Н У Х Т

Культуру поведінкового стандарту працівників туристичного бізнесу опановують першокурсники

02 лютого 2017

Культуру поведінкового стандарту працівників туристичного бізнесу опановують першокурсники

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ студенти І курсу продемонстрували свої знання та вміння на підсумковому занятті з дисципліни «Комунікаційні технології у сфері туризму», демонструючи свої творчі роботи. Організувала та провела заняття досвідчений викладач туристичних спецдисциплін Вікторія Шийка.

У своїх презентаціях студенти розкривали актуальні питання дотримання правил поведінкового стандарту працівниками готелю, причини виникнення конфліктів і шляхи їх вирішення, а також демонстрували відеоматеріали, в яких містилися рекомендації щодо покращення якості обслуговування.

Здійснити оцінювання виступів студентів було не просто, адже всі підійшли до виконання завдання творчо та креативно. Оцінювання робіт здійснювалося не тільки викладачем, а й студентами. За результатами проведеної аналітичної роботи найкращими були визнані презентації Оксани Гузелик та Дарини Вербіцької, Василини Битківської та Христини Максим’юк, Лесі Романюк та Іванни Гаврильчук.

Дана форма демократичного оцінювання конкурсних робіт дала можливість студентам відчути себе не тільки у ролі конкурсантів, а й експертів.

Опублікований: 02-02-2017
Читайте також:
Майбутні доктори філософії демонструють майстерність у викладанні

Здобувач освітньо-науковогого ступеня «доктор філософії» на кафедрі експертизи харчових продуктів Євген Ковнір успішно демонструє свій досвід і навички під час педагогічної практики, зокрема при викладанні дисципліни «Основи методології Lean Six Sigma» для здобувачів-магістрантів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії демонструють майстерність у викладанні 24 квітня 2025

Біотехнологи НУХТ – фахівці зі здорового харчування!

Сучасні харчові технології неможливо уявити без використання досягнень біотехнології. Завдяки біотехнологічним методам одержують нові харчові продукти з покращеними характеристиками, такими як підвищена харчова цінність, довший термін зберігання, а також зменшення використання хімічних добавок і консервантів. Біотехнологія також дозволяє виробляти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ – фахівці зі здорового харчування! 27 липня 2023

Вітаємо колегу!

Указом Президента України від 22 січня 2024 року №16/2024 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України» за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо колегу! 31 січня 2024

Здобувачі освіти збагачуються знаннями на лекціях закордонних науковців

Готуючи свої кваліфікаційні роботи, наші магістранти продовжують користуватися широкими можливостями неформальної освіти й долучатися до цікавих і корисних освітніх та наукових івентів як від вітчизняних, так і від іноземних фахівців. 9 січня 2024 р. магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти збагачуються знаннями на лекціях закордонних науковців 18 січня 2024