Н У Х Т

Кращі технологічні рішення від фахівців-практиків

07 березня 2024

Кращі технологічні рішення від фахівців-практиків

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція технологині ТОВ «Лесаффр Україна» Тетяни Голікової на тему «Технологічні рішення компанії Lesaffre для заморожених напівфабрикатів». Лекція відбулася в рамках вивчення дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія».

Фахівчиня розповіла про різні технології виготовлення заморожених напівфабрикатів хлібопекарського виробництва різного ступеня оброблення. Зокрема, охарактеризувала особливості виготовлення сформованих тістових напівфабрикатів, частково вистояних і частково випечених напівфабрикатів. Було приділено увагу вимогам до основної сировини та комплексним поліпшувачам, які рекомендовано використовувати у цих технологіях.

Наприкінці лекції, до якої також долучилися викладачі кафедри та аспіранти Навчально-наукового інституту харчових технологій, доповідачка відповіла на запитання присутніх.

Колектив кафедри та лекторка дисципліни Лариса Михонік висловлюють вдячність шановній Тетяні Голіковій за цікаву лекцію і сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 07-03-2024
Читайте також:
Передвиборча кампанія з обрання голови студентської ради розпочалася у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочалася передвиборча кампанія з обрання голови студентської ради. Бажання виконувати обов’язки очільника студентського самоврядування виявили три кандидати – Дмитро Богатиренко, Марина Сітало, Владислав Носов. Кожний із кандидатів представив свою передвиборчу програму. 16 вересня відбулася студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передвиборча кампанія з обрання голови студентської ради розпочалася у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 18 вересня 2019

Підведені підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

15-17 травня на базі нашого університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм». Вдруге університет мав честь приймати гостей з усіх куточків України.  Цього разу заявки на участь подали 89 бакалаврів і 16 магістрів із 47 університетів, що готують фахівців для туристичної сфери. До складу журі олімпіади ув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм» 17 травня 2018

Конференція молодих вчених на кафедрі харчової хімії

Ось і промайнув ще один науковий рік. Він був нелегким, але, не зважаючи на військовий стан, молоді вчені нашого університету продовжували дослідження, оприлюднювали їх результати у наукових журналах, знаходили однодумців, робили все можливе і неможливе для нашої перемоги і відбудови вітчизняної хімічної науки. 6 квітня 2023 року у рамках 89-ї Між...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конференція молодих вчених на кафедрі харчової хімії 06 квітня 2023

Студенти кафедри маркетингу розвивають скілли на веб-платформі EUProstir

Студенти кафедри маркетингу підвищили софт- і хард-скіллс на веб-платформі EUProstir. Здобувачі спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») успішно пройшли онлайн-курси «Основи копірайтингу» та «Як писати просто». Авторка курсів – тренерка Про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри маркетингу розвивають скілли на веб-платформі EUProstir 17 січня 2022