Н У Х Т

Магістри кафедри технології молока і молочних продуктів вразили екзаменаційну комісію рівнем кваліфікаційних робіт

21 лютого 2018

Магістри кафедри технології молока і молочних продуктів вразили екзаменаційну комісію рівнем кваліфікаційних робіт

20 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцента Олександра Савченка (голова), директора Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету, доцента Оксани Кочубей-Литвиненко, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів, професора Галини Поліщук, доцентів цієї ж кафедри Олени Грек та Олени Красулі відзначила високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів. Усі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські роботи містять елементи наукової новизни та практичну цінність, є актуальними та рекомендовані екзаменаційною комісією до впровадження у навчальний процес та на підприємствах молочної промисловості.

За результатами наукової роботи більшості магістрантів були опубліковані статті у фахових виданнях, матеріали конференцій, розроблена нормативна документація та отримані патенти України.

Члени екзаменаційної комісії побажали випускникам нових звершень і перемог у подальшій професійній діяльності. Кращі випускники магістратури були рекомендовані екзаменаційною комісією до вступу в аспірантуру.

Крім того, голова комісії, доцент Олександр Савченко висловив упевненість, що випускники університету знайдуть своє місце на підприємствах, у науково-дослідних закладах, набудуть практичного досвіду та стануть справжніми фахівцями своєї справи.

 

Опублікований: 21-02-2018
Читайте також:
Фініш: на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися  захисти кваліфікаційних робіт магістрів

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися  захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Магістранти опрацювали великий сегмент наукової літератури, були проведені особисті дослідження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фініш: на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів 21 лютого 2020

Можливості реалізації інвестиційних проектів у сучасних умовах вивчали студенти-фінансисти

15 березня студенти-фінансисти третього курсу разом із старшим викладачем кафедри фінансів, к.е.н. Ганною Рогановою відвідали цікавий захід, організований Центром Біржових Технологій, з метою підвищення рівня фінансової обізнаності та можливостей реалізації інвестиційних проектів у сучасних умовах. Активна участь студентів у семінарі сприяла швидк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості реалізації інвестиційних проектів у сучасних умовах вивчали студенти-фінансисти 18 березня 2019

У двох номінаціях Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» переміг студент Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Студент Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Нищун, який навчається на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, а також є студентом кафедри військової підготовки НУБіП у складі групи винахідників КВП НУБіП України виборов перемогу на Всеармійському конкурсі «Кращий винахід року», посівши 1 місце в номінації «Стріле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У двох номінаціях Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» переміг студент Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 07 грудня 2018

Перший акорд навчального року – урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

30 серпня в актовій залі університету на хвилююче свято – традиційну урочисту церемонію посвяти першокурсників у студенти Національного університету харчових технологій зібралося численне товариство – винуватці свята-першокурсники, їх батьки й друзі, керівництво університету, директори навчально-наукових інститутів, декани факультетів, викладачі, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший акорд навчального року – урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ 30 серпня 2019