У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ на відділенні харчових технологій відбувся конкурс на звання кращого технолога серед випускних груп 041 та 042 спеціальності «Виробництво харчової продукції».
У І етапі конкурсу – виконання тестових завдань на комп’ютері – взяли участь студенти 041 групи – Аліна Луценко, Анастасія Федорова, Аліна Бомк, Ілля Рябий, Катерина Степанюк; 042 групи – Вадим Станіславський, Віктор Шипілов, Олександр Дудчак.
З результатами 50-53 бали із 60 можливих конкурсанти перейшли до ІІ етапу – рішення задач, теоретичний опис технології приготування, правила подання страви з риби з використанням нової сировини та інноваційних технік. У ІІ етапі конкурсу змагались студенти Анастасія Федорова, Аліна Луценко, Вадим Станіславський і Віктор Шипілов.
У ІІІ етапі – приготування і подання авторської страви з овочів – виборювали перемогу Віктор Шипілов і Вадим Станіславський.
За результатами конкурсу кращим технологом спеціальності «Виробництво харчової продукції» став студент 042 групи Вадим Станіславський. Вітаємо переможця!