Н У Х Т

Магістранти освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» успішно захищають кваліфікаційні роботи

17 лютого 2021

Магістранти освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» успішно захищають кваліфікаційні роботи

За доброю традицією відкриті захисти випускових кваліфікаційних робіт магістрів відвідують роботодавці. Цьогоріч на кафедру хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів завітали представники фармацевтичного підприємства «Новофарм-Біосинтез» (м. Новоград-Волинський), комерційних фірм «Бейсік Інгредієнтс» (м. Київ) і «Біоекстракшн технолоджі» (м. Київ).

Захисти робіт, що відбувалися в online-форматі оцінювала Екзаменаційна комісія у складі комерційного директора ООО «Бейсік Інгредієнтс», к.т.н., доцента Вадима Гречки (голова), завідувачки кафедри, д.т.н., професорки Тамари Носенко, гарантки освітньо-професійної програми, к.т.х., доцентки Олени Подобій, доцентки, к.х.н. Тетяни Бойчук, асистентки кафедри Алли Таволжан (секретар ЕК).

Також захисти відвідали професор кафедри, д.х.н. Михайло Мілюкін, доценти Ігор Фесич, Наталія Сабадаш, Ірина Радзієвська, Володимир Бахмач і магістри першого року навчання.

Слід зазначити, що всі представлені роботи мали не лише теоретичне спрямування а й практичну цінність, адже більшість здобувачів уже працюють за спеціальністю у провідних фармкомпаніях і на підприємствах харчової і косметичної галузей. Більшість робіт пройшли апробацію на вітчизняних і міжнародних наукових конференціях.

За результатами захистів 12 і 15 лютого Екзаменаційна комісія одноголосно присвоїла здобувачам кваліфікацію «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Троє здобувачів – Марина Арлачова, Олена Бондар і Лаура Овакімян рекомендовані до отримання дипломів із відзнакою.

Викладачі пишаються нашою талановитою молоддю і запрошують до вступу на третій освітній рівень навчання. А здобувачам, що захищатимуть роботи 17 і 19 лютого, бажають успішно презентувати та захистити свій науковий доробок!

Опублікований: 17-02-2021
Читайте також:
З Днем народження, Ліно!

Здобувачі освіти різних інститутів та факультетів за ініціативи кафедри гуманітарних дисциплін долучилися до всеукраїнського флешмобу, присвяченого дню народження великої українки, геніальної поетеси, сумління  української нації Ліни Костенко. Здобувачі й викладачі кафедри декламували улюблені ліричні перлини Ліни Костенко. Ознайомитися з відеороб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З Днем народження, Ліно! 19 березня 2021

Кафедра туристичного та готельного бізнесу взяла участь у Міжнародному вебінарі «Туризм як засіб реабілітації»

5 жовтня 2022 року викладачі та здобувачі кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь у Міжнародному вебінарі «Туризм як засіб реабілітації». Захід, присвячений 120-річчю Одеського національного технологічного університету та Всесвітньому дню туризму, об’єднав науковців, здобувачів наукових ступенів і практиків з туризму та питань реабі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра туристичного та готельного бізнесу взяла участь у Міжнародному вебінарі «Туризм як засіб реабілітації» 07 жовтня 2022

Зі сучасними дослідженнями в області мультисенсорних систем і методів машинного навчання ознайомилися викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар «Інтелектуальна мультисенсорна система для багатопараметричного аналізу харчових продуктів». Асистентка кафедри Ася Калініченко доповідала про можливості використання розробленого інтелектуального електронного носа для розв’язання задач ідентифікації, виявлення фальсифікації, оціню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними дослідженнями в області мультисенсорних систем і методів машинного навчання ознайомилися викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 24 травня 2021