Н У Х Т

Краща допомога старшокласникам у професійному самовизначенні – майстер-клас від студента!

27 березня 2019

Краща допомога старшокласникам у професійному самовизначенні – майстер-клас від студента!

Студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 1 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології» і випускник структурного підрозділу університету – Вінницького коледжу НУХТ – Андрій Дериш був залучений до участі у профорієнтаційному заході Вінницької області.

Вінницький обласний центр зайнятості ініціював і організував акцію «Випускник» для учнів 9-11 класів для того, щоб зорієнтувати молодь у виборі професії та закладу для здобуття вищої освіти. Захід відбувався на базі Вищого професійного училища №7 м. Вінниця.

Наш студент Андрій Дериш провів майстер-клас із технології страв грузинської кухні – хінкалі, хачапурі, пхалі, пахлава та інші, а допомагали йому студенти Вінницького коледжу НУХТ. Під час майстер-класу наш студент, який має досвід роботи в одному з кращих ресторанів грузинської кухні м. Києва, поділився зі старшокласниками інформацією про престижні спеціальності індустрії гостинності, за якими здійснюється підготовка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – 181 «Харчові технології» і 241 «Готельно-ресторанна справа».

Під час творчого процесу приготування хінкалі Андрій ділився враженнями від навчання, відповідав на питання учнів, які мріють реалізувати себе у готельному і ресторанному бізнесі, а також відкривав секрети кулінарної майстерності й тонкощі неймовірної грузинської кухні. Приємним завершенням стала дегустація страв власного приготування і презентація роздаткового матеріалу факультету та випускових кафедр. Андрій поділився найкращими враженнями від навчання, громадського, творчого і спортивного життя університету також зі студентами свого рідного Вінницького коледжу НУХТ.

Сподіваємося, профорієнтаційна зустріч і майстер-клас нашого студента допоможуть старшокласникам у професійному самовизначенні, і вони оберуть наш університет для здобуття вищої освіти. 

Опублікований: 27-03-2019
Читайте також:
Вітання від Профкому співробітників НУХТ

Вітаємо всіх співробітників НУХТ із прийдешніми Новим роком і Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб він як тільки-но переступить поріг вашого дому, перетворив усе на казку. Бажаємо вам нового щастя, нового достатку, злагоди, усмішок, радості, успіхів! А старими нехай залишаються лише родина, кохані і друзі!                                              ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання від Профкому співробітників НУХТ 31 грудня 2020

Високий викладацький рівень демонструють викладачі кафедри туристичного і готельного бізнесу

29 жовтня 2019 року відбулася відкрита лекція «Природно-антропогенні рекреаційно-туристичні ресурси» к.г.н., доцента кафедри туристичного і готельного бізнесу Олени Харченко з дисципліни «Туристичне краєзнавство» для здобувачів 2 курсу спеціальності 242 «Туризм». Основні питання, розглянуті під час лекції – поняття про об’єкти природно-заповідного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий викладацький рівень демонструють викладачі кафедри туристичного і готельного бізнесу 30 жовтня 2019

Як комерціалізувати університетські технології тепер знає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 19 по 21 січня 2022 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко відвідав освітній семінар «Створення та розвиток інновацій на базі університетів». Організаторами семінару виступили міжнародна організація «Ізраїльсько-український альянс» спільно з компанією «Yissum» (офіс трансфер-технологій Єрусалимського ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як комерціалізувати університетські технології тепер знає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 січня 2022

Що важче, навчатися або навчати?

Відповідь на непросте питання – важче навчатися чи навчати можуть дати ті, хто одночасно виконує обидві ці функції. Таким досвідом можуть поділитися наші здобувачі освітньо-наукового ступеня «доктор філософії», які протягом першого року навчання проходять педагогічну практику. Зокрема, на кафедрі біотехнології і мікробіології є майбутня докторка ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що важче, навчатися або навчати? 05 квітня 2024