Н У Х Т

Магістранти освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» поспілкувалися з гаранткою

09 вересня 2025

Магістранти освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» поспілкувалися з гаранткою

Традиційно на початку навчання відбулася перша зустріч магістрантів, які вступили на навчання за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», з гаранткою освітньої програми, професоркою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Білик і членами робочої групи освітньої програми – доценткою цієї ж кафедри Юлією Бондаренко та керівницею технологічного відділу ДП «Зеелендія» Наталією Савчук.

Гарантка розповіла здобувачам вищої освіти історію кафедри та ознайомила з основними напрямами науково-дослідної роботи, спонукаючи тим самим студентів визначитися з майбутнім напрямом наукових досліджень і тематикою магістерської кваліфікаційної роботи.

Значну частину зустрічі було приділено змісту освітньо-професійної програми та програмним результатам навчання. Особливу увагу Олена Білик акцентувала на організації навчального процесу, дотриманні Кодексу академічної етики НУХТ і використанню штучного інтелекту в навчанні.

Під час зустрічі велика увага була приділена формі здобуття освіти з дуальними елементами. Юлія Бондаренко навела детальний алгоритм навчання, а Наталія Савчук презентувала ДП «Зееландія», як майданчик для практичного проходження навчання.

На завершення зустрічі професорка Олена Білик побажала першокурсникам-магістрантам успіхів у навчанні та анонсувала наступну зустріч, тематикою якої буде ознайомлення з вибірковими дисциплінами.

Опублікований: 09-09-2025
Читайте також:
Per aspera ad magisterium

Шлях до омріяної професії, до улюбленої справи свого життя ніколи не буває простим, а часом видається і досить тернистим.. Ще на етапі вступних випробувань до магістратури здобувачка освіти кафедри біотехнології і мікробіології Софія Цапко розуміла, що свій магістерський проєкт хотіла б присвятити дослідженню особливих властивостей грибів. При фі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Per aspera ad magisterium 18 грудня 2020

Визначена переможниця конкурсу щодо участі у програмі Еразмус+ (KA1 – індивідуальна мобільність) у 2021-2022  н. р.

Еразмус+ – це програма ЄС, що підтримує проєкти, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, підготовки, молоді і спорту. Саме завдяки цій програмі заклади вищої освіти України мають можливість створювати партнерства з вишами держав-членів ЄС та інших країн, запроваджувати міжнародний обмін студентами та викладачами, модернізувати навчальні п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначена переможниця конкурсу щодо участі у програмі Еразмус+ (KA1 – індивідуальна мобільність) у 2021-2022 н. р. 26 травня 2021

Наші викладачі долучаються до обговорення Reskilling та Upskilling малих і середніх підприємств

28 травня у рамках ХХІІ Міжнародного промислового форуму, що працює у Києві 28-30 травня, відбувся круглий стіл «Reskilling та Upskilling малих і середніх підприємств», організований Українським кластерним альянсом. Участь у обговоренні кадрових проблем, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, кращих практик та можливостей їх масштабуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі долучаються до обговорення Reskilling та Upskilling малих і середніх підприємств 29 травня 2024

Пивний Львів дослідили студенти спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства»

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-3-11, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», здійснили поїздку до м. Львова для дослідження пивних традицій і місцевого пивоваріння. Для майбутніх фахівців і магістрів головною ціллю поїздки було ознайомле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивний Львів дослідили студенти спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства» 25 квітня 2018