Н У Х Т

Усе про Технічний регламент на косметичну продукцію дізналася доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

07 липня 2021

Усе про Технічний регламент на косметичну продукцію дізналася доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш взяла участь у онлайн-вебінарі, організованому Асоціацією «Парфумерія та Косметика України».

Уже 3 серпня 2022 року Технічний регламент на косметичну продукцію (ТР) буде введений у дію, саме тому під час заходу розповідали про зміни, що чекають на українських виробників косметичної продукції та відповідали на хвилюючі питання.

Згідно з Технічним регламентом на косметичну продукцію, для косметичної галузі з’являється новий термін – Відповідальна особа і саме з’ясуванню питань, які виникають відносно цієї таємничої особистості, був присвячений черговий вебінар.

Відповідальна особа – це і є законний представник косметичного продукту в Україні, що несе юридичну відповідальність за невідповідність продукту вимогам ТР і гарантує безпечність косметики.

Для будь-якого косметичного продукту, що розміщується на ринку, повинна бути призначена відповідальна особа, яка обов’язково вказана на маркуванні жирним або підкресленим шрифтом для легкої ідентифікації в разі необхідності.

Відповідальною особою може бути виробник, власник бренду, який розміщує на умовах контрактного виробництва, у деяких випадках і розповсюджувач, а також офіційний імпортер або фізична чи юридична особи за письмової згоди, і головне, це має бути виключно резидент України.

Отже той, хто несе реальну відповідальність тепер буде завжди «в зоні доступу» у разі виникнення будь-яких проблем.

Отримана інформація стане нашій викладачці у пригоді при читанні лекційних курсів, проведенні практичних і лабораторних робіт, керуванні кваліфікаційними роботами здобувачів вищої освіти.

Опублікований: 07-07-2021
Читайте також:
Козацькі забави у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

Січ. Козаччина. Легендарне минуле нашого народу. Це про неї Микола Гоголь писав: «Так ось, вона Січ! Ось же, гніздо, звідки вилітають усі ці горді й дужі, як леви. Ось звідки розливаються воля й козацтво на всю Україну». Споконвіку Україна пишалася своїми козаками, які її любили, як неньку, величали і захищали в усі часи, коли загрожувала небезпек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Козацькі забави у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 12 жовтня 2018

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща

З 1 по 31 липня 2022 р. аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Вікторія Сапіга, яка здобуває освітній ступінь «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології» (керівниця – професорка Галина Поліщук), пройшла наукове стажування в Університеті природничих наук в Любліні на запрошення члена комісії харчових наук Польсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща 02 серпня 2022

День вступника НУХТ

Сьогодні родина НУХТ знову зустрічала гостей – у динамічному й цікавому спілкуванні в університеті відбувся День вступника НУХТ. Шановне товариство піснею «Козацький дух» зустріла здобувачка Навчально-наукового інституту харчових технологій Ольга Орендарчук. Тепло привітав гостей ректор університету Олександр Шевченко й побажав їм зробити правиль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вступника НУХТ 20 квітня 2024

У фокусі уваги здобувачів освітньої програми «Технології харчування» використання Artificial Intelligence у сучасному світі

12 лютого 2024 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним з великим інтересом взяли участь у воркшопі, присвяченому застосуванню штучного інтелекту (Artificial Intelligence) у сучасному світі. Воркшоп «Us...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги здобувачів освітньої програми «Технології харчування» використання Artificial Intelligence у сучасному світі 14 лютого 2024