Н У Х Т

Магістранти-першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» представили результати плідної праці

05 червня 2023

Магістранти-першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» представили результати плідної праці

На кафедрі експертизи харчових продуктів під керівництвом професорки кафедри Оксани Шульги у рамках дисципліни «Науково-дослідницький практикум» відбувся науковий семінар, під час якого здобувачі освітнього ступеня «магістр» презентували результати своєї науково-дослідної роботи.

Напрями досліджень обиралися відповідно до тематики майбутньої кваліфікаційної магістерської роботи. Зокрема, результати проведених досліджень висвітлювалися в рамках тем: «Яблучний порошок – сировина для якісних макаронних виробів», «Сидр яблучний «CIBER APPLE» з додаванням меду різнотрав’я», «Дослідження впливу ароматизатора лісові ягоди на формування показників якості безалкогольного пива», «Дослідження користі шоколадного морозива з підвищеним вмістом протеїну для людей з підвищеною активністю порівняно зі звичайним пломбіром», «Розроблення рецептури соусу делікатесного «Кисло-солодкий з куркою», «Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників маргарину зі жмихом шпинату», «Тонізуючий безалкогольний сильногазований пастеризований напій з ароматизатором «Буратіно» з додаванням цукрозамінника – екстракт стевії», «Екструзійні гречані пластівці», «Безалкогольний напій «Живчик Яблуко» з додаванням екстракту шипшини».

Кожний доповідач продемонстрував свої досягнення та ділився відкриттями. Після кожної презентації відбувалися жваві обговорення, учасники обмінювалися думками, задавали запитання та надавали рекомендації, щоб сприяти подальшому розвитку представлених наукових робіт.

Викладачі кафедри відзначили, що подібні заходи є ефективними під час підготовки кваліфікаційних робіт, а наведені дослідження матимуть розвиток у майбутньому і можливо впровадження у виробничий процес.

Опублікований: 05-06-2023
Читайте також:
Вітаємо перший випуск магістрів освітньої програми «Менеджмент персоналу»!

15 лютого 2023 року завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу». Це перший випуск магістрів денної та заочної форм навчання (2021 рік вступу)! Випускники, більшість із яких, до речі, вже працюють за спеціальністю, продемонстру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо перший випуск магістрів освітньої програми «Менеджмент персоналу»! 16 лютого 2023

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів

Будь-яка нова книга – це завжди цікавинка, подія в науковому житті. Авторський колектив – ректор університету Анатолій Українець, завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, професор Наталія Науменко, асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська – підготував і видав наукову монографію «Заморожені плодов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів 01 жовтня 2019

День еколога на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Ще у далекому 1972 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 5 червня Всесвітнім днем навколишнього середовища чи Днем еколога, який буде проводитись з метою поглиблення суспільного усвідомлення необхідності зберігати й покращувати довкілля. Цей день вважається однією з найважливіших подій екологічного календаря. Студенти факультету біотехнології т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День еколога на факультеті біотехнології та екологічного контролю 07 червня 2018

Сьогодні – досліджуємо, завтра – впровадимо!

Незважаючи ні на які обставини, науковий гурток на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів продовжує працювати. Під керівництвом професорки Вікторії Дорохович молоді науковці ведуть дослідження, впровадження результатів яких стане у пригоді кондитерській галузі. На засіданні гуртка, що відбулося на початку червня, опрацювали мет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сьогодні – досліджуємо, завтра – впровадимо! 01 липня 2022