Н У Х Т

Корисні інструменти для онлайн-навчання опанувала викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

26 квітня 2022

Корисні інструменти для онлайн-навчання опанувала викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

22 квітня старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко мала нагоду долучитися до освітнього вебінару для вчителів англійської мови «Teaching online: useful tools. Effective online lesson in war conditions» («Навчання онлайн: корисні інструменти. Ефективні онлайн-уроки в умовах війни»).

Захід був організований громадською спілкою «Освіторія» та освітньою онлайн-платформою для вчителів англійської мови TalkEn. Cloud. Під час вебінару методист-викладачка мовної школи Green Country Юлія Боднар висвітлила актуальні питання та проблеми онлайн-навчання, поділилася корисними видами діяльності для залучення студентів до процесу навчання онлайн, захоплюючими іграми в онлайн-реаліії та необхідними ресурсами та інструментами для збагачення навчального процесу, серед яких Jamboard, Liveworksheets, Flippity, Educaplay, Wordwall, Quizlet, Kahoot, Baamboozle та ін.

Серед значних переваг використання таких онлайн-ресурсів та освітніх додатків можна відмітити їх здатність забезпечувати миттєвий зворотній зв’язок із здобувачами, підвищувати інтенсивність навчального процесу,формувати та вдосконалювати вміння і навички ефективного читання, письма й аудіювання, монологічного й діалогічного мовлення, розширювати словниковий запас та реалізовувати особистісно-орієнтований і диференційований підходи до навчання.

Після успішного складання тесту викладачка отримала сертифікат, що підтверджує підвищення кваліфікації обсягом 2 години. 

Опублікований: 26-04-2022
Читайте також:
Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях обговорювали науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Початок повномасштабних воєнних дії проти України вплинув на всі аспекти нашого життя. Зокрема, у професійній сфері – на можливість проведення різноманітних зустрічей і конференцій. Одна з яких, «Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях», мала розпочатися саме 24 лютого. Тоді провести її зі зрозумілих причин не вдалося, але потреба у зустрічі й в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях обговорювали науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 серпня 2022

Кафедра маркетингу ініціювала проведення міжуніверситетського круглого столу, присвяченого кваліфікаційним роботам здобувачів спеціальності «Журналістика»

Кафедра маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління виступила організатором міжуніверситетського круглого столу «Кваліфікаційні роботи здобувачів спеціальності 061 «Журналістика». У засіданні взяли участь гаранти освітніх програм, завідувачі кафедр і відповідальні за напрямок викладачі шести університетів: Національного універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра маркетингу ініціювала проведення міжуніверситетського круглого столу, присвяченого кваліфікаційним роботам здобувачів спеціальності «Журналістика» 29 грудня 2022

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День Знань

3 вересня в Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День Знань, під час якого першокурсників посвятили у студенти. День знань – це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного, воно наповнене квітами, приємними словами та щирими посмішками. Свято почалося з внесення Прапору України. Після чого до студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День Знань 04 вересня 2018

Із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» ознайомились другокурсники

Студенти 2 курсу кафедри експертизи харчових продуктів спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за ініціативи свого куратора Анастасії Чорної ознайомились із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ», що є незалежною громадською організацією із захисту прав споживачів з 2001 року та спеціалізується на різн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» ознайомились другокурсники 19 березня 2019