Н У Х Т

Магістранти кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв продемонстрували широкий діапазон наукової тематики

21 лютого 2018

Магістранти кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв продемонстрували широкий діапазон наукової тематики

На кафедрі машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв розпочалися захисти магістерських робіт студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв».

Представлена тематика магістерських робіт відображає широкий діапазон наукової тематики, над якою працює колектив кафедри.

Серед проектів – дослідження процесів в обладнанні фільтрування пивного затору, у пристроях кип’ятіння пивного сусла, в апаратах для охолодження борошняних кондитерських виробів, пристроях для гомогенізації молока та для оброблення м’ясної сировини, у хлібопекарських печах.

У ході проектування студенти активно використовували комп’ютерні засоби. Сучасні програми для моделювання технологічних процесів у машинах і апаратах дозволили «зазирнути» всередину пристроїв та дослідити складні реологічні, динамічні й теплові процеси.

Державна екзаменаційна комісія із задоволенням відзначила високий рівень підготовки магістрантів і висловила надію, що й наступні захисти робіт на кафедрі відбудуться якісно та позитивно. 

Опублікований: 21-02-2018
Читайте також:
Ідеї для креативного святкового декору від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Як святково оформити стіл у закладі ресторанного господарства знають студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», групи ГС-1-6. Конкурс на краще тематичне оформлення столу у закладі ресторанного господарства проводиться у рамках лабораторних занять з дисципліни «Ресторанна справа». Свої дизайнерські ідеї першокурсники презентували ж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ідеї для креативного святкового декору від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 квітня 2018

Найкращі поради від всесвітньо відомого експерта

Старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Ковальчук взяла участь у науково-методичному семінарі, організованому компанією Dinternal Ukraine. На початку учасники мали нагоду послухати декілька творів у виконанні Національного президентського оркестру. Спікером заходу став всесвітньо відомий експерт, викладач, автор підру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі поради від всесвітньо відомого експерта 13 лютого 2018

Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019» зібрав рекордну кількість учасників

13 березня відбувся захід, що традиційно збирає в нашому університеті провідних роботодавців країни – Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019». Щороку кількість учасників, що презентують свої кар’єрні пропозиції нашим студентам збільшується – цього разу два поверхи холу головного корпусу зайняли стенди майже 50 компаній. Генеральними спонсорами Ярмарку ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019» зібрав рекордну кількість учасників 14 березня 2019

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

У рамках навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» за ініціативи старости групи, відмінника навчання й активіста Ігоря Радька відбувся кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів академічної групи ГС-1-4М спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи учасник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 травня 2019