Н У Х Т

Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона

18 жовтня 2023

Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона

17 жовтня 2023 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» прослухали онлайн-лекцію «Спрямування інклюзивного та сталого зростання: місійно-орієнтований підхід (обговорення можливостей для України)» від професорки Університетського коледжу Лондону (UCL), директорки-засновниці UCL Institute for Innovation & Public Purpose (IIPP), докторки філософії, авторки книг «Підприємницька держава», «Цінність усього», «Економіка місії» та «Велика афера» Маріани Мацукато.

Усупереч тривалій та несправедливій війні, яка ведеться росією проти України, країна спроможна розглядати можливості відбудови та реконструкції своєї економіки. У цій лекції від Ukraine Global Faculty професорка UCL Маріана Мацукато стверджує, що нам потрібно переосмислити можливості та роль уряду в економіці і суспільстві і, перш за все, відновити відчуття суспільної мети. Фахівчиня закликає застосувати такий же рівень сміливості та експериментів до найбільших соціальних і політичних проблем нашого часу. Це можливість використати повернення промислової стратегії до прямих інвестицій та інновацій для досягнення інклюзивного та сталого зростання.

Гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування», професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін зі здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» Анастасією Пильською, Марією Саміленко, Поліною Ляхович, Веронікою Косяк, Анатолієм Кравченком, Ростиславом Кузьменком, Денисом Фефеловим, Поліною Самойленко, Світланою Войтешенко, Веронікою Осадчою, Евеліною Борисовою та здобувачкою освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марією Омельченко отримали за участь у лекції відповідні сертифікати.

Участь у подібних заходах не тільки дозволяє викладачам і здобувачам освіти знайомитися з кращими світовими практиками у різних напрямках, але й сприяє розширенню їх іншомовних компетенцій.

Наші учасники висловлюють глибоку вдячність Маріані Мацукато за цікавий лекційний матеріал і команді Ukraine Global Faculty за модерацію заходу.

Опублікований: 18-10-2023
Читайте також:
У полі зору фахівців навчально-наукового комплексу НУХТ – безпечність харчових продуктів

Фахівці Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провели для провідних спеціалістів ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» виїзний навчально-консультаційний семінар «Практичні аспекти функціонування та актуалізації систем менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 22000:2018». У роботі семінару ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У полі зору фахівців навчально-наукового комплексу НУХТ – безпечність харчових продуктів 18 липня 2019

Триває вдосконалення освітньої програми «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації»

22 лютого 2024 р. на кафедрі автоматизації комп’ютерних технологій систем управління в онлайн-форматі відбулася зустріч з обговорення та удосконалення освітньої програми «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Доповідав про стан і перспективи розвитку програми її гарант Віктор Сідле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває вдосконалення освітньої програми «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації» 22 лютого 2024

Факультатив з поглибленого вивчення англійської мови працює на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

У наш час володіння іноземною мовою – це не тільки атрибут культурної людини, але і умова її успішної подальшої діяльності. Університет і кафедра іноземних мов професійного спрямування створюють належні умови для опанування студентами англійської мови на рівні, який відповідає міжнародним стандартам. З цією метою на кафедрі працює факультатив для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультатив з поглибленого вивчення англійської мови працює на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 12 грудня 2018

Англомовна секція 87-ї Міжнародної наукової конференції зібрала молодих науковців із різних куточків світу

«Добрий ранок, доброго дня, добрий вечір, дорогі друзі й шановні колеги. Під цвітіння садів, теплий вітерець золотої осені та гарячий подих вічного літа поринемо у безмежний дивовижний світ харчової науки!». Таким привітанням почалася робота англомовної секції «Харчові, хімічні технології та інженерія», що працювала в межах 87-ї Міжнародної науково...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англомовна секція 87-ї Міжнародної наукової конференції зібрала молодих науковців із різних куточків світу 19 квітня 2021