23 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів завершилися захисти дипломних проектів випускників спеціальності «Харчові технології».
У своїх доповідях студенти заочної форми навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр» розкрили суть запропонованих технічних рішень, довели актуальність і практичну значимість проектів.
Після надання змістовних та аргументованих відповідей, члени екзаменаційної комісії у складі заступника директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ з навчальної роботи, доцента Анастасії Пухляк, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів, професора Галини Поліщук та доцентів кафедри технології молока і молочних продуктів Олени Грек, Олени Красулі та Алли Тимчук зазначили, що всі студенти показали високий рівень теоретичних знань і практичних навичок та гідні отримати кваліфікацію за ОС «Бакалавр».
Вітаємо випускників і бажаємо їм подальших творчих успіхів!