Н У Х Т

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів

04 листопада 2021

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів

3 листопада 2021 р. директор департаменту з продажу харчових культур і ферментів ТОВ «Ch. Hansen Україна» Олег Рибачук прочитав лекцію англійською мовою для майбутніх докторів філософії та магістрантів випускових кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ у межах дисциплін «Актуальні проблеми харчових технологій», «Інноваційні технології м’ясних і м’ясомістких продуктів», «Інновації молокопереробної галузі».

Олег Рибачук – висококваліфікований спеціаліст, випускник нашого університету, який уже не вперше охоче поділився з майбутніми фахівцями набутим досвідом і практичними навичками та закцентував їх увагу на важливості отримання знань із біотехнології у сфері виробництва харчових продуктів.

Компанія «Chr. Hansen» є глобальною біотехнологічною компанією, яка розробляє та пропонує найсучасніші рішення на основі використання натуральних інгредієнтів для харчової та фармацевтичної промисловості, а також для сільського господарства. Компанія є лідером на ринку культур, ферментів, харчових добавок, кормів для тварин і рішень для захисту рослин. Продукти «Chr.Hansen» дозволяють виробникам харчових продуктів виробляти більше з меншими затратами, а також скоротити використання хімічних речовин та інших синтетичних добавок, що робить їх дуже актуальними в сучасному світі. Більше одного мільярда людей кожний день споживають продукти, що містять натуральні інгредієнти «Chr.Hansen», заснованої в 1874 році та зареєстрованої на фондовій біржі «Nasdaq» у Копенгагені.

Лекція була дуже цікавою і доступною для здобувачів і, найголовніше, вона несла важливу інформацію для майбутніх науковців і спеціалістів харчової промисловості. Зокрема, були розкриті питання щодо основних принципів біозахисту харчових продуктів, контролю біотехнологічних процесів, міжнародних вимог щодо безпечності харчових продуктів тощо. Лекція викликала великий інтерес і бажання майбутніх випускників працювати за фахом.

Колективи випускових кафедр висловлюють щиру вдячність ТОВ «Ch. Hansen Україна» за професійну співпрацю та сподіваються на продовження творчих стосунків!

Опублікований: 04-11-2021
Читайте також:
Мотивацією навчальної діяльності студентів у обраній професії опікуються наші викладачі

У рамках декади циклової комісії інформаційних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий захід «Ми – програмісти», що мав на меті допомогти студентам у визначенні цілей на майбутнє, мотивувати їхню подальшу навчальну діяльність у обраній професії, розширити знання студентів про професію програміста, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивацією навчальної діяльності студентів у обраній професії опікуються наші викладачі 11 березня 2019

Удосконалив свої навички у перевірці робіт здобувачів освіти на плагіат викладач кафедри готельно-ресторанної справи

22 квітня 2021 року відповідальний від кафедри готельно-ресторанної справи за перевірку робіт здобувачів вищої освіти на плагіат, асистент Артем Ущаповський відвідав практичний вебінар «Аналізуємо звіт про перевірку на плагіат» від компанії «Unicheck Україна» за участі та підтримки проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» – A...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалив свої навички у перевірці робіт здобувачів освіти на плагіат викладач кафедри готельно-ресторанної справи 23 квітня 2021

Київські гімназисти в гостях у Навчально-науковому інституті харчових технологій

На запрошення викладачів Навчально-наукового інституту харчових технологій учні гімназії № 59 імені О.М. Бойченка міста Києва днями відвідали університет. Вони ознайомилися зі структурою нашого закладу освіти, зі спеціальностями та освітніми програмами, перевагами вибору навчання в НУХТ, а найголовніше – занурилися в атмосферу студентського життя. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Київські гімназисти в гостях у Навчально-науковому інституті харчових технологій 16 квітня 2024

Підсумкове засідання вченої ради університету у 2021 році

23 грудня 2021 року відбулося останнє у календарному році планове засідання вченої ради університету. Розпочали традиційно, привітавши членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, після чого перейшли до розгляду питань порядку денного. Про виконання Стратегічного плану розвитку університету у 2021 р. доповів перший проректор, Вол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумкове засідання вченої ради університету у 2021 році 23 грудня 2021