Н У Х Т

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу

17 квітня 2024

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу

Чи розуміє сучасний ритейл своїх клієнтів, та якими є актуальні тренди ритейл-маркетингу? Ці питання дослідили учасники чергового засідання наукового студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Тема виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля» і «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Афективна реклама та «КРАЩ» від Comfy, «Місяць добрих справ» у Watsons, «Льорки» від Сільпо та гейміфікація в бізнесі на прикладі «ATB Arena» – лайфхаки ритейл-маркетингу презентували наші здобувачі-маркетологи Антон Пархомов, Ольга Голова, Олександр Розумей та інші. Цікаво й те, що майбутні маркетологи та маркетологині вийшли за межі стандартного поняття ритейлу й розглянули також ресторанний ритейл на прикладі закладу Mimosa Brooklyn Pizza. Всі дослідження супроводжувалися креативними пропозиціями із удосконалення діяльності конкретних магазинів і ресторанів – від приємних дрібничок до цілих маркетингових проєктів.

Одними з найзахопливіших виявилися дослідження майбутніх акул бізнесу. Юні підприємці та підприємиці презентували свої роботи у формі баттла «хорошого й поганого слідчого». Об’єктами дослідження стали ритейли «Червоний маркет» і «Вина світу», а командна робота здобувачів Аліни Сагач, Анастасії Матвєєвої, Вадима Барвінка та Дмитра Слюсаренка була представлена як змагання «адвокатів» і «прокурорів» конкретного магазину.

То наскільки добре обрані ритейлери розуміють своїх клієнтів? Нехай це залишиться маленькою таємницею студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Але цей секрет Вадим Барвінок і Дмитро Слюсаренко розкрили у доповіді на секції «Маркетинг» 90-тої Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», де талановиті хлопці здобули перші місця.

Опублікований: 17-04-2024
Читайте також:
Історія грошей – дослідження першоджерел

Днями студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» під керівництвом доцента Михайла Арича мали можливість якнайближче побачити історію розвитку фінансів, відвідавши Музей грошей Національного банку України. Автентичні знаки вартості від самих древніх часів до сучасних днів, що представлені у Музеї, показують всю глибину та рі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історія грошей – дослідження першоджерел 21 жовтня 2019

Освіта молоді – основа відбудови України!

Для кожної країни її фахівці – це її майбутнє. Це чудово розуміють на вітчизняних підприємствах і тому усіляко підтримують профільну освіту та долучаються до розвитку науки та інновацій. Тож стейкхолдери просто ніяк не могли оминути своєю увагою роботу нашої 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освіта молоді – основа відбудови України! 09 травня 2022

Команда Навчально-наукового інституту економіки і управління перемогла в загальноуніверситетському турнірі з баскетболу

23 травня 2018 року в приміщенні спортивного комплексу Національного університету харчових технологій відбулися змагання серед студентів з баскетболу 3*3 (чоловіки), присвячені Дню охорони праці.У турнірі взяли участь команди всіх навчально-наукових  інститутів і факультетів НУХТ.На спортивному майданчику гравці продемонстрували вищий клас гри у ба...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда Навчально-наукового інституту економіки і управління перемогла в загальноуніверситетському турнірі з баскетболу 24 травня 2018

Усе про альтеративні джерела білків

Науково-технічна бібліотека університету і у період карантинних обмежень не припиняє знайомити користувачів із новинками книжкового ринку, актуальною інформацією, що може стати у пригоді здобувачам освіти, викладачам і науковцям. Щоб полегшити читачам пошук необхідної інформації, фахівці бібліотеки створюють тематичні науково-допоміжні бібліографі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про альтеративні джерела білків 28 січня 2021