекція «Наслідки і відповідальність за порушення правил ведення бухгалтерського обліку суб’єктів господарської діяльності» за участю викладачів кафедри обліку і аудиту та здобувачів освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» університету та Волинського фахового коледжу НУХТ. Лекцію прочитав доктор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-обліковці поглиблюють знання 16 жовтня 2024

Інноваційні навчальні практики на SMART-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

За підтримки директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка кафедра мехатроніки та пакувальної техніки продовжує цикл спеціалізованих лекцій від закордонних і вітчизняних фахівців. Кафедра займається підготовкою спеціалістів інженерно-технічного напрямку. За понад 90 років своєї навчально-методич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні навчальні практики на SMART-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 17 листопада 2023

Експертка кафедри харчової експертизи поділилася професійними порадами у сюжеті ТРК «Київ»

До університету завітала знімальна група ТРК «Телекомпанія «Київ», щоб розповісти своїм глядачам про вибір безпечного та якісного вершкового масла у рамках рубрики «Якісне життя». Її сюжет має на меті розповісти глядачам, на що варто звертати увагу при виборі масла. Журналісти звернулися до експертки з технології молочних продуктів, в.о. завідувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експертка кафедри харчової експертизи поділилася професійними порадами у сюжеті ТРК «Київ» 31 січня 2025