Н У Х Т

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу

17 квітня 2024

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу

Чи розуміє сучасний ритейл своїх клієнтів, та якими є актуальні тренди ритейл-маркетингу? Ці питання дослідили учасники чергового засідання наукового студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Тема виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля» і «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Афективна реклама та «КРАЩ» від Comfy, «Місяць добрих справ» у Watsons, «Льорки» від Сільпо та гейміфікація в бізнесі на прикладі «ATB Arena» – лайфхаки ритейл-маркетингу презентували наші здобувачі-маркетологи Антон Пархомов, Ольга Голова, Олександр Розумей та інші. Цікаво й те, що майбутні маркетологи та маркетологині вийшли за межі стандартного поняття ритейлу й розглянули також ресторанний ритейл на прикладі закладу Mimosa Brooklyn Pizza. Всі дослідження супроводжувалися креативними пропозиціями із удосконалення діяльності конкретних магазинів і ресторанів – від приємних дрібничок до цілих маркетингових проєктів.

Одними з найзахопливіших виявилися дослідження майбутніх акул бізнесу. Юні підприємці та підприємиці презентували свої роботи у формі баттла «хорошого й поганого слідчого». Об’єктами дослідження стали ритейли «Червоний маркет» і «Вина світу», а командна робота здобувачів Аліни Сагач, Анастасії Матвєєвої, Вадима Барвінка та Дмитра Слюсаренка була представлена як змагання «адвокатів» і «прокурорів» конкретного магазину.

То наскільки добре обрані ритейлери розуміють своїх клієнтів? Нехай це залишиться маленькою таємницею студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Але цей секрет Вадим Барвінок і Дмитро Слюсаренко розкрили у доповіді на секції «Маркетинг» 90-тої Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», де талановиті хлопці здобули перші місця.

Опублікований: 17-04-2024
Читайте також:
Копірайтинг і візуал у маркетингу: проєкти від здобувачів освіти кафедри маркетингу

Чергове засідання студентського наукового гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» щиро порадувало своїми результатами. «Копірайтинг та візуал у маркетингу» – сучасна тема, що зацікавила здобувачів спеціальностей D5 «Маркетинг», D7 «Торгівля» та С7 «Журналістика» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». А МасКотик Марк не пожалкував креативних ідей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Копірайтинг і візуал у маркетингу: проєкти від здобувачів освіти кафедри маркетингу 03 листопада 2025

Харчовики України традиційно відзначили професійне свято у нашому університеті

18 жовтня до університету завітали високопосадовці, президенти і голови галузевих асоціацій, керівники й співробітники підприємств харчової промисловості різних форм власності, адже за традицією, що склалася впродовж років, саме в нашому університеті харчовики України відзначають професійне свято – День працівників харчової промисловості. Студентс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчовики України традиційно відзначили професійне свято у нашому університеті 18 жовтня 2018

Краща допомога старшокласникам у професійному самовизначенні – майстер-клас від студента!

Студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 1 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології» і випускник структурного підрозділу університету – Вінницького коледжу НУХТ – Андрій Дериш був залучений до участі у профорієнтаційному заході Вінницької області. Вінницький обласний центр зайнятості ініці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Краща допомога старшокласникам у професійному самовизначенні – майстер-клас від студента! 27 березня 2019

Зі швейцарськими благодійниками  розпочинає співпрацю Сумський коледж харчової промисловості НУХТ

19 квітня 2018 р. до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітала делегація у складі президента організації «Help Point Sumy» Маріанна Піффаретті та волонтера Карла Гретлера, яких супроводжував директор Сумського обласного Благодійного фонду «Хельвеція» Микола Резнік. Члени делегації надали благодійну допомогу коледжу у вигляді паперових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі швейцарськими благодійниками розпочинає співпрацю Сумський коледж харчової промисловості НУХТ 19 квітня 2018