Н У Х Т

Магістранти кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв продемонстрували широкий діапазон наукової тематики

21 лютого 2018

Магістранти кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв продемонстрували широкий діапазон наукової тематики

На кафедрі машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв розпочалися захисти магістерських робіт студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв».

Представлена тематика магістерських робіт відображає широкий діапазон наукової тематики, над якою працює колектив кафедри.

Серед проектів – дослідження процесів в обладнанні фільтрування пивного затору, у пристроях кип’ятіння пивного сусла, в апаратах для охолодження борошняних кондитерських виробів, пристроях для гомогенізації молока та для оброблення м’ясної сировини, у хлібопекарських печах.

У ході проектування студенти активно використовували комп’ютерні засоби. Сучасні програми для моделювання технологічних процесів у машинах і апаратах дозволили «зазирнути» всередину пристроїв та дослідити складні реологічні, динамічні й теплові процеси.

Державна екзаменаційна комісія із задоволенням відзначила високий рівень підготовки магістрантів і висловила надію, що й наступні захисти робіт на кафедрі відбудуться якісно та позитивно. 

Опублікований: 21-02-2018
Читайте також:
На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві»

З 10 по 14 лютого 2020 року відбулися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проектів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. На початку захистів, здобувачів із цією знаменною подією привітала завідувачка кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві» 17 лютого 2020

Викладачка університету – учасниця Ukraine Recovery Conference 2025

10-11 липня 2025 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, докторка технічних наук Анастасія Шевченко взяла участь у Міжнародній конференції з відновлення України – Ukraine Recovery Conference 2025 у складі Команди реформи шкільного харчування. Цьогорічна конференція була сфокусована на сталому відновленні, а харчув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка університету – учасниця Ukraine Recovery Conference 2025 18 липня 2025

Skills професії від практика

Першокурсники спеціальності 242 «Туризм і рекреація» проходять зимову та літню практики з активного туризму в Українських Карпатах. Крім того, вони знайомляться з профільними компаніями та опановують всі Skills професії гіда по дикій природі. 26 лютого вони разом із викладачами кафедри туристичного та готельного бізнесу побували на онлайн-зустрічі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Skills професії від практика 27 лютого 2024

Наші спеціальності у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв

Інформаційна система «Вступ.ОСВІТА.UA» склала рейтинг спеціальностей за кількістю поданих вступниками заяв на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання. У ТОП-5 спеціальностей, на які згідно з цим рейтингом, найбільше вступників подали заяви – чотири нашого університету – «Психоло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші спеціальності у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв 07 серпня 2024