Н У Х Т

Магістрант кафедри обліку і аудиту – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік та оподаткування»

25 квітня 2018

Магістрант кафедри обліку і аудиту – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік та оподаткування»

На базі Національної академії статистики, обліку та аудиту Держстату України відбувся фінальний етап ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік та оподаткування» у форматі науково-практичної конференції.

На конкурс надійшла 141 студентська наукова робота з 70 вищих навчальних закладів України. Галузевою конкурсною комісією за результатами рейтингового оцінювання на першому етапі були відібрані 35 робіт із 27 вищих навчальних закладів України. Переможцем першого етапу стала магістрант кафедри обліку і аудиту нашого університету Богдана Бунь, яка була запрошена до участі в підсумковій науково-практичній конференції, де презентувала доповідь «Оцінювання податкового навантаження і впровадження податкового планування на сучасному промисловому підприємстві».

За результатами першого і другого етапів конкурсу Галузева конкурсна комісія відзначила високий рівень фахової підготовки нашої студентки й нагородила її Дипломом І ступеня.

Щиро вітаємо з перемогою Богдану, яка увійшла до наукової студентської еліти 2018 року, і її наукового керівника, доцента кафедри обліку і аудиту Ірину Колос! Бажаємо творчого натхнення, нових наукових пошуків і досягнень у професійній сфері!

Опублікований: 25-04-2018
Читайте також:
Університет став науковим партнером українсько-французького навчального проєкту

6 грудня 2021 року уперше в Україні стартував масштабний міжнародний сертифікований навчальний проєкт, метою якого є підвищення кваліфікації фахівців вітчизняної виноградарсько-виноробної галузі. Цього дня на спеціально створеній онлайн-платформі зустрілись українські винороби, інші стейкхолдери галузі та представники французьких профільних органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет став науковим партнером українсько-французького навчального проєкту 07 грудня 2021

Практичний досвід експлуатації систем керування ТДВ «Яготинський маслозавод» набувають наші студенти

Старший викладач кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Роман Міркевич відвідав ТДВ «Яготинський маслозавод», де студенти четвертого курсу кафедри Ілля Величко, Олексій Міркевич і Олексій Фіщенко проходять виробничу практику. У ході практики наші студенти активно користуються можливістю докладно вивчити технологію вигот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід експлуатації систем керування ТДВ «Яготинський маслозавод» набувають наші студенти 31 січня 2020

У Навчально-науковому інституті харчових технологій вручили дипломи магістрам

27 лютого щемливе свято прощання з випускниками відбулося у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІ ХТ). Нагадаємо, що інститут був створений менше року назад, тож це було перше вручення дипломів, що додало хвилювання урочистостям, адже адміністрація прагнула подарувати своїм першим випускникам по-справжньому тепле сімейне й незабутн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Навчально-науковому інституті харчових технологій вручили дипломи магістрам 27 лютого 2017

Практичні навички – запорука успіху технолога

Весняний семестр для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій на кафедрі технології оздоровчих продуктів розпочався з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв. Модуль 9. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Під час проведення лабораторної роботи викладачі кафедри, асистент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички – запорука успіху технолога 26 лютого 2019