Здобувачі-бакалаври третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» мали зустріч з одним із кращих барменів м. Києва, успішним випускником кафедри готельно-ресторанної справи Артуром Поваром, який працює бартендером у Who&Why. Speakeasy bar.
Фахівець ознайомив присутніх із роботою бартендера, основними обов’язками та зонами відповідальності. Також розкрив деталі тайм-менеджменту, розповів про створення заготовок і навів техніки їх приготування, ну, і звісно, поділився дегустаційним досвідом.
Гість звернув увагу здобувачів освіти, що для створення успішних карт напоїв, необхідно знати «класику» та профільність по алкоголю. Також важливим акцентом успішної роботи бартендера є обмін досвідом, комунікації та нетворкінги серед фахівців цієї справи, участь у барсетах і змаганнях.
Третьокурсники активно залучалися до обговорення та задавали питання, на які отримали ґрунтовні відповіді.
Вдячні Артуру за цікавий і змістовний лекторій! Кафедра готельно-ресторанної справи пишається своїми успішними випускниками та бажає успіхів у роботі і професійних злетів!