Н У Х Т

Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона

18 жовтня 2023

Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона

17 жовтня 2023 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» прослухали онлайн-лекцію «Спрямування інклюзивного та сталого зростання: місійно-орієнтований підхід (обговорення можливостей для України)» від професорки Університетського коледжу Лондону (UCL), директорки-засновниці UCL Institute for Innovation & Public Purpose (IIPP), докторки філософії, авторки книг «Підприємницька держава», «Цінність усього», «Економіка місії» та «Велика афера» Маріани Мацукато.

Усупереч тривалій та несправедливій війні, яка ведеться росією проти України, країна спроможна розглядати можливості відбудови та реконструкції своєї економіки. У цій лекції від Ukraine Global Faculty професорка UCL Маріана Мацукато стверджує, що нам потрібно переосмислити можливості та роль уряду в економіці і суспільстві і, перш за все, відновити відчуття суспільної мети. Фахівчиня закликає застосувати такий же рівень сміливості та експериментів до найбільших соціальних і політичних проблем нашого часу. Це можливість використати повернення промислової стратегії до прямих інвестицій та інновацій для досягнення інклюзивного та сталого зростання.

Гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування», професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін зі здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» Анастасією Пильською, Марією Саміленко, Поліною Ляхович, Веронікою Косяк, Анатолієм Кравченком, Ростиславом Кузьменком, Денисом Фефеловим, Поліною Самойленко, Світланою Войтешенко, Веронікою Осадчою, Евеліною Борисовою та здобувачкою освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марією Омельченко отримали за участь у лекції відповідні сертифікати.

Участь у подібних заходах не тільки дозволяє викладачам і здобувачам освіти знайомитися з кращими світовими практиками у різних напрямках, але й сприяє розширенню їх іншомовних компетенцій.

Наші учасники висловлюють глибоку вдячність Маріані Мацукато за цікавий лекційний матеріал і команді Ukraine Global Faculty за модерацію заходу.

Опублікований: 18-10-2023
Читайте також:
Рекрутинг в стилі G.Bar: від нещодавньої випускниці – студентам

Територія краси для дівчат, найуспішніший beauty-проект України у складі автономних сервісів Oh My Look! (оренда суконь українських і світових дизайнерів), SO DODO (магазин корейських брендів і власної лінії одягу від Наді Дорофєєвої), BIG PLANS CLUB (навчання в офлайн-форматі), а також G.Bar, який за неповних 4 роки існування перетворився на міжна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекрутинг в стилі G.Bar: від нещодавньої випускниці – студентам 22 березня 2019

Про роль мікроорганізмів здобувачам-екологам на відкритій лекції завідувача кафедри біотехнології і мікробіології

Нещодавно відбулася відкрита лекція завідувача кафедри біотехнології і мікробіології Віктора Стабнікова, яку відвідав практично увесь викладацький колектив кафедри. Заняття на тему «Роль мікроорганізмів у кругообігу речовин у природі» було проведене для здобувачів спеціальності101 «Екологія», освітньо-професійної програми «Екологія, охорона навколи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про роль мікроорганізмів здобувачам-екологам на відкритій лекції завідувача кафедри біотехнології і мікробіології 30 листопада 2021

Урочиста посвята першокурсників у маркетологи та менеджери

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулась урочиста посвята студентів-першокурсників в маркетологи та менеджери. У заходах взяли участь студенти спеціальностей «Маркетингова діяльність» та «Організація виробництва». Серед запрошених – заступник директора з навчально-методичної роботи Людмила Ляшенко, заступник директора з навчально-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочиста посвята першокурсників у маркетологи та менеджери 26 жовтня 2018

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства проаналізували результати локального моніторингу магістерської освітньої програми

2 лютого 2023 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося чергове розширене засідання кафедри і робочої групи освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології продуктів бродіння і виноробства». До складу робочої групи увійшли завідувач кафедри Анатолій Куц, в.о. директора УкрНДІспиртбіопрод Володимир Ковал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства проаналізували результати локального моніторингу магістерської освітньої програми 03 лютого 2023