Н У Х Т

Майбутні технологи харчових виробництв знайомляться з виробництвом крафтового пива

20 травня 2024

Майбутні технологи харчових виробництв знайомляться з виробництвом крафтового пива

Студенти третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій (група ТХ-3-5) з наставницею, асистенткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмилою Бурченко відвідали крафтову пивоварню «BeerMaster Brevery» торгівельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», розташовану у ТЦ «Республіка» міста Києва.

Здобувачів освіти гостинно зустрів і розповів про технологію, особливості та традиції пивоваріння випускник кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Олександр Руденко. Студенти мали змогу побачити увесь технологічний процес пивоваріння, починаючи із сировини для виробництва пива до готового продукту, та сучасне технологічне обладнання, на якому виготовляється унікальний, неповторний хмільний напій.

Пивоварня славиться широким асортиментом крафтового пива, яке варять досвідчені пивовари. Студенти скористалися нагодою продегустувати деякі зразки та органолептично оцінити їх смакові властивості.

Викладачка і третьокурсники вдячні головному пивовару Олександру Руденку за гостинний прийом і приділений час й бажають колективу творчого натхнення у створенні нових видів унікального і неповторного пива.

Опублікований: 20-05-2024
Читайте також:
Працюємо з натхненням

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 21 грудня 2023 року у змішаному форматі відбувся науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикатів кулінарних з використанням нетрадиційної білокумісної сировини» аспірантки третього року навчання Євгенії Шубіної, захист дисертації якої планується достроково. Під час семінару на кафедру заві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працюємо з натхненням 26 грудня 2023

Друге місце в проєкті «Ігри Заводів» виборола команда Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ взяли участь у другому сезоні освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри Заводів», організованого компанією «UGEN» за підтримки відомих підприємств України. У першій частині івенту учасники прослухали вебінари від компаній про сучасні особливості роботи заводів. У цьому сезоні вебінари провел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Друге місце в проєкті «Ігри Заводів» виборола команда Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 14 квітня 2021

Свято випускників: шлях до майбутнього відкрито!

Днями колектив факультету біотехнології та екологічного контролю організував неймовірне свято – випуск магістрів – уже кваліфікованих фахівців біотехнологів та екологів, які захистили свої кваліфікаційні роботи наприкінці грудня минулого року. А тепер для наших випускників відкрився новий світ, повний яскравих горизонтів і можливостей. За роки нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято випускників: шлях до майбутнього відкрито! 05 лютого 2025

Профком співробітників розглядає поточні справи

23 вересня 2025 року відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ. Відповідно до порядку денного спочатку підвели підсумки організації дитячого літнього оздоровлення. Було зазначено, що попри складні часи, загалом путівками забезпечили 10 дітей співробітників, членів профспілки. Далі профкомівці обговорили організацію та проведення акції «ТВО...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком співробітників розглядає поточні справи 25 вересня 2025