Міжнародне стажування студентів є сучасною дієвою та ефективною формою підготовки фахівців у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ, оскільки в епоху глобалізації неможливо бути повноцінним фахівцем без міжнародного досвіду.
Із метою підвищення ефективності міжнародної співпраці коледжу та якості практичної підготовки фахівців, цього року студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та «Виробництво харчової продукції» під час літніх канікул проходять міжнародне фахове стажування в Болгарії, у готелі White Lagoon Beach****, розташованому в місті Каварна.
Під час стажування студенти ознайомлюються зі структурою підприємств, організацією послуг харчування і виробничих процесів, а також функціональними обов’язками працівників.
Завдяки міжнародному фаховому стажуванню студенти мають можливість закріпити та поглибити теоретичні знання з організації та технології обслуговування у готельних підприємствах відповідно до міжнародних стандартів, ознайомитися з інноваційними технологіями готельно-ресторанного бізнесу у одному з кращих готельних комплексів Болгарії та вдосконалити комунікаційні навички та знання іноземної мови, що формує суттєві конкурентні переваги майбутніх випускників на ринку праці.