Н У Х Т

Креативний підхід до вирішення завдань обраних тематик продемонстрували магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

21 лютого 2022

Креативний підхід до вирішення завдань обраних тематик продемонстрували магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів із використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій відбулися успішні захисти здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Актуальність, ґрунтовність і змістовність магістерських робіт оцінювала Екзаменаційна комісія у складі:  старшої наукової співробітниці, д.т.н, завідувачки відділу аналітичних досліджень та якості харчової продукції Інституту продовольчих ресурсів НААН України Оксани Боднарчук (голова), доцентки, д.т.н., директорки Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко, професорки, д.т.н., завідувачки кафедри технології молока і молочних продуктів Галини Поліщук, к.т.н., професорки кафедри технології молока і молочних продуктів Олени Грек, к.т.н., доцентки кафедри технології молока і молочних продуктів Олени Онопрійчук (секретарка ЕК). Представлені роботи мали не лише наукове та теоретичне спрямування, а й практичну цінність.

Особливої уваги заслуговує захист випускової кваліфікаційної роботи англійською мовою Olabodi Alla Folashade Komfort «Improvement of the fermentation beverage technology by enriching it with plant components and introduction of this technology at the  enterprise with capacity of processing milk 80 t per day» (керівниця – к.т.н., доцентка Алла Тимчук). Також одна з кваліфікаційних робіт була комплексною, міжкафедральною (керівниця – к.т.н., доцентка Уляна Кузьмик).

Екзаменаційна комісія високо оцінила науковий рівень і практичну цінність робіт та креативний підхід до вирішення завдань обраних тематик та одноголосно присвоїла здобувачам кваліфікацію «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

За результатами захистів Екзаменаційна комісія рекомендувала кількох здобувачів до вступу на третій освітній рівень навчання.

Вітаємо магістрів і бажаємо успіхів у практичній і творчій діяльності! 

Опублікований: 21-02-2022
Читайте також:
Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів

У Навчально-науковому інституті харчових технологій на кафедрах технології м'яса і м'ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів у of- та online-форматахі, які об'єднали понад 60 учасників, відбувся майстер-клас «Інновації та особливості приготування крафтового сиру кисломолочного та йогурту». Захід проведений для слухачів сертифікат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів 12 березня 2024

Почався відбір тренерів для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти

Оголошено конкурс для участі у тренінгу з підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти.  За його результатами запланований відбір, підготовка і сертифікація 40 тренерів для їх подальшого залучення у формування і розвиток мережі експертів із забезпечення якості вищої освіти в Україні. Для участі кандидатам необхідно надіслати лист (тема...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почався відбір тренерів для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти 26 липня 2018

Науковий семінар викладачки кафедри обліку і аудиту

26 травня 2023 року відбулося міжкафедральне засідання Навчально-наукового інституту економіки і управління, на якому розглядали дисертаційну роботу «Формування кластерів за участю підприємств молочної промисловості» старшої викладачки кафедри обліку і аудиту Світлани Ніколаєнко. Дослідження, виконане під науковим керівництвом  професора Леоніда Че...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар викладачки кафедри обліку і аудиту 31 травня 2023

Студенти та колектив Вінницького коледжу НУХТ вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

До Дня вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні у Вінницькому коледжі НУХТ прозвучала радіогазета «Пам’яті Небесної Сотні», де розповідалося про передвісник революції та покрокові події п’ятирічної давності. Прослухавши інформацію, студенти вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти та колектив Вінницького коледжу НУХТ вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні 21 лютого 2019