Н У Х Т

Відкриті лекції для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування»

31 жовтня 2022

Відкриті лекції для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування»

У жовтні 2022 року викладачки кафедри обліку і аудиту, к.е.н., доцентка Ольга Михайленко і к.е.н., доцентка Людмила Духновська прочитали відкриті лекції для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Ольга Михайленко розкрила особливості проведення аналізу використання трудових ресурсів і заробітної плати в умовах сьогодення. Зокрема, викладачка говорила про значення, завдання, напрямки та інформаційне забезпечення аналізу ефективності використання трудових ресурсів, аналіз забезпеченості підприємства персоналом, аналіз використання фонду робочого часу працюючих, аналіз продуктивності праці та ефективності використання робочої сили, аналіз ефективності використання фонду заробітної плати.

Людмила Духновська на відкритій лекції «Професійна етика і соціальна відповідальність бухгалтера, аудитора» розкрила загальні засади етичної поведінки професійних бухгалтерів і аудиторів у бізнесі, особливості регулювання діяльності бухгалтерів і аудиторів, розглянула ключові аспекти етичного кодексу професійних бухгалтерів.

Лекції були прочитані на високому навчально-методичному рівні. Для актуалізації опорних знань по попередніх лекціях проводилися фронтальні опитування, в яких здобувачі брали активну участь. При представленні нового матеріалу використовувалися презентації, онлайн-дошка для унаочнення та кращого сприйняття матеріалу, наводилися практичні приклади. 

Опублікований: 31-10-2022
Читайте також:
Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності» аспірантки Аліни Ковтун. Науковий керівник – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса. Автором за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 грудня 2019

Моя професія – моє майбутнє!

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів, к.т.н Ірина Гойко та випускниця кафедри Надія Софілканич зустрілися з учнями старших класів Мукачівської ЗОШ №7 Закарпатської області і поспілкувалися про переваги здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій. Вчителі та учні були ознайомлені зі структурою університету, ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Моя професія – моє майбутнє! 05 квітня 2024

Штучний інтелект в освіті: викладачі розбираються з нюансами

У співпраці з Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством освіти і науки України ГО «Прогресильні» з 26 травня по 9 червня 2025 р. проводило масштабний курс підвищення кваліфікації для освітян, управлінців і науковців «Великий курс про штучний інтелект в освіті». Цей курс відкрив завіси, як адаптуватися до нової освітньої реально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Штучний інтелект в освіті: викладачі розбираються з нюансами 30 червня 2025

Студенти дізнавалися як святкують Міжнародний день студента в різних країнах

15 листопада 2019 у збірній групі студентів ТУ 1-10 та ТУ 1-11 відбувся пізнавальний захід, присвячений Міжнародному дню студента, який відзначається 17 листопада. Студенти підготували презентації та повідомлення щодо історії виникнення, традицій, прикмет і святкування цього дня в різних країнах світу – Україні, США, Великобританії, Італії, Португ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти дізнавалися як святкують Міжнародний день студента в різних країнах 18 листопада 2019