Н У Х Т

Кращого технолога серед випускних груп визначили у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

14 грудня 2018

Кращого технолога серед випускних груп визначили у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ на відділенні харчових технологій відбувся конкурс на звання кращого технолога серед випускних груп 041 та 042 спеціальності «Виробництво харчової продукції».

У І етапі конкурсу – виконання тестових завдань на комп’ютері – взяли участь студенти 041 групи – Аліна Луценко, Анастасія Федорова, Аліна Бомк, Ілля Рябий, Катерина Степанюк; 042 групи – Вадим Станіславський, Віктор Шипілов, Олександр Дудчак.

З результатами 50-53 бали із 60 можливих конкурсанти перейшли до ІІ етапу – рішення задач, теоретичний опис технології приготування, правила подання страви з риби з використанням нової сировини та інноваційних технік. У ІІ етапі конкурсу змагались студенти Анастасія Федорова, Аліна Луценко, Вадим Станіславський і Віктор Шипілов.

У ІІІ етапі – приготування і подання авторської страви з овочів – виборювали перемогу Віктор Шипілов і Вадим Станіславський.

За результатами конкурсу кращим технологом спеціальності «Виробництво харчової продукції» став  студент 042 групи Вадим Станіславський. Вітаємо переможця!

Опублікований: 14-12-2018
Читайте також:
Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

21-21 січня 2019 року колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ урочисто відзначив вікову річницю проголошення Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік. Група студентів разом із викладачем Валентином Решетняком відвідала філію №2 Центральної міської бібліотеки, де була розгорнута потужна в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 23 січня 2019

Приємне знайомство

Теплий прийом і душевна атмосфера у білих чистих приміщеннях із сучасним блискучим обладнанням на фоні фантастичних краєвидів. Це – фармацевтична фірма «ФарКоС», що біля міста-героя Гостомеля. Діяльність компанії ґрунтується на результатах власних наукових досліджень. Її ядро складають інноваційні розробки нових лікарських препаратів. Зусилля фахів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємне знайомство 26 грудня 2024

Віртуальна подорож до Чехії від кафедри туристичного та готельного бізнесу

Професійно, пізнавально, захоплююче та цікаво 28 квітня 2020 року пройшов вебінар «Особливості продажу турів до Чехії на прикладі Праги та Карлових Вар» від співзасновниці TPG Олени Бойко. Захід організований за ініціативи кафедри туристичного та готельного бізнесу у рамках дисциплін «Країнознавство» та «Організація екскурсійної діяльності». Орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож до Чехії від кафедри туристичного та готельного бізнесу 29 квітня 2020

Плідна наукова співпраця кафедри готельно-ресторанної справи

6 жовтня академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до організації та участі в ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», що працювала у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського. Не зважаючи на тяжкі обставини сьогодення в країні, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна наукова співпраця кафедри готельно-ресторанної справи 07 жовтня 2022