Н У Х Т

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії у оператора ринку з виробництва хліба

14 лютого 2023

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії у оператора ринку з виробництва хліба

Освітньо-професійна програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» передбачає вивчення комплексної дисципліни «Харчові технології». З метою кращого засвоєння отриманих теоретичних знань здобувачі групи ХЕ-2-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою відвідали в онлайн-форматі хлібопекарське виробництво.

Такий формат дозволив ознайомитися як із безперервним виробництвом, так і періодичними способами виробництва; виготовленням пшеничних і житньо-пшеничних сортів хлібобулочних виробів і здоби, а також заморожених напіфабрикатів. Завдяки якісній підготовці з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» здобувачам був зрозумілим термін «конвекційна піч».

Приємно було побачити серед працівників підприємства студентку Волинського фахового коледжу НУХТ.

Здобувачі освіти підтвердили, що навіть онлайн-формат ознайомлення з технологічними процесами сприяє більш повному засвоєнню технології в цілому. 

Опублікований: 14-02-2023
Читайте також:
Інтегровані стратегії протидії терористичним актам у міському середовищі напрацьовують наші науковці

21 червня 2023 року доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч і професор цієї ж кафедри Олег Кузьмін взяли участь у науковому форумі «Протидія терористичним актам у міському середовищі», що у змішаному форматі відбувся в Українському державном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтегровані стратегії протидії терористичним актам у міському середовищі напрацьовують наші науковці 22 червня 2023

Продовжують переносити теоретичні знання на практику студенти-біотехнологи четвертого курсу

Триває практика студентів-біотехнологів четвертого курсу. Наталію Клименко та Микиту Іванова привітно зустріли у фармацевтичній корпорації «Артеріум». Керівник відділу оцінки і адаптації персоналу Оксана Очеретна допомогла визначитися з відділом для проходження практики, який став би для студентів якомога кориснішим і цікавим впродовж 6 тижнів. М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують переносити теоретичні знання на практику студенти-біотехнологи четвертого курсу 19 лютого 2019

Віртуальний тур Музеєм мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків здійснили наші здобувачі

Здобувачі групи ТХ-3-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставницею академічної групи, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко побували на онлайн-екскурсії до Музею мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків. Відео створене в рамках програми «Музеї. Як це працює», що виходила на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальний тур Музеєм мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків здійснили наші здобувачі 23 листопада 2020

Відповідно до сучасних викликів сформована тематика досліджень магістрантів-менеджерів персоналу

21-23 лютого 2024 року відбулися засідання екзаменаційної комісії з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент персоналу», яка нещодавно пройшла свою першу акредитацію. Очолила екзаменаційну комісію професорка, докторка економічних наук, завідувачка кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідно до сучасних викликів сформована тематика досліджень магістрантів-менеджерів персоналу 23 лютого 2024