Н У Х Т

Мережева академія Cisco розпочала роботу у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

03 квітня 2020

Мережева академія Cisco розпочала роботу у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочала роботу Мережева академія Cisco.

Академія Cisco – це авторизований навчальний центр із підготовки фахівців Cisco. Навчання проводиться сертифікованими інструкторами згідно з освітніми програмами Cisco, розрахованими на підготовку до сертифікації.

Академічні програми Cisco істотно полегшують студентам опанування знань і навичок для роботи в області комп’ютерних мереж і забезпечують широкі можливості для кар’єрного росту в провідних компаніях нашої країни і світу.

Студенти коледжу зможуть отримати практичні знання в усіх основних аспектах глобальних інформаційних мереж, самостійно займатися створенням і побудовою локальних мереж, отримати та закріпити навички роботи з реальним обладнанням.

Студенти спеціальностей «Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології» та «Комп’ютерна інженерія» отримали можливість опанувати курси «Introduction to Internet of Everything (Вступ до інтернету речей)», «Introduction to Cybersecurity (Вступ до кібербезпеки)», «Introduction to Packet Tracer (Курс-інструкція до симулятора мереж та ІоТ)», «IT Essentials (Основи апаратного та програмного забезпечення ПК)» та інші.

Студенти академії Cisco Sumy College of Food Industry беруть участь в ініціативі IoT Step by Step (Інтернет речей крок за кроком).

Опублікований: 03-04-2020
Читайте також:
Другокурсники поспілкувалися з фахівцями Nemiroff

26 березня 2024 року доцентами кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Юрієм Булієм та Миколою Бондарем була організована зустріч здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій з представниками відомого підприємства ТОВ «ЛВН ЛІМІТЕД» Nemiroff. Підприємство – український виробник алкогольних напоїв, засноване у 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники поспілкувалися з фахівцями Nemiroff 27 березня 2024

Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв»

Тематика бакалаврських дипломних проєктів зазвичай стикується із актуальними для промисловості питаннями. Перший у цьому році захист бакалаврів, що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», це правило підтвердив. Найвідповідальніші бакалаври кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – Марія Тєняєва, Вл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв» 09 червня 2020

У технологічній складності виробництва борошна пересвідчилися другокурсники на ТОВ «Столичний млин»

Відповідно до графіка навчального процесу студенти групи ТІ-ІІ-6 під керівництвом доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна Олени Супрун-Крестової відвідали ТОВ «Столичний млин». Виробнича потужність цього європейського підприємства дає змогу щоденно постачати понад 1000 тонн високоякісного борошна та іншої продукції українським і зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У технологічній складності виробництва борошна пересвідчилися другокурсники на ТОВ «Столичний млин» 07 лютого 2018

В університеті триває вакцинація від COVID-19

В університеті триває вакцинація колективу від COVID-19. На початку червня мобільні медичні бригади здійснювали щеплення працівників вакциною «Comirnaty» від компанії «Pfizer-BioNTech». Згідно з нормами її використання, щеплені мали отримати другу дозу вакцини через 21 день після першого щеплення. Тож у перші дні липня мобільні медичні бригади зно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті триває вакцинація від COVID-19 07 липня 2021