Н У Х Т

Лекторій від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

14 жовтня 2024

Лекторій від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

Здобувачі-бакалаври третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» мали зустріч з одним із кращих барменів м. Києва, успішним випускником кафедри готельно-ресторанної справи Артуром Поваром, який працює бартендером у  Who&Why. Speakeasy bar.

Фахівець ознайомив присутніх із роботою бартендера, основними обов’язками та зонами відповідальності. Також розкрив деталі тайм-менеджменту, розповів про створення заготовок і навів техніки їх приготування, ну, і звісно, поділився дегустаційним досвідом.

Гість звернув увагу здобувачів освіти, що для створення успішних карт напоїв, необхідно знати «класику» та профільність по алкоголю. Також важливим акцентом успішної роботи бартендера є обмін досвідом, комунікації та нетворкінги серед фахівців цієї справи, участь у барсетах і змаганнях.

Третьокурсники активно залучалися до обговорення та задавали питання, на які отримали ґрунтовні відповіді.

Вдячні Артуру за цікавий і змістовний лекторій! Кафедра готельно-ресторанної справи пишається своїми успішними випускниками та бажає успіхів у роботі і професійних злетів!

Опублікований: 14-10-2024
Читайте також:
Десята Міжнародна удалась!

Усе в житті починається із зацікавленості. З давніх часів і донині ця риса втілює одну з найпрекрасніших властивостей людського розуму – бажання знати. І якщо серед естетичних високих мистецтв на першому місці стоїть література як технологія слова, то серед практичних галузей людського життя до таких висот сягає технологія оздоровчих продуктів. Яск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Десята Міжнародна удалась! 17 листопада 2023

Міжнародна співпраця науковців України в дзеркалі наукометрії

Професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли участь у фаховому вебінарі, присвяченому міжнародній науковій співпраці та її відображенню у наукометричних показниках, організованому з нагоди Міжнародного дня науки. У межах заходу обговорювалися актуальні тенденції наукового партнер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна співпраця науковців України в дзеркалі наукометрії 16 травня 2025

У гості за досвідом: хіміки-технологи 3-го курсу відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg

Майбутні хіміки-технологи, студенти 3-го курсу разом із доцентом Тетяною Бойчук відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg Ukraine, який вважається на сьогоднішній день найсучаснішим в Україні. Вони мали змогу ознайомитись з історією заснування першої пивоварні та діяльністю засновника бренду  Carlsberg Якобом Кристіаном Якобсеном. На територі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У гості за досвідом: хіміки-технологи 3-го курсу відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg 04 червня 2018

Знайомимо з технологіями майбутнього: гостьова лекція зі світу мехатроніки

15 квітня 2025 року відбулася захоплива гостьова лекція, присвячена одній з найсучасніших інженерних галузей – мехатроніці , яку завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорка Людмила Кривопляс-Володіна прочитала здобувачам спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» і 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомимо з технологіями майбутнього: гостьова лекція зі світу мехатроніки 15 квітня 2025