Н У Х Т

Краща допомога старшокласникам у професійному самовизначенні – майстер-клас від студента!

27 березня 2019

Краща допомога старшокласникам у професійному самовизначенні – майстер-клас від студента!

Студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 1 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології» і випускник структурного підрозділу університету – Вінницького коледжу НУХТ – Андрій Дериш був залучений до участі у профорієнтаційному заході Вінницької області.

Вінницький обласний центр зайнятості ініціював і організував акцію «Випускник» для учнів 9-11 класів для того, щоб зорієнтувати молодь у виборі професії та закладу для здобуття вищої освіти. Захід відбувався на базі Вищого професійного училища №7 м. Вінниця.

Наш студент Андрій Дериш провів майстер-клас із технології страв грузинської кухні – хінкалі, хачапурі, пхалі, пахлава та інші, а допомагали йому студенти Вінницького коледжу НУХТ. Під час майстер-класу наш студент, який має досвід роботи в одному з кращих ресторанів грузинської кухні м. Києва, поділився зі старшокласниками інформацією про престижні спеціальності індустрії гостинності, за якими здійснюється підготовка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – 181 «Харчові технології» і 241 «Готельно-ресторанна справа».

Під час творчого процесу приготування хінкалі Андрій ділився враженнями від навчання, відповідав на питання учнів, які мріють реалізувати себе у готельному і ресторанному бізнесі, а також відкривав секрети кулінарної майстерності й тонкощі неймовірної грузинської кухні. Приємним завершенням стала дегустація страв власного приготування і презентація роздаткового матеріалу факультету та випускових кафедр. Андрій поділився найкращими враженнями від навчання, громадського, творчого і спортивного життя університету також зі студентами свого рідного Вінницького коледжу НУХТ.

Сподіваємося, профорієнтаційна зустріч і майстер-клас нашого студента допоможуть старшокласникам у професійному самовизначенні, і вони оберуть наш університет для здобуття вищої освіти. 

Опублікований: 27-03-2019
Читайте також:
Усе про водневу економіку та енергетику дізналися викладачі і здобувачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Семінар «Воднева економіка та енергетика» для викладачів і здобувачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки провів провідний науковий співробітник Інституту теплоенергетичних технологій Національної академії наук України Олексій Дудник. Слухачі дізналися про новий енергоносій – водень, що виробляється безпосередньо з використанням існуючи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про водневу економіку та енергетику дізналися викладачі і здобувачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 01 жовтня 2021

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки приймає колег на стажування

Напередодні Різдва колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого радо приймав гостю і колегу з міста Харкова. У рамках стажування кафедру відвідала завідувачка кафедри інтегрованих електротехнологій та енергетичного машинобудування Державного біотехнологічного уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки приймає колег на стажування 26 грудня 2024

Настанови від кураторки

Попри усі складнощі воєнного періоду, наставники академічних груп не лишають своїх підопічних без уваги. Викладачка кафедри технології оздоровчих продуктів, асистентка Тетяна Федоренко провела чергову кураторську зустріч із академічною групою ОП-3-7+ск. В умовах дистанційної форми навчання зустріч відбулася в режимі zoom-конференції. Наставниця ра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Настанови від кураторки 03 листопада 2022

Державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» склали у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся комплексний державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції». Комісію очолила доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ, кандидат технічних наук Надія Кравчук. Студенти групи 4-ХП-06 виявили достатній і високий рівень знань із предметів, включених...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» склали у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 29 січня 2019