Н У Х Т

Кращі технологічні рішення від фахівців-практиків

07 березня 2024

Кращі технологічні рішення від фахівців-практиків

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція технологині ТОВ «Лесаффр Україна» Тетяни Голікової на тему «Технологічні рішення компанії Lesaffre для заморожених напівфабрикатів». Лекція відбулася в рамках вивчення дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія».

Фахівчиня розповіла про різні технології виготовлення заморожених напівфабрикатів хлібопекарського виробництва різного ступеня оброблення. Зокрема, охарактеризувала особливості виготовлення сформованих тістових напівфабрикатів, частково вистояних і частково випечених напівфабрикатів. Було приділено увагу вимогам до основної сировини та комплексним поліпшувачам, які рекомендовано використовувати у цих технологіях.

Наприкінці лекції, до якої також долучилися викладачі кафедри та аспіранти Навчально-наукового інституту харчових технологій, доповідачка відповіла на запитання присутніх.

Колектив кафедри та лекторка дисципліни Лариса Михонік висловлюють вдячність шановній Тетяні Голіковій за цікаву лекцію і сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 07-03-2024
Читайте також:
Нова перемога вихованців кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки вітає призерів та їх керівників Міжнародного конкурсу студентських наукових праць «Black Sea Science 2023», який щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-FoodAssociation! Організаційний комітет Конкурсу за напрямом «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова перемога вихованців кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 06 квітня 2023

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 березня випускові кафедри факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу гостинно зустрічали учнів шкіл м. Києва і Київської області, щоб презентувати їм найгостинніші спеціальності – 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» і 181 «Харчові технології». Цього дня завітали до навчального підрозділу також іноземці-слухачі підготовчи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 30 березня 2019

Наші вчені запрошуються до участі у вебінарах щодо використання платформи Research4Life

З 11 травня до 20 липня 2022 року відбудуться шість безкоштовних вебінарів, під час яких науковці зможуть дізнатися про використання платформи Research4Life. Обговорюватимуться питання відкритої науки, грантового фінансування досліджень, процесу публікації результатів досліджень, пошуку та використання наукової літератури за допомогою платформи тощ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші вчені запрошуються до участі у вебінарах щодо використання платформи Research4Life 09 травня 2022

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із тревел-блогеркою, засновницею і кураторкою агенції з гастротуризму «Trails and Wines • თრეილს ენდ ვაინს» та cпівавторкою путівника «Vinologue Georgia» Дар’єю Холоділіною (Грузія). Конференція була присвячена розвитку туризму в Грузії, а також безпосередньо знайомству зі світ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі 21 жовтня 2021