Н У Х Т

Майбутні доктори філософії кафедри експертизи харчових продуктів опановують педагогічну майстерність

29 березня 2023

Майбутні доктори філософії кафедри експертизи харчових продуктів опановують педагогічну майстерність

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі експертизи харчових продуктів здобувачка освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Анастасія Божко провела лекційне заняття «Сертифікація системи НАССР».

Заняття з дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» відбулося в режимі Zoom-конференції для здобувачів четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної форми навчання.

Викладання теоретичного матеріалу лекційного заняття супроводжувалося мультимедійною презентацією, яка містила таблиці, схеми та приклади нормативних документів. Це дало можливість познайомити здобувачів: із порядком проведення сертифікації системи безпечності харчових продуктів на основі принципів НАССР і вимог ISO серії 22000 на виробничих потужностях харчової промисловості; з переліком необхідних документів, які надає оператор ринку до акредитованого органу зі сертифікації системи НАССР. Слід відзначити наявність активної комунікації лекторки зі здобувачами. Такий підхід дав можливість активувати їх увагу, мислення та підвищити рівень засвоєння викладеного матеріалу.

Під керівництвом доцентки Світлани Усатюк здобувачка ступеня PhD на високому методичному і науково-теоретичному рівні представила майбутнім випускникам-бакалаврам матеріал, необхідний при формуванні професійних навичок і знань, що буде використаний здобувачами при написанні кваліфікаційної бакалаврської роботи та у подальшій професійній діяльності.

На лекції були присутні здобувачі освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Таїсія Ткаченко (кафедра експертизи харчових продуктів) і Ренат Танчик (кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів).

Опублікований: 29-03-2023
Читайте також:
Останній рубіж здобувачів-бакалаврів

Промайнули заліки і екзамени, курсові і практики, що були обов’язковим атрибутом кожної сесії під час навчання. Ось-ось відбудуться захисти дипломних проєктів. А поки що на кафедрі біотехнології і мікробіології у форматі Zoom-відеоконференції відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «Бакалавр» заочної форми нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній рубіж здобувачів-бакалаврів 08 лютого 2021

Фахівці Волинського фахового коледжу НУХТ задіяні в розробленні освітніх програм  для професійної освіти

МОН у рамках Програми ЄС «EU4Skills»: Кращі навички для сучасної України спільно з Фінським національним агентством з питань освіти (EDUFI) здійснює розроблення освітніх програм для професійної (професійно-технічної) освіти на компетентній основі з орієнтацією на результат. У розробленні освітніх програм брали участь представники різних закладів п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Волинського фахового коледжу НУХТ задіяні в розробленні освітніх програм для професійної освіти 30 грудня 2021

У МОН детально роз’яснили послідовність розгляду заяв вступника

Послідовність розгляду заяв вступника при адресному розміщенні державного та регіонального замовлення визначається встановленими ним пріоритетностями. На цьому наголосив генеральний директор директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН Олег Шаров у відео-роз’ясненні для вступників.  Йдеться про заяви на бюджет – їх цього року можна було подават...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У МОН детально роз’яснили послідовність розгляду заяв вступника 27 липня 2018

Нові умови потребують нових рішень

Завдяки сучасним технологіям у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулася атестація педагогічних працівників за результатами 2019-2020 навчального року. Атестаційною комісією була розроблена відповідна процедура здійснення атестації. Зокрема, напередодні у мережі Viber створена група «Атестація 2020», де мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові умови потребують нових рішень 23 квітня 2020