20 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцента Олександра Савченка (голова), директора Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету, доцента Оксани Кочубей-Литвиненко, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів, професора Галини Поліщук, доцентів цієї ж кафедри Олени Грек та Олени Красулі відзначила високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів. Усі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські роботи містять елементи наукової новизни та практичну цінність, є актуальними та рекомендовані екзаменаційною комісією до впровадження у навчальний процес та на підприємствах молочної промисловості.
За результатами наукової роботи більшості магістрантів були опубліковані статті у фахових виданнях, матеріали конференцій, розроблена нормативна документація та отримані патенти України.
Члени екзаменаційної комісії побажали випускникам нових звершень і перемог у подальшій професійній діяльності. Кращі випускники магістратури були рекомендовані екзаменаційною комісією до вступу в аспірантуру.
Крім того, голова комісії, доцент Олександр Савченко висловив упевненість, що випускники університету знайдуть своє місце на підприємствах, у науково-дослідних закладах, набудуть практичного досвіду та стануть справжніми фахівцями своєї справи.