Н У Х Т

Усе про Технічний регламент на косметичну продукцію дізналася доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

07 липня 2021

Усе про Технічний регламент на косметичну продукцію дізналася доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш взяла участь у онлайн-вебінарі, організованому Асоціацією «Парфумерія та Косметика України».

Уже 3 серпня 2022 року Технічний регламент на косметичну продукцію (ТР) буде введений у дію, саме тому під час заходу розповідали про зміни, що чекають на українських виробників косметичної продукції та відповідали на хвилюючі питання.

Згідно з Технічним регламентом на косметичну продукцію, для косметичної галузі з’являється новий термін – Відповідальна особа і саме з’ясуванню питань, які виникають відносно цієї таємничої особистості, був присвячений черговий вебінар.

Відповідальна особа – це і є законний представник косметичного продукту в Україні, що несе юридичну відповідальність за невідповідність продукту вимогам ТР і гарантує безпечність косметики.

Для будь-якого косметичного продукту, що розміщується на ринку, повинна бути призначена відповідальна особа, яка обов’язково вказана на маркуванні жирним або підкресленим шрифтом для легкої ідентифікації в разі необхідності.

Відповідальною особою може бути виробник, власник бренду, який розміщує на умовах контрактного виробництва, у деяких випадках і розповсюджувач, а також офіційний імпортер або фізична чи юридична особи за письмової згоди, і головне, це має бути виключно резидент України.

Отже той, хто несе реальну відповідальність тепер буде завжди «в зоні доступу» у разі виникнення будь-яких проблем.

Отримана інформація стане нашій викладачці у пригоді при читанні лекційних курсів, проведенні практичних і лабораторних робіт, керуванні кваліфікаційними роботами здобувачів вищої освіти.

Опублікований: 07-07-2021
Читайте також:
Поєднання теоретичних знань і практичних навичок

Функціонування в умовах карантину корегує діяльність усіх без винятку підприємств та організацій, у тому числі й закладів вищої освіти. Виклики сьогодення змушують до переорієнтації освітнього процесу шляхом чергування оnline та ofline навчання. У цих умовах опанування здобувачами дисциплін, передбачених навчальним планом, зокрема практична підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднання теоретичних знань і практичних навичок 13 жовтня 2020

«Найспекотніший» тиждень на кафедрі технології цукру і підготовки води

Кожний день протягом тижня на кафедрі технології цукру і підготовки води невпинно проходили захисти – магістранти представляли свої дипломні роботи на розгляд Екзаменаційній комісії. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Найспекотніший» тиждень на кафедрі технології цукру і підготовки води 26 лютого 2020

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

На базі Київського національного торговельно-економічного університету в онлайн-режимі відбувся ІІ Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології» серед здобувачів закладів вищої освіти. Участь у конкурсі взяли найкращі здобувачі закладів вищої освіти, серед яких магістрантка нашого університету спеціальності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 07 травня 2021

Презентуємо здобутки молодої наукової еліти нашого університету у міжнародному освітньому просторі

Здобувачі освіти та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – активні учасники наукових івентів міжнародного рівня. Зокрема, здобувачка освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»  Анна Назарчук (група ГС-4-13ск) взяла участь у ІІ Міжнародній студентській науковій конференції «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентуємо здобутки молодої наукової еліти нашого університету у міжнародному освітньому просторі 11 квітня 2023