Н У Х Т

Львівський коледж НУХТ реалізовує проєкт Програми Еразмус+ у Республіці Польща

04 листопада 2022

Львівський коледж НУХТ реалізовує проєкт Програми Еразмус+ у Республіці Польща

Щоб рухатись уперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх найближчих сусідів, які підтримують нас у нашій боротьбі. А ще – вивчати їхній досвід розбудови громадянського суспільства, культуру, історію, звичаї та традиції.

Європейський Союз у межах Програми Еразмус+ відкрив можливості участі та співпраці між закладами сфери професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти України та ЄС і гранти на мобільність для студентів і працівників таких закладів.

Дуже приємно, що відокремлений структурний підрозділ «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» – серед номінантів проєкту «В дорозі до солодкого життя» і буде реалізовувати його у Республіці Польща.

Протягом двох тижнів 20 студентів коледжу і керівниці групи Наталія Сембай та Ірина Тарасюк вивчатимуть досвід кондитерського мистецтва, впровадження інноваційних технологій, нові техніки та тренди кондитерського ринку, мистецтво бариста, ознайомляться зі старовинними рецептами регіональної кухні в новій інтерпретації, братимуть участь у різноманітних платформах і дискусіях, цікавих подорожах, екскурсіях та ін.

Усі витрати, пов’язані з проєктом, бере на себе Європейський Союз.

3 листопада відбулася зустріч учасників проєкту з директором коледжу, к.е.н., доцентом Михайлом Григорцівим, який привітав студентів і побажав творчого натхнення, наснаги до здобуття нових знань, впевненості в своїх силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети.

Студенти й викладачі висловили подяку ректорові університету, д.т.н., професорові Олександру Шевченку за сприяння та підтримку їх участі у проєкті Еразмус+ для реалізації міжнародної освітньої мобільності молоді, що є важливим інструментом розвитку потенціалу студентства.

Опублікований: 04-11-2022
Читайте також:
Професійні івенти індустрії гостинності відвідують магістранти у рамках грантового навчання

26-27 березня 2024 р. на базі Міжнародного виставкового центру відбулася масштабна подія сфери HoReCa – WorldFood GastroDays. За ініціювання керівниці проєкту WorldFood GastroDays Олени Улещенко у рамках грантового навчання до івенту мали змогу долучитися здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні івенти індустрії гостинності відвідують магістранти у рамках грантового навчання 29 березня 2024

Вчена рада-2020: перші рішення

6 лютого відбулося перше у 2020 році засідання вченої ради університету. Позапланово вченій раді довелося зібратися, щоб розглянути питання про оголошення конкурсу на заміщення посади ректора університету. Та спершу, традиційно, присутні привітали колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Щодо першого питання порядку денного доповіли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада-2020: перші рішення 06 лютого 2020

Тріумфальна перемога футзалістів Свалявського технічного коледжу НУХТ у Обласній універсіаді

21 лютого 2019 р. у м. Ужгород відбулася XV Обласна універсіада з футзалу серед студентів навчальних закладів I-II рівня акредитації, у якій взяли участь команди 10 коледжів. Студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ перемогли у групі Мукачівський кооперативний коледж 2:0, Хустський медичний коледж 4:0 і Хустський лісотехнічний коледж 6:0 та в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тріумфальна перемога футзалістів Свалявського технічного коледжу НУХТ у Обласній універсіаді 22 лютого 2019

Талантами багаті у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Стало прекрасною традицією міста Сміла проводити фестиваль-конкурс «Сузір’я талантів багатодітної родини». Цього року Смілянський коледж харчових технологій НУХТ представляла плеяда талановитої молоді. Приємно відзначити, що всі учасники стали переможцями у своїй номінації . Найкращими стали: - у номінації«Вокальне мистецтво»: 1 місце - Іван Те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Талантами багаті у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 21 червня 2018