Н У Х Т

Крок до професії

20 листопада 2024

Крок до професії

18 листопада в університеті відбувся профорієнтаційний захід «Крок до професії», ініційований кафедрою автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка.

Доцент кафедри Віктор Сідлецький запросив учнів і учителів ліцею №14 Дніпровського району міста Києва відвідати наш університет, а до організації цього дня долучилися колективи факультету автоматизації і комп’ютерних систем, факультету біотехнології та екологічного контролю, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління.

Програма заходу була насиченою, змістовно, цікавою. Учні із захопленням брали участь у майстер-класах і вікторинах, що продемонстрували практичний аспект професій, які вони можуть обрати у майбутньому.

Родзинкою події стало нагородження учасників подарунками у номінаціях «Креативність», «Майстерність», «Талановитість», «Творчість».

Наприкінці заходу ми почули чимало теплих слів вдячності від гостей, які високо оцінили масштаб підготовки та інтерактивність програми. Сподіваємося, що «Крок до професії» стане корисним досвідом для учнів у виборі їхнього майбутнього життєвого шляху.

Опублікований: 20-11-2024
Читайте також:
Виїзне практичне заняття четвертокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

За тісної співпраці відділу працевлаштування випускників НУХТ і кафедри готельно-ресторанної справи за ініціативи керівниці відділу Світлани Садокової було організовано виїзне заняття для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Практичне заняття з дисципліни «Організація заходів в галузі» для студентів четвертого курсу ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзне практичне заняття четвертокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 березня 2024

Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів та студенти 3 курсу напряму підготовки «Технологічна експертиза харчових продуктів» взяли активну участь у XI науково-практичній конференції «Сучасні аспекти раціонального харчування». Організаторами конференції виступили Міністерство охорони здоров’я, Національна медична академія післядипломної освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів 26 травня 2018

Всеукраїнська асоціація операторів ринку м’яса та м’ясопродуктів на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся плановий науковий семінар, на який були запрошені президент Всеукраїнської асоціації операторів ринку м’яса та м’ясопродуктів Наталія Курята зі своєю командою, а також студенти 4-го курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Учасники заходу обговорювали актуальну т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всеукраїнська асоціація операторів ринку м’яса та м’ясопродуктів на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 15 листопада 2018

Враженнями й очікуваннями від першої сесії діляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Перед кожним здобувачем освіти стоїть завдання бути відповідальним, успішним та гарно вчитися. І яким би не був складним перший семестр цього навчального року, він добігає кінця, й наразі триває перша в житті наших першокурсників сесія. Своїми враженнями, хвилюваннями та очікуваннями від неї поділилися здобувачі груп ТІ-1-1 і ТІ-1-3 Навчально-наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Враженнями й очікуваннями від першої сесії діляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій 19 грудня 2022