Н У Х Т

Кращого технолога серед випускних груп визначили у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

14 грудня 2018

Кращого технолога серед випускних груп визначили у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ на відділенні харчових технологій відбувся конкурс на звання кращого технолога серед випускних груп 041 та 042 спеціальності «Виробництво харчової продукції».

У І етапі конкурсу – виконання тестових завдань на комп’ютері – взяли участь студенти 041 групи – Аліна Луценко, Анастасія Федорова, Аліна Бомк, Ілля Рябий, Катерина Степанюк; 042 групи – Вадим Станіславський, Віктор Шипілов, Олександр Дудчак.

З результатами 50-53 бали із 60 можливих конкурсанти перейшли до ІІ етапу – рішення задач, теоретичний опис технології приготування, правила подання страви з риби з використанням нової сировини та інноваційних технік. У ІІ етапі конкурсу змагались студенти Анастасія Федорова, Аліна Луценко, Вадим Станіславський і Віктор Шипілов.

У ІІІ етапі – приготування і подання авторської страви з овочів – виборювали перемогу Віктор Шипілов і Вадим Станіславський.

За результатами конкурсу кращим технологом спеціальності «Виробництво харчової продукції» став  студент 042 групи Вадим Станіславський. Вітаємо переможця!

Опублікований: 14-12-2018
Читайте також:
Підготовка до Дня відкритих дверей триває

За кілька днів в університеті відбудеться перший у 2024 році День відкритих дверей. Усі структурні підрозділи готуються до заходу й активно розповсюджують інформацію про нього та запрошують майбутніх вступників долучитися до участі. Не виключення й Підготовче відділення НУХТ, фахівці якого днями поспілкувалися зі слухачами Чернігівського Центру до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка до Дня відкритих дверей триває 23 січня 2024

На п’ять позицій вгору у світовому рейтингу представленості у веб-просторі!

Національна дослідницька рада Іспанії опублікувала чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Ranking Web of Universities (Webometrics). У ньому виші ранжуються за рівнем їх присутності в інтернеті. Результати цього дослідження публікують 20 років поспіль у січні та липні. Оцінювання університетів відбувається за трьома показниками...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На п’ять позицій вгору у світовому рейтингу представленості у веб-просторі! 08 серпня 2023

Магістранти підтверджують блискуче опанування дисципліни «Інноваційні ресторанні технології»

3 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Захід був проведений у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти підтверджують блискуче опанування дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» 06 червня 2022

МОН розробило алгоритм дій у разі виявлення у здобувачів чи працівників університету ознак гострого респіраторного захворювання

Міністерство освіти і науки України надіслало до університету лист із рекомендованим алгоритмом дій у разі виявлення у здобувачів, викладачів або працівників ознак гострого респіраторного захворювання. Зокрема, якщо у здобувача під час навчання з’явилися ознаки гострого респіраторного захворювання: студент має одягнути маску та перейти до спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН розробило алгоритм дій у разі виявлення у здобувачів чи працівників університету ознак гострого респіраторного захворювання 07 вересня 2020