Н У Х Т

Мистецтво кулінарії на практиці опановують наші здобувачі

16 вересня 2020

Мистецтво кулінарії на практиці опановують наші здобувачі

Мистецтво кулінарії – одне з найдавніших, яке постійно оновлюється, а впровадження новітніх технологій вносить свої корективи в технологію приготування та сучасне подання страв.

Тож лабораторним заняттям з дисципліни «Виробництво кулінарної продукції» у Сумському фаховому коледжі нашого університету приділяється особлива увага.  Враховуючи умови карантину, викладачі та студенти груп 3-ХП-11 і 3-ХП-10 спеціальності 181 «Харчові технології» відповідально підійшли до проведення практичних занять зі спецдисциплін.

Студенти відпрацьовували технологічний процес кулінарного оброблення птиці і приготування напівфабрикатів із неї під керівництвом викладачів циклової комісії ресторанного обслуговування і виробництва харчової продукції Леонори Бородай і Ольги Бондаренко.

Бажаємо студентам подальших успіхів і відмінних знань!

Опублікований: 16-09-2020
Читайте також:
Веб-ресурс університету займає провідні позиції у міжнародних рейтингах!

Згідно з рейтингом «4 InternationalColleges&Universities» наш навчальний заклад посідає 28 місце серед українських і 5046 місце серед світових університетів. Однойменна австралійська компанія 4ICU публікує свій рейтинг з 2005 року, оцінюючи понад 11 тисяч закладів вищої освіти світу та 171 виш України за популярністю їхніх веб-ресурсів. На дум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Веб-ресурс університету займає провідні позиції у міжнародних рейтингах! 17 серпня 2018

Із системою вищої освіти Фінляндії за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології та біоінженерія» познайомилися наші викладачі

В Україні наразі триває активна фаза реформування освітнього процесу з урахуванням кращих світових практик. Керівництво нашого університету не стоїть осторонь цих позитивних процесів і створює всі умови для запровадження та розвитку новацій. За сприяння ректорату протягом 2019 року співробітники університету мали змогу познайомитися з науковою та о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із системою вищої освіти Фінляндії за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології та біоінженерія» познайомилися наші викладачі 30 січня 2020

ТУРФЕСТ-2020 – свято науки, свято знань, свято інтелекту!.

Цього року вперше, у рамках святкування свого 10-річчя кафедра туристичного та готельного бізнесу започаткувала проведення наукового фестивалю «НАУКОВІ ФЕСТИНИ «ТУРФЕСТ- 2020». Протягом травня й майже до середини червня у учасників заходів була унікальна можливість зустрітися онлайн із видатними вченими та практиками з України, Грузії, Польщі, Литв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТУРФЕСТ-2020 – свято науки, свято знань, свято інтелекту!. 17 червня 2020

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Щоб досягнути поставленої мети і захистити дипломні проекти вчасно студенти наполегливо працювали, застосув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання 20 лютого 2017