Н У Х Т

Львівський коледж НУХТ реалізовує проєкт Програми Еразмус+ у Республіці Польща

04 листопада 2022

Львівський коледж НУХТ реалізовує проєкт Програми Еразмус+ у Республіці Польща

Щоб рухатись уперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх найближчих сусідів, які підтримують нас у нашій боротьбі. А ще – вивчати їхній досвід розбудови громадянського суспільства, культуру, історію, звичаї та традиції.

Європейський Союз у межах Програми Еразмус+ відкрив можливості участі та співпраці між закладами сфери професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти України та ЄС і гранти на мобільність для студентів і працівників таких закладів.

Дуже приємно, що відокремлений структурний підрозділ «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» – серед номінантів проєкту «В дорозі до солодкого життя» і буде реалізовувати його у Республіці Польща.

Протягом двох тижнів 20 студентів коледжу і керівниці групи Наталія Сембай та Ірина Тарасюк вивчатимуть досвід кондитерського мистецтва, впровадження інноваційних технологій, нові техніки та тренди кондитерського ринку, мистецтво бариста, ознайомляться зі старовинними рецептами регіональної кухні в новій інтерпретації, братимуть участь у різноманітних платформах і дискусіях, цікавих подорожах, екскурсіях та ін.

Усі витрати, пов’язані з проєктом, бере на себе Європейський Союз.

3 листопада відбулася зустріч учасників проєкту з директором коледжу, к.е.н., доцентом Михайлом Григорцівим, який привітав студентів і побажав творчого натхнення, наснаги до здобуття нових знань, впевненості в своїх силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети.

Студенти й викладачі висловили подяку ректорові університету, д.т.н., професорові Олександру Шевченку за сприяння та підтримку їх участі у проєкті Еразмус+ для реалізації міжнародної освітньої мобільності молоді, що є важливим інструментом розвитку потенціалу студентства.

Опублікований: 04-11-2022
Читайте також:
В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19

За ініціативи Профкому співробітників та підтримки ректорату в університеті розпочалася вакцинація колективу від COVID-19. Нагадаємо, що відповідно до Дорожньої карти зі впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту, а керівництво нашого вишу дуже відповідально ставиться до зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19 09 червня 2021

Акредитована перша міждисциплінарна освітньо-наукова програма!

На черговому засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було прийнято рішення про акредитацію міждисциплінарної освітньо-наукової програми нашого університету «LEAN-виробництво харчової продукції» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 133 «Галузеве машинобудування» та 151...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитована перша міждисциплінарна освітньо-наукова програма! 05 червня 2024

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у складі Екзаменаційної комісії у Сумській філії НУХТ

У Сумській філії нашого університету відбувся захист дипломних проєктів здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолив доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько. До складу комісії також увійшли доцент кафедри технології хл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у складі Екзаменаційної комісії у Сумській філії НУХТ 18 лютого 2020

Книжкові новинки від наших фахівців

Наші викладачі й науковці продовжують видавати сучасну навчальну літературу та оприлюднювати результати своїх досліджень. Одразу дві книжкові новинки презентують цього травня фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ. У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник «Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування». Авторський ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкові новинки від наших фахівців 26 травня 2021