Н У Х Т

Магістри кафедри технології молока і молочних продуктів вразили екзаменаційну комісію рівнем кваліфікаційних робіт

21 лютого 2018

Магістри кафедри технології молока і молочних продуктів вразили екзаменаційну комісію рівнем кваліфікаційних робіт

20 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцента Олександра Савченка (голова), директора Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету, доцента Оксани Кочубей-Литвиненко, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів, професора Галини Поліщук, доцентів цієї ж кафедри Олени Грек та Олени Красулі відзначила високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів. Усі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські роботи містять елементи наукової новизни та практичну цінність, є актуальними та рекомендовані екзаменаційною комісією до впровадження у навчальний процес та на підприємствах молочної промисловості.

За результатами наукової роботи більшості магістрантів були опубліковані статті у фахових виданнях, матеріали конференцій, розроблена нормативна документація та отримані патенти України.

Члени екзаменаційної комісії побажали випускникам нових звершень і перемог у подальшій професійній діяльності. Кращі випускники магістратури були рекомендовані екзаменаційною комісією до вступу в аспірантуру.

Крім того, голова комісії, доцент Олександр Савченко висловив упевненість, що випускники університету знайдуть своє місце на підприємствах, у науково-дослідних закладах, набудуть практичного досвіду та стануть справжніми фахівцями своєї справи.

 

Опублікований: 21-02-2018
Читайте також:
Удосконалення підготовки ейчарів у співпраці з компанією Hurma

18 квітня 2023 року відбулася лекція-вебінар «Ознайомлення з новаціями функціоналу системи HURMA (HRIS/HRM-система)» для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Спікерка вебінару – менеджерка команди Customer Success компанії HURMA Олександра Скиба надала експертний огляд змін функц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалення підготовки ейчарів у співпраці з компанією Hurma 20 квітня 2023

З гостьової лекції виконавчого директора Федерації органічного руху України розпочався навчальний рік у магістрантів

Для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів», навчальний рік розпочався з гостьової лекції з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів», яку прочитав виконавчий директор Федерації органічного руху України Андрій Коняшин. На лекці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З гостьової лекції виконавчого директора Федерації органічного руху України розпочався навчальний рік у магістрантів 14 жовтня 2022

Вступники до магістратури НУХТ завершують складати вступні випробування

13 липня в університеті відбулися фахові вступні випробування для вступників до магістратури факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», Навчально-наукового інституту економіки і управління та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого за всіма сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури НУХТ завершують складати вступні випробування 13 липня 2018

Завершення весняних Біотехнологічних студій

Останній день феєричних весняних Біотехнологічних студій, реалізованих за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум», відбувся на території постійних партнерів кафедри біотехнології і мікробіології АТ «Київмедпрепарат» («Артеріум»). На початку зустрічі фахівчиня з навчання та розвитку персоналу Марина Герасименко запропонувала учасникам пройти б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершення весняних Біотехнологічних студій 11 квітня 2024