Н У Х Т

Магістранти освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» успішно захищають кваліфікаційні роботи

17 лютого 2021

Магістранти освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» успішно захищають кваліфікаційні роботи

За доброю традицією відкриті захисти випускових кваліфікаційних робіт магістрів відвідують роботодавці. Цьогоріч на кафедру хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів завітали представники фармацевтичного підприємства «Новофарм-Біосинтез» (м. Новоград-Волинський), комерційних фірм «Бейсік Інгредієнтс» (м. Київ) і «Біоекстракшн технолоджі» (м. Київ).

Захисти робіт, що відбувалися в online-форматі оцінювала Екзаменаційна комісія у складі комерційного директора ООО «Бейсік Інгредієнтс», к.т.н., доцента Вадима Гречки (голова), завідувачки кафедри, д.т.н., професорки Тамари Носенко, гарантки освітньо-професійної програми, к.т.х., доцентки Олени Подобій, доцентки, к.х.н. Тетяни Бойчук, асистентки кафедри Алли Таволжан (секретар ЕК).

Також захисти відвідали професор кафедри, д.х.н. Михайло Мілюкін, доценти Ігор Фесич, Наталія Сабадаш, Ірина Радзієвська, Володимир Бахмач і магістри першого року навчання.

Слід зазначити, що всі представлені роботи мали не лише теоретичне спрямування а й практичну цінність, адже більшість здобувачів уже працюють за спеціальністю у провідних фармкомпаніях і на підприємствах харчової і косметичної галузей. Більшість робіт пройшли апробацію на вітчизняних і міжнародних наукових конференціях.

За результатами захистів 12 і 15 лютого Екзаменаційна комісія одноголосно присвоїла здобувачам кваліфікацію «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Троє здобувачів – Марина Арлачова, Олена Бондар і Лаура Овакімян рекомендовані до отримання дипломів із відзнакою.

Викладачі пишаються нашою талановитою молоддю і запрошують до вступу на третій освітній рівень навчання. А здобувачам, що захищатимуть роботи 17 і 19 лютого, бажають успішно презентувати та захистити свій науковий доробок!

Опублікований: 17-02-2021
Читайте також:
Старт нового наукового року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 вересня в рамках наукової програми Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулося ще одне наукове зібрання – VII Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яку провела кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету спільно з Інститутом продовольчих ресурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт нового наукового року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 вересня 2023

В університеті відкрито Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

18 листопада в університеті стартував Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика. Його метою є піднесення престижу української мови з-поміж молоді, виховання поваги до культури і традицій українського народу. У першому загальноуніверситетському турі взяли участь усі охочі. Їм було запропоновано комплексне завдання, де здобувачі освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відкрито Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика 19 листопада 2021

Практичний досвід із життя здобувачів освіти

Більшість студентів задають собі питання про своє майбутнє після випуску. Під час навчання в університеті ці питання можуть залишитися без відповіді, адже важко розібратися з нестачею досвіду практичної роботи, і для багатьох це стає визначальною ситуацією для подальшої роботи за спеціальністю. Проте, насправді можливостей розвиватися і накопичуват...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід із життя здобувачів освіти 10 лютого 2021

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій

Нещодавно вийшло друком друге видання книги «Упаковка в українських реаліях». Її автор – засновник і головний редактор журналу «Упаковка» та засновник і перший президент Клубу пакувальників України Валерій Кривошей. Ця книга про минуле, сьогодення і майбутнє упаковки та української пакувальної промисловості. У ній переплітаються історичні факти, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій 10 липня 2023