Н У Х Т

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу

17 квітня 2024

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу

Чи розуміє сучасний ритейл своїх клієнтів, та якими є актуальні тренди ритейл-маркетингу? Ці питання дослідили учасники чергового засідання наукового студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Тема виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля» і «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Афективна реклама та «КРАЩ» від Comfy, «Місяць добрих справ» у Watsons, «Льорки» від Сільпо та гейміфікація в бізнесі на прикладі «ATB Arena» – лайфхаки ритейл-маркетингу презентували наші здобувачі-маркетологи Антон Пархомов, Ольга Голова, Олександр Розумей та інші. Цікаво й те, що майбутні маркетологи та маркетологині вийшли за межі стандартного поняття ритейлу й розглянули також ресторанний ритейл на прикладі закладу Mimosa Brooklyn Pizza. Всі дослідження супроводжувалися креативними пропозиціями із удосконалення діяльності конкретних магазинів і ресторанів – від приємних дрібничок до цілих маркетингових проєктів.

Одними з найзахопливіших виявилися дослідження майбутніх акул бізнесу. Юні підприємці та підприємиці презентували свої роботи у формі баттла «хорошого й поганого слідчого». Об’єктами дослідження стали ритейли «Червоний маркет» і «Вина світу», а командна робота здобувачів Аліни Сагач, Анастасії Матвєєвої, Вадима Барвінка та Дмитра Слюсаренка була представлена як змагання «адвокатів» і «прокурорів» конкретного магазину.

То наскільки добре обрані ритейлери розуміють своїх клієнтів? Нехай це залишиться маленькою таємницею студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Але цей секрет Вадим Барвінок і Дмитро Слюсаренко розкрили у доповіді на секції «Маркетинг» 90-тої Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», де талановиті хлопці здобули перші місця.

Опублікований: 17-04-2024
Читайте також:
Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів

У листопаді 2022 року викладачами кафедри експертизи харчових продуктів продовжена вже стала практика проведення сертифікатних освітніх професійних програм. Зокрема розпочалися заняття за традиційною, знаною поміж студентства та виробничників програмою «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості». Програма о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів 11 листопада 2022

Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry»

22 лютого 2022 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). До організації та проведення заходу долучилися Лянкаранськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» 24 лютого 2022

Практичні і теоретичні аспекти технологій м'ясопереробної галузі першокурсникам-бакалаврам

Згідно з планом проведення відкритих занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 21 січня 2025 року відбулася відкрита лекція з дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» першого року навчання, які здобувають освіту за освітніми програмами «Харчові техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні і теоретичні аспекти технологій м'ясопереробної галузі першокурсникам-бакалаврам 24 січня 2025

Розпочали захисти бакалаврських дипломів студенти-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентами заочної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр», де у засіданні Екзаменаційної комісії брали участь співробітники кафедри – професор Віталій Прибильський, доценти Марина Білько і Микола Бондар. Екзаменаційну комісію очолив завідувач ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочали захисти бакалаврських дипломів студенти-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 12 лютого 2019