Н У Х Т

Майбутні доктори філософії кафедри експертизи харчових продуктів опановують педагогічну майстерність

29 березня 2023

Майбутні доктори філософії кафедри експертизи харчових продуктів опановують педагогічну майстерність

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі експертизи харчових продуктів здобувачка освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Анастасія Божко провела лекційне заняття «Сертифікація системи НАССР».

Заняття з дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» відбулося в режимі Zoom-конференції для здобувачів четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної форми навчання.

Викладання теоретичного матеріалу лекційного заняття супроводжувалося мультимедійною презентацією, яка містила таблиці, схеми та приклади нормативних документів. Це дало можливість познайомити здобувачів: із порядком проведення сертифікації системи безпечності харчових продуктів на основі принципів НАССР і вимог ISO серії 22000 на виробничих потужностях харчової промисловості; з переліком необхідних документів, які надає оператор ринку до акредитованого органу зі сертифікації системи НАССР. Слід відзначити наявність активної комунікації лекторки зі здобувачами. Такий підхід дав можливість активувати їх увагу, мислення та підвищити рівень засвоєння викладеного матеріалу.

Під керівництвом доцентки Світлани Усатюк здобувачка ступеня PhD на високому методичному і науково-теоретичному рівні представила майбутнім випускникам-бакалаврам матеріал, необхідний при формуванні професійних навичок і знань, що буде використаний здобувачами при написанні кваліфікаційної бакалаврської роботи та у подальшій професійній діяльності.

На лекції були присутні здобувачі освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Таїсія Ткаченко (кафедра експертизи харчових продуктів) і Ренат Танчик (кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів).

Опублікований: 29-03-2023
Читайте також:
Лекторій, нетворкінг і кар’єрний коучинг від директорки ресторану Il Molino і випускниці спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

14 березня 2023 р. у рамках вивчення дисциплін «Сучасні ресторанні технології» та «Інновації в ресторанному бізнесі» відбувся лекторій і нетворкінг від успішної випускниці факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, директорки ресторану ТОВ «Il Molino» Cніжани Василюк. Спікерка розповіла здобувачам освіти спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій, нетворкінг і кар’єрний коучинг від директорки ресторану Il Molino і випускниці спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 16 березня 2023

Фахівчиня Могилівського державного університету продовольства (Республіка Білорусь) прочитала лекцію нашим здобувачам освіти

30 березня на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася ще одна гостьова лекція для бакалаврів, магістрів і аспірантів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». До лекторію також долучилися викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів, що сприяло підвищенню їхньої фахової кваліфікації. Тема лекції – «Роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівчиня Могилівського державного університету продовольства (Республіка Білорусь) прочитала лекцію нашим здобувачам освіти 31 березня 2021

Передостанній крок…

На кафедрі технології оздоровчих продуктів розпочалися попередні захисти кваліфікаційних робіт бакалаврами денної форми навчання. 8 червня комісія у складі професорки Галини Сімахіної, доценток Ірини Гойко і  Наталії Стеценко, а також асистентки Ірини Ясінської  провели перше засідання із заслуховування робіт. Здобувачами були представлені допові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передостанній крок… 10 червня 2021

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре», на якому була представлена доповідь здобувача кафедри Ольги Пушки (науковий керівник - доцент Андрій Гавриш). На науковому заході були присутні представники кафедр готельно-ресторанної справи, технології ресторанної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар 01 березня 2018