Н У Х Т

Майбутні доктори філософії кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів опановують педагогічну майстерність

02 березня 2023

Майбутні доктори філософії кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів опановують педагогічну майстерність

Однією з обов’язкових компонент освітньої складової підготовки за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти (освітній ступінь «Доктор філософії») за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Харчові технології» є педагогічна практика. Значна увага з її організації приділяється на випусковій кафедрі технології м’яса та м’ясних продуктів.

У рамках підготовки наукових і науково-педагогічних кадрів, які володітимуть сучасними методами та методологію педагогічної діяльності, здобувачі першого року навчання Сергій Єпішкін та Олег Пергат залучені науковим керівником, доцентом кафедри Ігорем Страшинським до проведення лабораторних занять. Одна з дисциплін, у викладанні якої взяли участь здобувачі ступеня PhD, – «М’ясні технології. Модуль 4. Технології м’ясних напівфабрикатів та солених виробів» для студентів четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання.

Заняття відбулося в режимі конференції ZOOM, викладання теоретичного матеріалу лабораторного заняття супроводжувалося мультимедійною презентацією, яка містила схеми, рисунки та відеоматеріали. Це дало можливість познайомити студентів із сучасними схемами розділювання сировини (яловичих і свинних напівтуш, тушок птиці) для виготовлення солених виробів із м’яса та навіть в умовах дистанційного навчання надати здобувачам можливість опанувати матеріал максимально ефективно.

Під керівництвом доцента Ігоря Страшинського здобувачі ступеня PhD на високому методичному і науково-теоретичному рівні представили до уваги майбутніх випускників-бакалаврів матеріал, необхідний при формуванні професійних компетенцій, що буде використаний бакалаврами на переддипломній практиці, при написанні кваліфікаційної бакалаврської роботи та у професійній діяльності.

Опублікований: 02-03-2023
Читайте також:
Із неймовірними враженнями й новими ідеями повернулися з You Camp 3 представники студентського самоврядування університету

З 16 по 20 липня 2019 року працював 3-й літній табір для українських студентів «YOU Camp-Youth, Opportunities, Unity», організований стипендіальною програмою «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука за підтримки Фундації «Coca-Cola». Табір об’єднав 100 активних студентів із різних куточків України, половина з яких із тимчасово переміщених університетів і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із неймовірними враженнями й новими ідеями повернулися з You Camp 3 представники студентського самоврядування університету 22 липня 2019

Будувати свою фінансову систему вчилися здобувачі-фінансисти разом із незалежним фінансовим консультантом

«Як побудувати свою фінансову систему так, щоб ніколи за неї не хвилюватися?» – тема зустрічі студентів-фінансистів із незалежним фінансовим консультантом із особистих фінансів у рамках проєкту «Добробут нації» від Громадської організації «Ротарі Клуб Київ Інтернешенел». На запрошення доцентки кафедри фінансів Ганни Роганової незалежний фінансовий...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Будувати свою фінансову систему вчилися здобувачі-фінансисти разом із незалежним фінансовим консультантом 19 жовтня 2021

Із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» ознайомились другокурсники

Студенти 2 курсу кафедри експертизи харчових продуктів спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за ініціативи свого куратора Анастасії Чорної ознайомились із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ», що є незалежною громадською організацією із захисту прав споживачів з 2001 року та спеціалізується на різн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» ознайомились другокурсники 19 березня 2019

ТОВ «Пирятинський сирзавод» гостинно зустрічає наших практикантів

Магістрантка спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» Юлія Кошель (керівники – професор Михайло Мілюкін і доцент Наталія Сабадаш) переддипломну практику проходила на ТОВ «Пирятинський сирзавод». Основними напрямками діяльності ТОВ «Пирятинський с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОВ «Пирятинський сирзавод» гостинно зустрічає наших практикантів 01 листопада 2019