Н У Х Т

Львівський коледж НУХТ реалізовує проєкт Програми Еразмус+ у Республіці Польща

04 листопада 2022

Львівський коледж НУХТ реалізовує проєкт Програми Еразмус+ у Республіці Польща

Щоб рухатись уперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх найближчих сусідів, які підтримують нас у нашій боротьбі. А ще – вивчати їхній досвід розбудови громадянського суспільства, культуру, історію, звичаї та традиції.

Європейський Союз у межах Програми Еразмус+ відкрив можливості участі та співпраці між закладами сфери професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти України та ЄС і гранти на мобільність для студентів і працівників таких закладів.

Дуже приємно, що відокремлений структурний підрозділ «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» – серед номінантів проєкту «В дорозі до солодкого життя» і буде реалізовувати його у Республіці Польща.

Протягом двох тижнів 20 студентів коледжу і керівниці групи Наталія Сембай та Ірина Тарасюк вивчатимуть досвід кондитерського мистецтва, впровадження інноваційних технологій, нові техніки та тренди кондитерського ринку, мистецтво бариста, ознайомляться зі старовинними рецептами регіональної кухні в новій інтерпретації, братимуть участь у різноманітних платформах і дискусіях, цікавих подорожах, екскурсіях та ін.

Усі витрати, пов’язані з проєктом, бере на себе Європейський Союз.

3 листопада відбулася зустріч учасників проєкту з директором коледжу, к.е.н., доцентом Михайлом Григорцівим, який привітав студентів і побажав творчого натхнення, наснаги до здобуття нових знань, впевненості в своїх силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети.

Студенти й викладачі висловили подяку ректорові університету, д.т.н., професорові Олександру Шевченку за сприяння та підтримку їх участі у проєкті Еразмус+ для реалізації міжнародної освітньої мобільності молоді, що є важливим інструментом розвитку потенціалу студентства.

Опублікований: 04-11-2022
Читайте також:
У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Минулого тижня студенти 4 курсу разом із викладачами кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряною Романовою, Оленою Циганковою та Романом Мукоїдом у рамках проведення практичних занять відвідали Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв WORLDFOOD UKRAINE 2018. WORLDFOOD UKRAINE – це майданчик для ділових зустрічей і пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 29 жовтня 2018

Магістранти і бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів розпочали проходження практики

Практична підготовка здобувачів є невід’ємною частиною навчального процесу в університеті. На кафедрі технології молока і молочних продуктів згідно з графіком навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр», освітньої-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» та «Бакалавр», освітньо-проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти і бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів розпочали проходження практики 08 вересня 2021

Рекламно-технічний семінар «Carel» на кафедрі теплоенергетики і холодильної техніки

Рік тому в Києві відкрилося повноцінне представництво фірми «Carel». 10 березня 2020 р. до здобувачів спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» освітньо-професійної програми «Холодильна техніка та технології» завітав головний інженер Українського представництва фірми «Carel» Дмитро Караічев. Зустріч відбувалася у форматі рекламно-технічного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекламно-технічний семінар «Carel» на кафедрі теплоенергетики і холодильної техніки 12 березня 2020

Фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету допомагають готуватися до акредитації освітніх програм

27 лютого 2020 року відбулася зустріч колективу викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і лекторів дисциплін освітньо-професійної програми «Туризм» із провідними спеціалістами Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету у форматі тренінгу-семінару «Підготовка до акредитації освітньої програ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету допомагають готуватися до акредитації освітніх програм 02 березня 2020