Н У Х Т

На кафедрі технології молока і молочних продуктів завершилися захисти дипломних проектів

23 лютого 2018

На кафедрі технології молока і молочних продуктів завершилися захисти дипломних проектів

23 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів завершилися захисти дипломних проектів випускників спеціальності «Харчові технології».

У своїх доповідях студенти заочної форми навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр» розкрили суть запропонованих технічних рішень, довели актуальність і практичну значимість проектів.

Після надання змістовних та аргументованих відповідей, члени екзаменаційної комісії у складі заступника директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ з навчальної роботи, доцента Анастасії Пухляк, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів, професора Галини Поліщук та доцентів кафедри технології молока і молочних продуктів Олени Грек, Олени Красулі та Алли Тимчук зазначили, що всі студенти показали високий рівень теоретичних знань і практичних навичок та гідні отримати кваліфікацію за ОС «Бакалавр».

Вітаємо випускників і бажаємо їм подальших творчих успіхів!

Опублікований: 23-02-2018
Читайте також:
Креатив на заняттях із культури професійного мовлення та риторики

У рамках вибіркових навчальних дисциплін «Риторика» та «Культура професійного мовлення» фахівчині кафедри гуманітарних дисциплін, професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда провели креативне заняття для здобувачів І курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, присвячене 150-річчю від дня народження Лесі Українки. Його мета...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креатив на заняттях із культури професійного мовлення та риторики 04 березня 2021

Прекрасна нагода для наших педагогів підвищити кваліфікацію щодо інноваційних методів і цифорових технологій в дистанційній освіті

Підвищення власних професійних компетенцій завжди було в пріоритеті викладачів нашого університету. Адміністрація НУХТ активно підтримує і всіляко сприяє цьому, протягом останніх років за ріхунок університету була профінансована велика кількість закордонних стажувань наших науково-педагогічних працівників. Цього року через карантинні обмеження ста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прекрасна нагода для наших педагогів підвищити кваліфікацію щодо інноваційних методів і цифорових технологій в дистанційній освіті 26 серпня 2020

Пробні роботи групи кондитерів вражають оригінальністю й смаком

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету розпочалися випускні іспити. Студенти групи кондитерів здають пробні роботи та дивують отриманими знаннями, здобутими навичками та здібностями. До оцінювання приготовлених страв залучені передові викладачі спецдисциплін кулінарного напряму, голова циклової комісії та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пробні роботи групи кондитерів вражають оригінальністю й смаком 24 січня 2020

В університеті завершив роботу літній англомовний кампус із викладачами зі США

Завершилося навчання в літньому англомовному таборі «Тransform English Academy», який працював в нашому університеті з 7 по 13 липня. Кампус був організований за ініціативи колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління, і зокрема, директора інституту  Олега Шеремета та завідувача кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комуні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті завершив роботу літній англомовний кампус із викладачами зі США 16 липня 2018